Gönderen Konu: Dr. Hakan Clinic, 2850 greft, 27.09.2025  (Okunma sayısı 1700 defa)

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan Clinic, 2850 greft, 27.09.2025
« Yanıtla #15 : 28 Ocak 2026, 22:48:14 »
Tek kelime ile mükemmel bir saç ekimi süper bir plan
Gerçekten süper saç ekiyorlar hayranlık uyandırıyor bende bu merkez Asmed den sonra

Asmedi bilmem ama Hakan clinice kadar hayranlık uyandıracak çok klinik var Hintell hocam.

Bence saç ekim merkezleri hastanın bütçesini düşünüp tek Ekimde ekmek yerine kendilerini düşünüp iki ekim yapsalar emin ol hayran kalacagin  çok saç ekimi ve saç ekim merkezi olur.

Hakan clinicin iletisimi benim hiç hoşuma gitmedi. Whatsappdan saç ekim sonuclari sitesini de belirtmeme rağmen  hoca yoğun vs...1 aydır dönüş alamadım.

Asmed Koray hoca bilgisayardan inceleyip whatsapdan dönüş yaptı ERS Clinic 2 kez sordum 2 kez dönüş yaptı. Şahin Çelik Cüneyt Coskun Hoca  Ulasilamayan Dr.Bekir Bek olsun geri dönüş yaptılar.

Tabi ki sacekim sonuçları sitesinin itibari beni daha da ozel kıldı.Bundan dolayı moderatör olduğunuz için size ve emeği geçenlere tesekkur ederim.
Yalnız siz burda bazı merkezleri ovunce maddi ve manevi olarak üyelere etkisini düşünmenizi de tavsiye ederim.

Hakan Clinici iletişimden dolayı sildim onun yerine takip ettiğim kliniklerin arasına Cüneyt Coşkun Clinici ekledim.

Hastaya önem veren ilgi gösteren klinik seçimi benim için önemli.

İlker bozkurt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 28 Ocak 2026, 23:39:30 »
Dostum öncelikle hakan clinic size belki dönüş yapamamış olabilir.Ama ben her soru sorduğumda döndüler koray bey olsun ses kaydıyla mükemmel açıklamalar yaptı ben diğer kliniklerde görmedim işin açıkcası size nasıl dönmediler hayret ettim.yada siz hesapları kapalıyken ulaşmadınız belkide çünkü bir ara hakan hoca işlem almıyordu rahatsızlığından dolayı o döneme denk gelmişdir diye düşünüyorum.

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 29 Ocak 2026, 03:36:49 »
Dostum öncelikle hakan clinic size belki dönüş yapamamış olabilir.Ama ben her soru sorduğumda döndüler koray bey olsun ses kaydıyla mükemmel açıklamalar yaptı ben diğer kliniklerde görmedim işin açıkcası size nasıl dönmediler hayret ettim.yada siz hesapları kapalıyken ulaşmadınız belkide çünkü bir ara hakan hoca işlem almıyordu rahatsızlığından dolayı o döneme denk gelmişdir diye düşünüyorum.

Merhaba 26 Aralık 2025 tarihinde mesaj atmışım whatsappdan hoca yoğun müsait olunca geri dönüş yapılır denildi

1 aydan fazla süre olmuş herhangi bir geri dönüş olmamış yani gecistirilmisim

Not alınsa  iş takibi yapılır mutlaka bir geri dönüş sağlanır fikir ve düşünceler hasta ile paylaşılır öyle değil mi ?

Saç ekimi sonuçları sitesinden ekimlerini takip ettiğimi ve siteye açtığım konuyu yorumlamasini rica ettim.

En ulaşılamayan adam Dr.Bekir Bek hoca bile  akşam eve geçince whatsappdan ses kaydı ile geri dönüş yaptı anlattı.

Forumda en çok bu ara Ers Clinic ekimleri paylaşılıyor adamlar bu kadar yoğunlukta 1 saat içerisinde geri dönüş yaptılar yorumlayıp anlattılar.

Diğer ekim merkezleri de saolsun yorumladılar görüşlerini paylaştılar.

Benim forumda övülen tavsiye edilen saç   Ekim merkezlerine karşı düşünce ve fikirlerin değişti. Özellikle saç ekimi sonuçları sitesinden takip ettiğimi söylememe rağmen adamlar onemsemedi. Bende bu Ekim merkezini üstünü çizdim onun yerine takip ettiğim  klinikler arasına Cüneyt Coşkun hocayi dahil ettim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 30 Ocak 2026, 01:46:47 »
Asmedi bilmem ama Hakan clinice kadar hayranlık uyandıracak çok klinik var Hintell hocam.

Bence saç ekim merkezleri hastanın bütçesini düşünüp tek Ekimde ekmek yerine kendilerini düşünüp iki ekim yapsalar emin ol hayran kalacagin  çok saç ekimi ve saç ekim merkezi olur.

Hakan clinicin iletisimi benim hiç hoşuma gitmedi. Whatsappdan saç ekim sonuclari sitesini de belirtmeme rağmen  hoca yoğun vs...1 aydır dönüş alamadım.

Asmed Koray hoca bilgisayardan inceleyip whatsapdan dönüş yaptı ERS Clinic 2 kez sordum 2 kez dönüş yaptı. Şahin Çelik Cüneyt Coskun Hoca  Ulasilamayan Dr.Bekir Bek olsun geri dönüş yaptılar.

Tabi ki sacekim sonuçları sitesinin itibari beni daha da ozel kıldı.Bundan dolayı moderatör olduğunuz için size ve emeği geçenlere tesekkur ederim.
Yalnız siz burda bazı merkezleri ovunce maddi ve manevi olarak üyelere etkisini düşünmenizi de tavsiye ederim.

Hakan Clinici iletişimden dolayı sildim onun yerine takip ettiğim kliniklerin arasına Cüneyt Coşkun Clinici ekledim.

Hastaya önem veren ilgi gösteren klinik seçimi benim için önemli.

hemen hızlı eleştiri bazen hata olur böyle bir atasözü vardı :) Dostum, bilmediğin bir durum var: Hakan hoca belinden operasyon geçirdi, bu yüzden bir süre ekim yapamadı. Merkezde doğal olarak bir yoğunluk oluştu, bu da geri dönüşlerde aksamalara yol açtı Şu anda tekrar başladılar; hastalarını sırayla operasyona almaya devam ediyorlar.

Bu vesileyle Hakan hocaya da geçmiş olsun dileklerimizi iletelim.

Onun dışında, iletişim ve kalite açısından baktığında en son sorun yaşanacak merkezlerden biri. Tabii bazı kişiler var, aşırı ilgi beklentisi içinde oluyor; onlarla uğraşmak için neredeyse ayrı bir birim kurmak lazım 😄

Özetle: yaşanan durum kaliteyle değil, tamamen sağlık ve yoğunluk kaynaklı.

tekrar iletişime geçersen sorun yaşamazsın şuan
Global Moderator

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 30 Ocak 2026, 12:44:45 »
hemen hızlı eleştiri bazen hata olur böyle bir atasözü vardı :) Dostum, bilmediğin bir durum var: Hakan hoca belinden operasyon geçirdi, bu yüzden bir süre ekim yapamadı. Merkezde doğal olarak bir yoğunluk oluştu, bu da geri dönüşlerde aksamalara yol açtı Şu anda tekrar başladılar; hastalarını sırayla operasyona almaya devam ediyorlar.

Bu vesileyle Hakan hocaya da geçmiş olsun dileklerimizi iletelim.

Onun dışında, iletişim ve kalite açısından baktığında en son sorun yaşanacak merkezlerden biri. Tabii bazı kişiler var, aşırı ilgi beklentisi içinde oluyor; onlarla uğraşmak için neredeyse ayrı bir birim kurmak lazım 😄

Özetle: yaşanan durum kaliteyle değil, tamamen sağlık ve yoğunluk kaynaklı.

tekrar iletişime geçersen sorun yaşamazsın şuan

Hintell hocam öncelikle Hakan Hocaya geçmiş olsun. Benim bahsettiğim dönemde Hakan hoca konferans veriyormus öyle denildi.Hastaligi iyileşmiş adam iş başı yapmış.

26 Aralık - 30 Ocak arası 35 gün olmuş bana geri dönüş yapılmaması beni bu Ekim merkezine karşı bakış ve düşüncemi değiştirdi. Eğer attığım mesaj silinmese hastaya önem verilse  bana illa ki geri dönüş saglanirdi bu sürede öyle değil mi ?

Ben kimseden aşırı ilgi beklentim yok. Ekim yaptıracağım klinik konusunda acele etmeyip araştırıyorum.En ulasilmayan adam Dr.Bekir Bek bile aynı gün akşamı eve geçince hemen geri dönüş yaptı görüş ve düşüncelerini paylaştı.

Ers Clinic Maşallahı var fabrika gibi çalışıyor adamlar bu yoğunlukta 1 saat içinde hoca geri dönüş yaptı görüş ve düşüncelerini paylaştı.

Bahsettiğiniz ve ovdugunuz gibi bir klinik de böyle bir iletişim sorunu olabilir mi ?

Eğer mesajımı silmeseler 35 gün olmuş hastaya önem verip bu zamana kadar geri dönüş saglarlardi öyle değil mi ?

Eğer bana ulaşmak isterlerse 26 Aralıkta atmış olduğum mesaj duruyor o mesaj üzerinden bana geri dönüş sağlayabilirler tabi mesajı silmedilerse...

Bence bazı kliniklere karşı bakış acımız yanlis daha detaylı incelemek ve ona göre tavsiye ve oneride bulunmak lazım

Volkan038

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 30 Ocak 2026, 14:58:47 »
Benim durumumda da birkaç gün boyunca yanıt vermediler. Sonra tekrar mesaj attım ve çok yoğun oldukları için özür dilediler. Ondan sonra iletişim gayet iyi ilerledi. Çok fazla mesaj aldıkları için bunu onlara suç olarak görmemek gerekir ve bu durum saç ekiminin kalitesi hakkında hiçbir şey söylemez. Elbette başlangıçtaki iletişim önemlidir, ancak günde az sayıda operasyon yaptıkları ve hem yurt içinden hem de yurt dışından çok sayıda mesaj aldıkları için bazen tüm mesajları takip edemeyebilirler. Benim başıma da aynı durum geldi ve birkaç gün sonra tekrar mesaj attım ve sonrasında iletişim sorunsuz devam etti.

Facebook Twitter Instagram