hemen hızlı eleştiri bazen hata olur böyle bir atasözü vardı
Dostum, bilmediğin bir durum var: Hakan hoca belinden operasyon geçirdi, bu yüzden bir süre ekim yapamadı. Merkezde doğal olarak bir yoğunluk oluştu, bu da geri dönüşlerde aksamalara yol açtı Şu anda tekrar başladılar; hastalarını sırayla operasyona almaya devam ediyorlar.
Bu vesileyle Hakan hocaya da geçmiş olsun dileklerimizi iletelim.
Onun dışında, iletişim ve kalite açısından baktığında en son sorun yaşanacak merkezlerden biri. Tabii bazı kişiler var, aşırı ilgi beklentisi içinde oluyor; onlarla uğraşmak için neredeyse ayrı bir birim kurmak lazım 😄
Özetle: yaşanan durum kaliteyle değil, tamamen sağlık ve yoğunluk kaynaklı.
tekrar iletişime geçersen sorun yaşamazsın şuan
Hintell hocam öncelikle Hakan Hocaya geçmiş olsun. Benim bahsettiğim dönemde Hakan hoca konferans veriyormus öyle denildi.Hastaligi iyileşmiş adam iş başı yapmış.
26 Aralık - 30 Ocak arası 35 gün olmuş bana geri dönüş yapılmaması beni bu Ekim merkezine karşı bakış ve düşüncemi değiştirdi. Eğer attığım mesaj silinmese hastaya önem verilse bana illa ki geri dönüş saglanirdi bu sürede öyle değil mi ?
Ben kimseden aşırı ilgi beklentim yok. Ekim yaptıracağım klinik konusunda acele etmeyip araştırıyorum.En ulasilmayan adam Dr.Bekir Bek bile aynı gün akşamı eve geçince hemen geri dönüş yaptı görüş ve düşüncelerini paylaştı.
Ers Clinic Maşallahı var fabrika gibi çalışıyor adamlar bu yoğunlukta 1 saat içinde hoca geri dönüş yaptı görüş ve düşüncelerini paylaştı.
Bahsettiğiniz ve ovdugunuz gibi bir klinik de böyle bir iletişim sorunu olabilir mi ?
Eğer mesajımı silmeseler 35 gün olmuş hastaya önem verip bu zamana kadar geri dönüş saglarlardi öyle değil mi ?
Eğer bana ulaşmak isterlerse 26 Aralıkta atmış olduğum mesaj duruyor o mesaj üzerinden bana geri dönüş sağlayabilirler tabi mesajı silmedilerse...
Bence bazı kliniklere karşı bakış acımız yanlis daha detaylı incelemek ve ona göre tavsiye ve oneride bulunmak lazım