Gönderen Konu: Benim için en doğru doktor?  (Okunma sayısı 304 defa)

zinedine zidane

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Benim için en doğru doktor?
« : 20 Ocak 2026, 19:51:52 »
selamlar herkese, bir süredir bu forum üzerinden ve başka kanallardan araştırmamı sürdürüyorum. Birçok doktor ve klinik hakkında oldukça iyi olduklarına dair yorumlar gördüm. Bu forumda da saç ekimi konusunda oldukça bilgili kişiler birçok ismi iletilerde zikretmiştir.

Ben klinikleri araştırırken bir yandan da farklı bir soruyla önerilerinizi almak isterim. Aşağıda ilettiğim fotoğraf ve bilgilerime göre sizce benim için en iyi doktor kim olabilir ve neden? Elbette direkt buna git şuna git şeklinde algılayacağım bir nokta değil fakat kliniklerin de farklı güçlü yönleri oluyor. Benim vakam adına doğru olduğunu düşündüğünüz bir doktoru sebebiyle paylaşabilirseniz çok sevinirim.

26 yaşındayım. İlaç kullanmıyorum fakat doktor tavsiyesi üzerine değerlendirebilirim. 20'li yaşların başından beri genetik dökülmem var yastıkta vs. gördüğüm bir agresif dökülme gözüme çarpmadı ama yavaş yavaş döküldü. Şu an stabilize oldu mu olmadı mı bilmiyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Benim için en doğru doktor?
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2026, 05:32:54 »
Selamlar

Saç ekimine uygun görünüyorsunuz ilaç desteği ve güzel bir saç ekim merkezi seçerek iyi bir sonuç alırsınız

Uygun ve çok başrılı merkezler

Asuman hanım
Cüneyt çoşkun
Hakan klinik
Ahmet tosun

Bu merkezlere göz gezdirin

Global Moderator

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Benim için en doğru doktor?
« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2026, 13:43:55 »