Gönderen Konu: Dr. Hakan Klinik 28.01.2026 , 5200 Greft, Yaş 31  (Okunma sayısı 2097 defa)

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan Klinik 28.01.2026 , 5200 Greft, Yaş 31
« Yanıtla #31 : 10 Şubat 2026, 18:43:48 »
5200 sayısı yüksek rakam alınan grefte göre normal zamanla düzelir

Yakub

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 11 Şubat 2026, 17:52:44 »
Ekimden önce ve ekimden iki hafta sonra tepe fotoğrafları.

Acaba diyorum var olan saçları kullanıp şakaklara veya arka kısma kısmen de olsa girilemez miydi ? Şakakların şekli moralimi bozuyor.

Olan oldu ama tavsiye verir misiniz dostlar ?
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2026, 18:01:51 Gönderen: Yakub »

İlker bozkurt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 21 Şubat 2026, 23:10:44 »
Bu saç uzadığında güzel durur senin kafa yapın biraz büyük.doğru bir çizim yapmış hakan hoca

ProfessorX

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 22 Şubat 2026, 00:29:19 »
Güzel planlama olmuş bence bayağı sık duracaktır. Zaten saçlar uzadığında memnun olmazsanız şakaklar geride olduğu için 2. Ekimde daha rahat revize edersiniz.

Yakub

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 22 Şubat 2026, 12:45:22 »
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Yapım gereği biraz kırılganım. Bu aralar aynaya bakasım bile gelmiyor. Çektiğim fotoğraflara bile bakamıyorum.

Eskiden saç ekimi yaptıran kişileri dışarıda gördüğümde basit bir şeymiş gibi hissederdim ama onlardan biri ben olunca ve işin içine girince aslında ciddi bir olay olduğunu anlıyorsunuz.

Şuan ki görüntüm yeni yapılan bir inşaatın kaba görüntüsü gibi. O yüzden sabrediyorum ve tevekkül ediyorum kendimce.

Şok dökülmem 15. günden itibaren başladı 26. Gündeyim ara sıra masaj yapıyorum ve yıkarken elime çok fazla saç telleri geliyor. (Bu normal)

Proscar (finasterid), biotin, b12, omega 3 gibi takviyelerimi alıyorum ve almaya devam edeceğim. Bunlar bitince ileride multivitamine geçeceğim.

Prp seanslarım duruyor, yaptıracağım.

Finasterid konusuna gelirsek ilk günler menide sıvılaşma ve cinsel isteksizlik ve depresyon gibi ciddi yan etkiler görsemde şuan etki büyük derecede azaldı. Eğer bu olay tekrar cereyan etmezse ömür boyu kullanabilirim. Çünkü dht hormonunu iyi derecede baskılayan tek çözüm bu.

Hakan hoca ve ekibi gayet profesyonel çok araştırma yaparak seçtim. Elimden geleni yaptım onlarda yaptılar. Ortam kesinlikle steril. Ekim sıklığından gerçekten memnunum. Önceki sonuçlar hayran kaldım. O yüzden burayı seçtim. Ama şakaklar daha ileride olabilir miydi evet belki olabilirdi. Ama ben hocanın tecrübesine dayanarak ve kişiye özel çizgi yaptığı için müdahale etmek istemedim.

2. Saç ekimim veya revizyonum zaten masada bekliyor donörüm el verirse zaten tepeyle birlikte az bir greftle minimumda olsa şakaklara 1-2 cm girilebilir. Çok değil. Zaten fazlası olmaz.

6. Ay ve 1. seneden önce paylaşım YAPMAYACAĞIM.

Sabır, sabır , sabır.

Gerisi Allah’a bırakıyorum. Umarım güzel sonuç alırım. Diğer araştırma yapan ve ektiren arkadaşlarda umarım sonuçlarından memnun olurlar.

2026’nın soğuk bir kış gününden herkese Hayırlı Ramazanlar diliyorum.

Facebook Twitter Instagram