Burda bircok insan gordum hafatda 2 dutasterid kullanmanin yeterli olacagini soyleyen bence burda bir hata var dutasteridin yari omru 5 hafta gibi uzun olabilir ama bu kandaki plazma degeri icin gecerli ama bizim icin onemli olan scalp dht baskisi ve bu doza bagimlidir mesela 0.5 mg dutasterid ile 2.5 mg dutasterid arasinda belirgin fark var neden cunku gunde 1 0.5 mg ortalam yuzde 50-60scalp dht baskilarken 2.5 mg da bu oran yuzde 70-80 lere kadar cikiyor yani haftada 2 dutasterid kullanmak scalp dht baskisi olarak finasteride yakin sonuc verir cunku dokudaki 5ar enzimleri dokuda aktif bu yuzden ilacin doku icinde surekli yuksek oranda olmasi gerekiyor yani eger haftada 2 dutasteridden etki gormuyorsaniz gunluk deneyebilirsiniz hatta gunluk 2.5 mg ma kadar cikilabilir yan etki oranlari bir tik daha articagini unutmayin tabi
Birde 5 aydir 2 gunde 1 dutasteride kullaniyorum kan testi yaptirdim herseyim cok iyi karaciger bobrek degerleri felan yani karaciger yoran bir ilac oldgunu dusunmuyorum gunluk doza gectim bende