Gönderen Konu: 19.02.2026- ERS Clinik 5000 greft- 29 yaş  (Okunma sayısı 3580 defa)

mgunay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 19.02.2026- ERS Clinik 5000 greft- 29 yaş
« Yanıtla #46 : 17 Mart 2026, 08:21:58 »
26. Günden merhaba,
Coraspirin 1 adet
2 adet xpecia
Prozinc plus şampuan 2 yıkama
Prozinc plus serum (donöre ve ekim bölgesine yıkama sonrası masaj ilke uyguluyorum.)
Tüm kabuklar düştü. Son düşen kabuğun altı halen yara. Ancak saçlar duruyor. Uzamış bazıları. Nekroz olmadığını düşünüyorum. Zor bir süreç geçirdim. Ama sanırım atlattım diyebilirim. Greft kaybı olacaktır mutlaka ama ne kadar olur Emin değilim. Umarım gözle görülür büyük boşluklar olmaz. Şok dökülme devam ediyor.

İltihap nedeniyle patlayıp yara dönüşen kısımların hepsinde saç çıkışları. Umarım nekroz olmamıştır. Yorumlarınızı rica ederim 

mgunay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 18 Mart 2026, 08:04:11 »
27. gün
Şok dökülme devam ediyor.
Kabuğun kalktığı yerlerde uzayan saçları görmek nekroz ile ilgili biraz daha rahatlatıyor.
Coraspirin 1 adet
Xpecia 2 adet
prozinc plus şampuan günde 2 yıkama
prozinc plus saç losyonu/serum günde 1 defa
Fotoğrafları inceleyerek süreçle ilgili yorum/değerlendirme yaparsınız sevinirim. Benim iyi olarak yorumladığım durumlar iyiye yorulabilir mi gerçekten ? 

spokesperson

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 18 Mart 2026, 12:23:52 »
Sağlıklı devam ediyor toparlamış cild daha da toparlayacak.

Şok dökülmede bitmiş hayırlısı geniş açıklık finasterid gerekir kullanırsan umarım 90 günden sonra çıkışlar güzel başlayacak.

mgunay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 18 Mart 2026, 13:52:01 »
Değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi olur. Sıkıntılı bir süreç atlattığım ve genel olarak konular içerisinde bu tarz bir ekim süreci görmediğim için psikolojik olarak süreç çok yordu. iyi kötü son gelinen durumda ekimin nasıl olduğunu/ sıkıntılı süreçten dolayı ne kadar kayıp olacağını veya bu tarz bir süreç atlatılsa dahi başarılı olup olamayacağını yorumlayamıyorum. Sizlerin olumlu olumsuz görüşleri gerçekten mental olarak büyük destek oluyor. Çok teşekkür ederim. Diğer arkadaşlarında değerli görüşlerini rica ederim. Ayrıca sok dökülme bitmiş demişsiniz ama ekilip dökülmeyen saçlar var. Onların da dökülmesi gerekiyor mu tam anlamıyla bitti diyebilmek için yoksa onlar artık yoluna bu şekilde devam mı edecekler ?

remziaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 18 Mart 2026, 13:54:54 »
biraz sabret hocam
mümkün olduğu kadar kafana dokunma. ben ekim yapıldıktan 12. güne kadar hiç dokunmadım.

14. gün kendim yıkarken biraz dokundum sadece. çok kaşınıyor ama kenarlardan elimle sıkıştırıyorum az kafamı.

sabret demiştim hocam bak güzelce düzelmiş stres yapma moralini de yüksek tut.

daha iyi olacak inşallah.
Ekim Tarihi: 19.02.2026
Ekim Merkezi ismi CÜNEYT COŞKUN
Greft Miktarı 5700
Yaşınız 37
Medikal Tedavi %5 minoxil+0.1 finasterid + %1 adenozin 60 ml + xpecia

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 18 Mart 2026, 14:54:01 »
Değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi olur. Sıkıntılı bir süreç atlattığım ve genel olarak konular içerisinde bu tarz bir ekim süreci görmediğim için psikolojik olarak süreç çok yordu. iyi kötü son gelinen durumda ekimin nasıl olduğunu/ sıkıntılı süreçten dolayı ne kadar kayıp olacağını veya bu tarz bir süreç atlatılsa dahi başarılı olup olamayacağını yorumlayamıyorum. Sizlerin olumlu olumsuz görüşleri gerçekten mental olarak büyük destek oluyor. Çok teşekkür ederim. Diğer arkadaşlarında değerli görüşlerini rica ederim. Ayrıca sok dökülme bitmiş demişsiniz ama ekilip dökülmeyen saçlar var. Onların da dökülmesi gerekiyor mu tam anlamıyla bitti diyebilmek için yoksa onlar artık yoluna bu şekilde devam mı edecekler ?

Stres yapmakta haklısınız hocam bazen saç ekimlerinde ufak sorunlar olabiliyor ama sizin gayet her şey güzel devam etmiş maşşşallah sorun olmadan güzel sonuç alacaksınız bence görünen o inşallah

mgunay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 23 Mart 2026, 16:17:29 »
@BJKKARA @remziaruk değerlendirmeleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.
1 ay 3 gün oldu.
Günde 2 adet xpecia kullanıyorum.
Prozinc plus şampuanla günde 2 yıkama yapıyorum.
Prozinc plus losyon sıkıp masajla uyguluyorum.
Yara tam iyileşene kadar bactroban kreme devam ediyorum.
yara oldukça küçüldü. yara içinde ve çevresinde saç çıkışları var. Şok dökülme fena vurdu. özellikle iki gündür. bu sabah elimle masaj yaptığımda düşen saçların fotoğraflarını da ekliyorum. Donörde iki yerde boşluk var. Umarım zamanla toparlar. İltihaba rağmen iyi toparladım gibi. Bir an hiç düzelmeyecek zannettim ancak son durum fotoğraflardaki gibi. Değerlendirme yaparsanız çok sevinirim. Sanırım budan sonrası sabır  :) :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 23 Mart 2026, 22:56:12 »
geçmiş olsun diyelim artık normale dönmüş sayılır kafa derin artık çıkışlar hayırlısı ile güzel başlar inşallah
Global Moderator

mgunay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 24 Mart 2026, 07:20:11 »
@Hintell çok teşekkür ederim. Umarım çok fazla kayıp yaşamamışımdır.

mgunay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 30 Mart 2026, 16:41:08 »
39. gün
bepanthol losyon sürüp akşamları hem donöre hem ekim bölgesine 5 dakika bastırmadan masaj yapıyorum.
sabah akşam prozinc plus şampuan ile yıkama, yıkama sonraları prozinc saç losyonu uyguluyorum 5 dakika masaj ile
2 adet xpecia alıyorum
şok dökülmenin bitip bitmediğini anlayamadım. ama oldukça fazla dökülme oldu. doku küsmesi olan yerlerdeki saçlar dökülmedi ve saç telleri güçlü duruyor. bazı yerlerde de dökülmeyen saçlar var. sizce o kısım için bir şey yapmalı mıyım ? güncel durum fotoğraflardaki gibi olup, değerlendirmelerinizi rica ederim.

Facebook Twitter Instagram