Gönderen Konu: Dr Hakan Clinic 04.02.2026 5.000 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 31 defa)

Unifeb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
04.02.2026 tarihinde Dr Hakan Clinic’e 5.000 greft saç ekimi yaptırdım. Öncelikle şunu söyleyeyim klinik çok profesyonel. Sabah 7:30 gibi kliniğe gittim Hakan Bey ile görüştüm ve bana en uygun Stil konusunda görüşmemiz başladı Hakan bey hem hastasını dinliyor hem de kendi fikirlerini aktarıyor . Saç ekimi konusunda çok kararsızdım ve bir çok yer araştırmıştım Hakan Bey ile görüşmemde ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladım. Daha sonra kök alım işlemleri başladı işlemi yapan personel o kadar uzmandı ki sık aralıklarla iyi olup olmadığımı sordular tansiyonum sık sık ölçüldü sonra kahvaltı verildi ve ekim işlemine geçildi.Hakan hoca ön kanalları açtı sonrasını profesyonel ekibi tamamladı.Özellikle belirtmek isterim ki çalışanlar çok titiz ve disiplinli çalışıyorlar ve hastayı hep gözlemliyorlar toplam 8 saati aşkın bir operasyonla büyük bir memnuniyetle Hakan klinikten ayrıldım. Çıkarken akşam yemeği de verdiler. Yaklaşık 10 gün sonra işe başladım. Beni gören herkes ekimin çok doğal olduğunu söyledi. Bir tane bile olumsuz eleştiri almadım. Kararsız olanlara kesin tavsiyemdir. En önemlisi her türlü soruma WhatsApp grubu üzerinden cevap alabiliyorum.

Facebook Twitter Instagram