Gönderen Konu: DR HAKAN CLINIC 28.02.2026 4.500 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 38 defa)

Dropsofgod

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
28 Şubat Tarihinde Dr Hakan Clinic’te olduğum saç ekim deneyimini sizlerle paylaşmak istiyorum.

- Klinik Seçimi

Büyük çoğunlukla burayı seçmemdeki en büyük etken referans arkadaşlarım oldu 2 arkadaşımın saç ekimi burada gerçekleşti fakat ben yinede yaklaşık 1 yıl araştırdım ve en sonunda bu kliniğe karar kıldım.

Ekipler halinde çalışılması ve ayrıca bir doktor kontrolünde ilerlemesi en çok güven veren etkenlerdi tabiki doğal görünümlü sonuçlarıda etkili oldu karar vermemde.

- Ekim Günü

Cumartesi sabah 11 de klinikte oldum. Evraklar imzalandı, fotoğraflar çekildi, kan alındı ve Hakan hoca ile ön çizgi planlaması ve genel planlama yapıldı tepe bölgemde kendi saçlarımın olduğunu ve bu bölgeye Ekim önermediğini benim istediğim takdirde ekimi ertelememizi söyledi burada bile ticari amacın ön planda olmadığını anladım ve doğru bir klinik seçtiğimden 2. Kez emin oldum çünkü o gün boşa gidecekti klinik için. 4500 greftde kararlaştırıldı Fazlasını almayarak donör alanı yıpratmamak ve ileride olası ikinci operasyon için verimli bırakmak istediler.

Sedasyon uygulatmadım, lokal anestezi iğneleri biraz canımı yaktı ama bir süre sonra hissetmedim. Ön çizgi planlamasına Hakan hoca girdi, ve Ekim aşamasındada 1 defa geldi. Toplam herşey 11 saat sürdü akşam 22.00 da çıkış yaptım klinikten.

Sadece uzun süre yatmak biraz yordu haricinde 1 defa yemek molası ve 1 defa lavabo molası verildi.

-  Ekim Sonrası

İlk gece baya sıkıntılıydı ağrı ve şişlikler uyutmadı . Üçüncü gün ilk yıkama gerçekleşti  Kliniğin, bakım ve yıkama süreciyle ilgili bilgilendirmeleri çok açık ve yeterliydi, bu konuda kafamda soru işareti kalmadı.
Şimdi fotoğraf olarak öncesi, çizim planlaması, Ekim sonrası ve 7. Gün fotoğrafını ekliyorum. Yorumlarınızı bekliyorum 🙏

Dropsofgod

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR HAKAN CLINIC 28.02.2026 4.500 greft saç ekimi
« Yanıtla #1 : Bugün, 16:33:19 »
Son durum bu şekilde

İlker bozkurt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : Bugün, 18:11:29 »
Maşaallah çok güzel ve sık bir ekim yapmış hakan hoca.donör alanınızın resimi varmı şuan ki hali

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : Bugün, 19:01:16 »
Hayırlı olsun ekiminiz  takipteyim

Facebook Twitter Instagram