Gönderen Konu: İlk saç ekim sonucundan ve 2. için öneriler  (Okunma sayısı 213 defa)

DrPete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İlk saç ekim sonucundan ve 2. için öneriler
« : 23 Mart 2026, 12:27:49 »
Herkese selam ,

Yaş 30 , 23 yaşımda beri saçlarım dökülüyor ,önler çok seyrelince 2024 ocak ayında ekim yaptırdım çok sık bir görüntü olmasada açıkcası ön kısımda benim problemimi çözmüş olan bir sonuç aldım fakat dökülme devam ettiği için tepe bölgem çok seyreldi fakat tepe kısmında önlere ekim yaptırmak kadar kolay olmadığını bildiğimden fikirlerinizi almak istiyorum. Donör bölgem ekimde sonra baya seyreldi bu yüzden sakalla beraber ekim yaptırmayı düşünüyorum.Sizce tepe bölgemde de böyle bir sonuç alabilir miyim ? Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim , çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim. (minoxidil kullanıyordum etksiin göremeyince bıraktım.)

1.foto ilk saç ekimi yapıldığındaki görüntü
2. foto ilk saç ekimi sonucu
3.foto anlık donör bölgesi
4.foto mevcut tepe bölgem
5.foto mevcut tepe bölgem

DrPete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İlk saç ekim sonucundan ve 2. için öneriler
« Yanıtla #1 : 23 Mart 2026, 15:07:55 »
@Hintell hocam özellikle sizin yorumlarınız benim için değerli

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Mart 2026, 16:47:12 »
Finasteride kullanıp tependeki ölmeye yüz tutmuş saçları canlandırabildiğin kadar canlandır. Minimum 6 ay kullandıktan sonra 2. ekimini forum tarafından önerilen bir ekim merkezinde bütçene göre belirleyebilirsin. Verteks ekimi konusunda iyi merkezleri hintell yanıtlayacaktır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Mart 2026, 22:20:52 »
dostum senin donör biraz haşat olmuş gibi ve ilk ekimde açıklık neydi ?

geriye doğru baya seyrek yapılmış
bunun dışında bu tepe kapanmaz zor bence ilk ekimdeki aynı bölgeye ekim yaptır donör iyi durumdaysa
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram