Gönderen Konu: ASUMAN HAİR - 4700 GREFT- 27 - 13.03.2026  (Okunma sayısı 160 defa)

maki

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ASUMAN HAİR - 4700 GREFT- 27 - 13.03.2026
« : 25 Mart 2026, 18:03:58 »
Herkese merhabalar,

Öncelikle bu forumun kurulmasında emeği geçen @Hintell ve tüm ekibe teşekkür ederek başlamak istiyorum. Forumu düzenli olmasa da yaklaşık 3-4 yıldır takip ediyorum ve bu süreçte gerçekten çok şey öğrendim.

Özellikle son dönemde sayısı hızla artan saç ekim merkezleri arasında karar vermenin oldukça zorlaştığı bir ortamda, böyle bir forum sayesinde karşılaştırma yapabilmek ve tüm süreci şeffaf bir şekilde gözlemleyebilmek büyük bir avantaj sağlıyor. Bu yönüyle forumu oldukça değerli buluyorum. Ben de belki bir kişiye bile faydası olur düşüncesiyle kendi sürecimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Öncelikle, ekim tarihinden yaklaşık 2 ay önce Asuman Hanım’dan randevu talep ettim ve kliniğinde bir ön görüşme gerçekleştirdik.

Görüşmede, daha önce saçımda egzama bulunması nedeniyle bunun ekim için bir sorun teşkil edip etmeyeceğini, genel süreci ve ekim öncesinde yapılması gerekenleri detaylı şekilde konuştuk. Ardından 13 Mart tarihi için randevu oluşturduk.

Egzama problemiyle uzun yıllardır uğraştığım ve bu durum saçlarımın önemli bir kısmının dökülmesine neden olduğu için ekim öncesinde bir dermatoloğa başvurdum. Yapılan kontrollerde herhangi bir engel teşkil edecek durum görülmedi. Bunun üzerine, Asuman Hanım’ın ekim öncesi önerdiği 1–1,5 aylık hazırlık programını uygulamaya başladım.

Ekimden 5 gün önce verilen hazırlık programını bıraktım. 13 Mart sabahı saat 08.30 civarında hastaneye gittim. Ön çizgi belirleme ve saç tıraşı gibi işlemlerin ardından yaklaşık saat 09.00’da operasyon başladı.

Bu noktada başta Asuman Hocam olmak üzere tüm ekibe gösterdikleri gayret ve özveri için teşekkür ederim. Asuman Hocam kanal açımı aşamasında ve operasyonun farklı bölümlerinde bizzat yer aldı.

Süreç ilk 15 dakika dışında çok ağrılı geçmedi. Saat 14.00’te verilen 15 dakikalık yemek arasıyla birlikte toplamda yaklaşık 12–13 saat sürdü ve saat 21.30 civarında tamamlandı.

Ekimden sonra birkaç gün ağrı yaşadım ancak dayanılmayacak seviyede değildi. Beni en çok zorlayan şey ise sanırım 10 gün boyunca sırt üstü yatma zorunluluğundan kaynaklanan uyku problemi oldu. Bunun dışında ciddi bir sorun yaşamadım.

İki gün sonra ilk yıkama için kliniğe gittim. Yapılan kontrolde Asuman Hocam, sürecin sorunsuz ilerlediğini belirtti ve ilk yıkama gerçekleştirildi. Sonrasında, ekim sonrası verilen bakım programını düzenli şekilde uyguladım ve şu an 12.günde kabuk dökme aşamasındayım.

Bu süreç boyunca burada güncellemeler yapmaya ve sorusu olanlara yardımcı olmaya çalışacağım. Konu hakkında daha tecrübeli olanların da görüş ve önerileriyle katkı sağlaması beni çok mutlu eder.

maki

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASUMAN HAİR - 4700 GREFT- 27 - 13.03.2026
« Yanıtla #1 : 25 Mart 2026, 18:12:24 »
Ekim sonrası 3-4. gün

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Mart 2026, 19:59:45 »
Saç ekiminiz hayırlı olsun hocam hakkımızdaki düşüncelerinizi dile getirdiğiniz için teşekkür ederiz bizi onurlandırdınız

Saç ekiminiz güzel olmuş planlama ön çizgi saç ekim sıklığı çok kaliteli bir saç ekimi olmuş
Açıklık geniş umarım durma göre en güzel sonuca ulaşınırz
Sağlıklı güzel başarılı emek verilmiş bir saç ekimi geçmiş olsun
Global Moderator

Hodrimeydan41

• Full Member
« Yanıtla #3 : 25 Mart 2026, 23:32:01 »
Güzel ekim finasterid kulanacakmısınız

maki

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : Bugün, 00:44:51 »
Güzel ekim finasterid kulanacakmısınız
Teşekkür ederim, bilmiyorum hocam süreç içerisinde ekim merkeziyle istişare edip karar vericem

maki

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : Bugün, 00:52:03 »
Saç ekiminiz hayırlı olsun hocam hakkımızdaki düşüncelerinizi dile getirdiğiniz için teşekkür ederiz bizi onurlandırdınız

Saç ekiminiz güzel olmuş planlama ön çizgi saç ekim sıklığı çok kaliteli bir saç ekimi olmuş
Açıklık geniş umarım durma göre en güzel sonuca ulaşınırz
Sağlıklı güzel başarılı emek verilmiş bir saç ekimi geçmiş olsun
Ben teşekkür ederim ne demek. Umarım sonuç da güzel olur. Yorumlarınız benim için değerli süreç içerisinde yorumlarınızı bekliyorum

Facebook Twitter Instagram