Gönderen Konu: "Hair Simulate" 3D saç ekimi simülatörü deneyimi  (Okunma sayısı 181 defa)

hsn51

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Burada birkaç kişinin bahsettiği "Hair Simulate" olayını dün akşam ben de denedim. Açıkçası reklamlardaki gibi abartı bir şey bekliyordum ama tamamen ücretsizmiş ve sonuç beklediğimden çok daha doğal durdu.

Donör alanım sağlam olduğu için mi böyle iyi çıktı emin olamadım. Aramızda bu simülasyonu yapıp sonra gerçekten ektiren var mı? Çıkan sonuçla gerçekteki örtüşüyor mu? Kafamdaki soru işaretlerini biraz dağıttı ama deneyenlerin fikrini merak ediyorum.

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: "Hair Simulate" 3D saç ekimi simülatörü deneyimi
« Yanıtla #1 : 25 Mart 2026, 20:36:17 »
Bu kafa boyle olmaz boşa hayal kurma acıklık cok fazla |-onayisareti-|

BurakDemircioğlu

• ERS CLİNİC 29 31.10.2025 3700greft
  • Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Mart 2026, 22:49:18 »
Bu kafa boyle olmaz boşa hayal kurma acıklık cok fazla |-onayisareti-|
çok kırıcı bir yorum bence konunun yeri burasımı bilmiyorum ama bu açıklıkta böyle hatta daha daha iyi sonuç alan binlerce hasta örneği atabilirim kaldıki arkadaşın attığı similasyondaki saçlar sık bir saç bile değil
  • Ekim Tarihi: 31.10.2025
  • Ekim Merkezi ismi Ers clinic
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Proscar 4/1 Xpecia 2x biotin 5000mg

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : Bugün, 00:36:07 »
Bu arada gayet ulaşılabilecek bir hedef. Arkadaşın arkayı göremiyoruz ama ön profilden bakıldığında  yandaki saçlar aşağı inmemiş (bilateral humps) bu da maximum onu NW6 yapar. Arka kısmı göremiyorum ama NW5-NW6 arası tahmin ediyorum. İyi bir ekim merkezinde doğru medikal tedavi ile 2 belki 3 seansla duruma göre de sakal desteğiyle imkânsız değil.

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : Bugün, 00:44:07 »
çok kırıcı bir yorum bence konunun yeri burasımı bilmiyorum ama bu açıklıkta böyle hatta daha daha iyi sonuç alan binlerce hasta örneği atabilirim kaldıki arkadaşın attığı similasyondaki saçlar sık bir saç bile değil
yaw hehe

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : Bugün, 00:44:56 »
Bu arada gayet ulaşılabilecek bir hedef. Arkadaşın arkayı göremiyoruz ama ön profilden bakıldığında  yandaki saçlar aşağı inmemiş (bilateral humps) bu da maximum onu NW6 yapar. Arka kısmı göremiyorum ama NW5-NW6 arası tahmin ediyorum. İyi bir ekim merkezinde doğru medikal tedavi ile 2 belki 3 seansla duruma göre de sakal desteğiyle imkânsız değil.
2 3 ekimle olur anca zaten ben tek ekim için yazdım

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : Bugün, 01:13:36 »
2 3 ekimle olur anca zaten ben tek ekim için yazdım
Tek ekimde de yapan doktor var ama Türkiye’de olmaz 😂 (giga session)

Facebook Twitter Instagram