Selamlar arkadaşlar,
2019 yılında yaptırdığım saç ekimi sürecimi burada paylaşmıştım. Siteyi düzenli takip etsem de uzun zamandır güncelleme yapma fırsatım olmadı. Bu arayı çok açtığım için başta Hintell olmak üzere konuyu takip eden ve merak eden tüm arkadaşlardan özür dilerim.
Yaklaşık 7 yılın ardından son halimi sizlerle paylaşmak istedim. Tahmin edersiniz ki zaman içerisinde mevcut saçlarda ister istemez dökülmeler devam etti. İtiraf etmem gerekirse bu süreçte bakımları da çok aksattım, pek iyi baktığım söylenemez. Yaklaşık 2 yıldır saçlarımı uzun kullanıyorum. Ön taraftaki seyreklik sorununu genellikle Topik kullanarak kamufle ediyordum ve bu şekilde görüntü beni idare ediyordu.
Ancak yaklaşık 2 haftadır Minoxil ve Finasterid kullanmaya başladım. Minoxil sonrası Topik dökmenin sağlıklı olmadığını düşündüğüm için artık Topik kullanmayı bıraktım. Şu anki planım, hem tepe bölgesi hem de ön taraftaki seyreklikler için 2. bir ekim yaptırmak.
Genel olarak ilk ekimimden memnun kalsam da, yeni planlamada ön çizginin biraz daha doğal ve sık olmasını istiyorum. Şu aşamada karar verme sürecindeyim ve aşağıdaki isimler arasında kararsız kaldım:
ASMED (Koray Erdoğan)
Serkan Aygın
Asuman Hair (Asuman Hanım)
Şahin Çelik
Bu hocalarımızdan birini tercih etmeyi düşünüyorum. Ama tavsiyelere de açığım).Mevcut durumumu ve beklentilerimi göz önüne alarak tecrübesi olan arkadaşların tavsiyelerine, yorumlarına çok ihtiyacım var.
Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.