Gönderen Konu: Melike Külahçı - 2500 greft 15/01/2019  (Okunma sayısı 30440 defa)

Comple

• Jr. Member
  • **
Ynt: Melike Külahçı - 2500 greft 15/01/2019
« Yanıtla #90 : 03 Ocak 2020, 05:04:00 »
Bunlar da resimler arkadaşlar. Hepsinin tarihi aynı değil ama yaklaşık olarak durum bu şekilde. Yarın çekebilirsem daha farklı açılardan bikaç resim daha yüklemeye çalışıcam merak edenler için. Ağırlıklı olarak şakak bölgelerine ekim yapılmıştı ve görüldüğü gibi neredeyse hiçbiri tutmadı.

Woper

• Sr. Member
« Yanıtla #91 : 03 Ocak 2020, 05:52:08 »
gecmis olsun hocam insallah istediginiz haklari sonuclari alirsiniz kisa surede.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 03 Ocak 2020, 12:00:38 »
Donör nasıl durumda ?

Çok geçmiş olsun umarım bundan sonraki adımında sorunu çözersin

Kontrole gelmeyince demek saç ekimi olumsuz sonuçlanıyor bu bilgi çok önemliydi teşekkür ederiz kendilerine.:))) o zaman şehir dışından ya da yurt dışından kimseye ekim yapıp insanları madur etmesinler madem saçma bahaneleri bu?  şaka gibi ne diyim

Ekim başarısız olabilir ama böyle kulp takmak çok ayıp.

« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2020, 18:07:00 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #93 : 03 Ocak 2020, 13:33:30 »
gecmis olsun hocam insallah istediginiz haklari sonuclari alirsiniz kisa surede.

Eyvallah hocam, bu süreçle ilgili bir fikriniz tecrübeniz var mı ?

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #94 : 03 Ocak 2020, 13:37:45 »
Donör nasıl durumda ?

Çok geçmiş olsun umarım bundan sonraki adımında sorunu çözersin

Kontrole gelmeyince demek saç ekimi olumsuz sonuçlanıyor bu bilgi çok önemliydi teşekkür ederiz kendilerine.:))) o zaman şehir dışından ya da yurt dışından kimseye ekim yapıp insanları madur etmesinler madem saçma bahaneleri bu?  şaka gibi ne diyim

Ekim başarısız olabilir ama böyle cahilce kulp takmak çok ayıp.

Donörde gözle görülen bir seyrelme veya sıkıntı yok. Ama işte her halükarda alınabilicek maksimum greft sayısı azalmış durumda. Diğer yandan bana saçlarımdaki seyrelme artmış gibi geliyor. Yani verilen kitapçıkta ekim yapılan bölgede zaten varolan saçların %5 kadarının azalmadı olağan olarak söyleniyordu ama ekilenlerin hiçbiri tutmayınca bu daha fazla göze batar oldu.

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #95 : 03 Ocak 2020, 13:38:36 »
Son durumunuzu lütfen paylaşın ki, söylediklerinizin anlamı olsun. Birkaç açıdan net şekilde.

Resimleri dün hemen yükleyemedim hocam. Şuan tekrar bakabilirsiniz.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 03 Ocak 2020, 13:51:54 »
Öncelikle şunu söyleyeyim, tabii ki greft konusunda yalan söylemeleri hoş bir davranış değil ama dua et senin donöründen fazla alım yapmamışlar. Ekilenlerin nerdeyse hiçbiri tutmamış ki, 4 bin ekseler ne olacaktı? Olan yıpranan donörüne olacaktı. Bence sen şanssızlar arasında şanslı bir insansın, biraz garip bir cümle oldu ama durum bu. :) Yaptırmayacaksın zaten de, 2. ekimi orda yaptırmazsan ve iyi araştırırsan senin açıklığını çok rahat kapatacak iyi ekimciler mevcut. Haklı olduğuna şüphe yok, bu ekime ücret iadesi yapılmalı. Maalesef baştan aşağı olmamış bu ekim. Zaten açık konuşayım, ismi doğru düzgün bilinmeyen ve yeterli greft sayısının ne olacağını kestiremeyen bir insanın şu ekime 9 bin tl ücret alması bana garip gelmişti en baştan. Hakkında hayırlısı olsun kardeşim.

RAMO 01

• Sr. Member
« Yanıtla #97 : 03 Ocak 2020, 15:20:21 »
Geçmiş olsun merkezin kontrollere gelmediniz sözüne takıldım böyle savunma olamaz şuan saç ekiminde merkez il istanbul herkes şehir dışından gelerek 1-2 gün kalıp yada günü birlik ektirip evlerine geri dönüyorlar bidahada kimse merkeze dönmüyor ne kontrolü hastamı bunlar 2.ekiminde bu formu iyi takip ederek ekimcini seç tekrar geçmiş olsun
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2020, 17:48:09 Gönderen: Hintell »

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #98 : 03 Ocak 2020, 18:49:12 »
Geçmiş olsun  dostum   hakini  sonuna kadar  ara   gereken her yere  şikayeti  bildir  başka insanların  canlarini yakmasinlar  malesef   bu gibi yerler çok  dikkat etmemiz lazım  iyi araştırma  yapmak lazım  saç ekimi ciddi cerrahi  bir işlemdir. . 

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #99 : 14 Ocak 2020, 23:11:47 »
Öncelikle şunu söyleyeyim, tabii ki greft konusunda yalan söylemeleri hoş bir davranış değil ama dua et senin donöründen fazla alım yapmamışlar. Ekilenlerin nerdeyse hiçbiri tutmamış ki, 4 bin ekseler ne olacaktı? Olan yıpranan donörüne olacaktı. Bence sen şanssızlar arasında şanslı bir insansın, biraz garip bir cümle oldu ama durum bu. :) Yaptırmayacaksın zaten de, 2. ekimi orda yaptırmazsan ve iyi araştırırsan senin açıklığını çok rahat kapatacak iyi ekimciler mevcut. Haklı olduğuna şüphe yok, bu ekime ücret iadesi yapılmalı. Maalesef baştan aşağı olmamış bu ekim. Zaten açık konuşayım, ismi doğru düzgün bilinmeyen ve yeterli greft sayısının ne olacağını kestiremeyen bir insanın şu ekime 9 bin tl ücret alması bana garip gelmişti en baştan. Hakkında hayırlısı olsun kardeşim.

evet hocam kesinlikle aynı fikirdeyim. zaten sonrasında görüştüğüm birkaç ekim merkezi de aynı şeyi söylediler "az greft alınması şans". yani kötünün iyisi tabii en nihayetinde. kesinlikle ikinci ekimi aynı yerde yaptırmayacam ve kesinlikle çok daha iyi bir araştırmayla gidicem. teşekkürler iyi dileklerin için

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 14 Ocak 2020, 23:14:04 »
evet hocam kesinlikle aynı fikirdeyim. zaten sonrasında görüştüğüm birkaç ekim merkezi de aynı şeyi söylediler "az greft alınması şans". yani kötünün iyisi tabii en nihayetinde. kesinlikle ikinci ekimi aynı yerde yaptırmayacam ve kesinlikle çok daha iyi bir araştırmayla gidicem. teşekkürler iyi dileklerin için
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim, 2. ekime girersen yine konu açmanı bekliyoruz. Sağlıcakla.

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #101 : 14 Ocak 2020, 23:14:34 »
Geçmiş olsun merkezin kontrollere gelmediniz sözüne takıldım böyle aptalca bir savunma olamaz şuan saç ekiminde merkez il istanbul herkes şehir dışından gelerek 1-2 gün kalıp yada günü birlik ektirip evlerine geri dönüyorlar bidahada kimse merkeze dönmüyor ne kontrolü hastamı bunlar 2.ekiminde bu formu iyi takip ederek ekimcini seç tekrar geçmiş olsun

Mutlaka öyle yapacağım ilerisi için. Kontrol konusunda ise tamamen katılıyorum. Sonuçta yurt dışından vs gelen oluyor. En mükemmel sonuç için bu bahane öne sürülse anlarım da zaten ortalıkta hiçbir şey yokken buna sığınmak bana samimi gelmiyor.

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #102 : 14 Ocak 2020, 23:17:02 »
geçmiş olsun gerçekten çok başarısız bir sonuç olmuş.
madem bunlar ikinci bir ekimi ücretsiz kabul ediyorlar siz istememenize rağmen neden ücrerinizi geri iade etmiyorlar.
burdan şu sonuç çıkıyor bunların yaptığı ekim 9000 tl lik bir değeri yok bunu onlarda biliyor olmalılarki ücret iadesi yerine ikinci bir ekimde ısrar ediyorlar,normalde işleri 9000 tllik olsa o gün size değil bir başkasına ekim yapsınlar aynı parayı kazanmış olurlar bu durumda ama tabi ekecek kişi bulamıyorlar demekki bu paraya.

Hocam hiç böyle düşünmemiştim evet. İkinci ekimi ücretsiz yaptıklarında da bir başkasına ekim yapamayacaklar doğal olarak bu durumda bana iade etmekle ikinci ekimi ücretsiz yapmak arasında fark yok dediğin gibi. Merkezle ilk görüşmemde bunu bildiricem teşekkürler

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #103 : 14 Ocak 2020, 23:20:55 »
Geçmiş olsun  dostum   hakini  sonuna kadar  ara   gereken her yere  şikayeti  bildir  başka insanların  canlarini yakmasinlar  malesef   bu gibi yerler çok  dikkat etmemiz lazım  iyi araştırma  yapmak lazım  saç ekimi ciddi cerrahi  bir işlemdir. .

Evet hocam biraz daha iyi bir araştırma yapmam gerekiyormuş sanırım. Gayet güvenilir ve başarılı gibi görünmüştü. Ama olası bi başarısızlıkta daha resme bile bakmadan "kontrole gelmediniz" "bizim ektiklerimiz olmuştur senin kendi saçın dökülmüştür" gibi söylemlerle sorumluluklarını üstlerinden atacaklarsa bizler niye kurumsal güvenilirliği olan yerleri tercih ediyoruz ki ? Dediğin gibi elimden gelen her yere bildiricem. Birazdan ekşi sözlükte de bir başlıkta yazıcam, takip edebilirsiniz.Geçmiş olsun dileklerin için ayrıca teşekkür ederim hocam :)

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #104 : 14 Ocak 2020, 23:24:26 »
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim, 2. ekime girersen yine konu açmanı bekliyoruz. Sağlıcakla.

Mutlaka iyice araştırıp burada da bir konu açarak çok daha hassas bir şekilde süreci incelemeye çalışıcam. Şuan ise tek önceliğim paramın iadesini alabilmeyi sağlamak.

Facebook Twitter Instagram