Dieanotherday haklýsýn Hakan Hoca saðolsun önce ne istedigimi ve beklentimi sordu. Ben de mucize beklemediðimi sadece seyrekte olsa biraz saçým olmasýný istediðimi söyledim. Olabilecek durumlarý söyledi ortal bir noktada anlaþtýk. Yapýlan ekimden memnun kaldým. Ekilenler saðlýklý çýkarsa benim için yeterli. Böyle olmasý halinde ikinci bir seans bile düþünýyorum. En azýndan sakal greft sayým saðlam ordan devam ederiz.
En önemli nokta dediðiniz gibi herkes böyle bir iþlem yapmaya yanaþmayabilir. Hakan Hocanýn farkýda burdan geliyor zaten. Karþýsýndaki insaný mutlu etmek için dinliyor...
merhaba kardeþim, öncelikle hayýrlý olsun umarým mutlu olursun sonucunda.. bende 10 gün önce önden tepe bölgesine kadar ekim yaptýrdým 2. seans için de tepe ve arkalara yapýlmasýný planladýk ama mevcut ekimden sonra donör bölgem çok yeterli deðil gibi düþünüyorum yani istediðim gibi bir kapanma olmaz düþüncesindeyim.. ektirdiðim yerin sakal ekme deneyimi yok ve sakal eken ehil bir kiþiye sakaldan alýnanlarý tepe ve arka, saç donör bölgesinden 2. seans için çýkacak grefti de ilk ekim bölgesi sýklaþtýrmak için kullandýrmak istiyorum.. sakal bölgem seninki gibi gür ve kalýn, göðüs de yoðun ama düþünmüyorum ordan.. sana sormak istediðim 2 soru var sakal ekimi ile ilgili..
1. enseden alým gibi aðrýlý bir iþlem mi ? çünkü ense kökünde müthiþ yanma hissettim ilk iþlemde
2. dr hakan beyle görüþsem acaba þuan yani kýsa vadede bu iþlemleri yaptýrmam makul olur mu sence ilk ekim yeni olduðu için soruyorum