Gönderen Konu: Hakan DOÐANAY ýn ekibine sakaldan ekim yaptýrýyorum.  (Okunma sayýsý 1598 defa)

KaiserSS

• Sr. Member
  • Ýleti: 440
Ynt: Hakan DOÐANAY ýn ekibine sakaldan ekim yaptýrýyorum.
« Yanýtla #30 : 23 Temmuz 2019, 23:22:24 »
Kardeþ güzel ve baþarýlý olmuþ, toparlanma hýzlý gidior, inþallah verimli olur👍
One life,live it...

BjKs1903

• Newbie
  • *
  • Ýleti: 25
« Yanýtla #31 : 24 Temmuz 2019, 02:13:14 »
Teþekkür ederim Kaiser inþallah

DieAnotherDay

• Sr. Member
  • Ýleti: 431
  • Saç ekimi sonuçlarý
« Yanýtla #32 : 26 Temmuz 2019, 16:24:26 »
Hayýrlý olsun kardeþim Hakan hoca zor bir ekim yapmýþ Herkes kabul etmez bu kafaya ekim yapmayý beklentin yüksek olmasýn umuyorum daha iyi bir görüntü saðlanýr.

BjKs1903

• Newbie
  • *
« Yanýtla #33 : 29 Temmuz 2019, 00:19:17 »
Dieanotherday haklýsýn Hakan Hoca saðolsun önce ne istedigimi ve beklentimi sordu. Ben de mucize beklemediðimi sadece seyrekte olsa biraz saçým olmasýný istediðimi söyledim. Olabilecek durumlarý söyledi ortal bir noktada anlaþtýk. Yapýlan ekimden memnun kaldým. Ekilenler saðlýklý çýkarsa benim için yeterli. Böyle olmasý halinde ikinci bir seans bile düþünýyorum. En azýndan sakal greft sayým saðlam ordan devam ederiz.
En önemli nokta dediðiniz gibi herkes böyle bir iþlem yapmaya yanaþmayabilir. Hakan Hocanýn farkýda burdan geliyor zaten. Karþýsýndaki insaný mutlu etmek için dinliyor...

etzel

• Newbie
  • *
  • Ýleti: 15
« Yanýtla #34 : 02 Aðustos 2019, 16:12:05 »
Dieanotherday haklýsýn Hakan Hoca saðolsun önce ne istedigimi ve beklentimi sordu. Ben de mucize beklemediðimi sadece seyrekte olsa biraz saçým olmasýný istediðimi söyledim. Olabilecek durumlarý söyledi ortal bir noktada anlaþtýk. Yapýlan ekimden memnun kaldým. Ekilenler saðlýklý çýkarsa benim için yeterli. Böyle olmasý halinde ikinci bir seans bile düþünýyorum. En azýndan sakal greft sayým saðlam ordan devam ederiz.
En önemli nokta dediðiniz gibi herkes böyle bir iþlem yapmaya yanaþmayabilir. Hakan Hocanýn farkýda burdan geliyor zaten. Karþýsýndaki insaný mutlu etmek için dinliyor...
merhaba kardeþim, öncelikle hayýrlý olsun umarým mutlu olursun sonucunda.. bende 10 gün önce önden tepe bölgesine kadar ekim yaptýrdým 2. seans için de tepe ve arkalara yapýlmasýný planladýk ama mevcut ekimden sonra donör bölgem çok yeterli deðil gibi düþünüyorum yani istediðim gibi bir kapanma olmaz düþüncesindeyim.. ektirdiðim yerin sakal ekme deneyimi yok ve sakal eken ehil bir kiþiye sakaldan alýnanlarý tepe ve arka, saç donör bölgesinden 2. seans için çýkacak grefti de ilk ekim bölgesi sýklaþtýrmak için kullandýrmak istiyorum.. sakal bölgem seninki gibi gür ve kalýn, göðüs de yoðun ama düþünmüyorum ordan.. sana sormak istediðim 2 soru var sakal ekimi ile ilgili..

1. enseden alým gibi aðrýlý bir iþlem mi ? çünkü ense kökünde müthiþ yanma hissettim ilk iþlemde

2. dr hakan beyle görüþsem acaba þuan yani kýsa vadede bu iþlemleri yaptýrmam makul olur mu sence ilk ekim yeni olduðu için soruyorum

Cihandoðan

• Sr. Member
  • Ýleti: 302
« Yanýtla #35 : 07 Aðustos 2019, 13:01:31 »
Ýlk ekimin yeni ise 1 sene beklemen lazým

BjKs1903

• Newbie
  • *
« Yanýtla #36 : 07 Aðustos 2019, 21:09:57 »
Etzel
1- Sakaldan alým yaparken anestezi sýrasýnda aðrý oluyor yalan deðil. Fakat çekilmiycek gibi deðil. Göðüsten daha acýlý oluyor sakala göre. Ben ikisinde de hiç kýpýrdamadým. Bu biraz da kiþinin acý eþiðiyle ilgili bir durum. Çok þaþýrdýlar normalde göðüsten ilk iðneyi yiyen kalkardý falan hayretle izledik sizi dediler. Ama alým sürecinde birþey hissetmedim alým rahat ve acýsýz oldu. Eskiden yaptýrmýþ olduðum ekimlerde daha çok acý olurdu ve uyuþturulan bölge þiþerdi davul gibi. Aylarca hissetmezdim orayý. Bu sefer ne göðsümde ne de sakal bölgemde ekim sonrasý en ufak bir acý ve hissizlik olmadý.

2- Bence beklemende fayda var. Ben de çok heveslenmiþtim ekimden sonra hemen bir ay sonra olsa arkalara doðru ekime gidecek durumdaydým. Ama þimdi neredeyse bir ay oldu ve dökülmeler baþladý. Kýþ dönemine kadar bekleyip çýkanlarý çýkmayanlarý görüp sonra yaptýrýcam. Sonuçta istediðim bazý bölgeler yetersiz gelebilir gitmiþken oralarada bir miktar ekim olabilir. Kalanlarýda komple tepeye doðru daðýtýcaz diye konuþmuþtuk. Ýkinci seansta sakalýmýn yanak bölgelrinden aldýrmayýda düþünüyorum. Çene altýndan çok homojen bir alým oldu bu bana cesaret verdi. Hakan Bey gerçekten hastasýný dinliyor ve ne istediðini soruyor. Ben samimi buldum kendisini. En azýndan bir kez görüþ sana ne olabileceðini anlatsýn. Sen de kafanda ona göre bir þey oluþturursun.
Ben þuana kadar memnunum inþallah sonunda da böyle olur.

mekong

• Newbie
  • *
  • Ýleti: 4
« Yanýtla #37 : 14 Kasým 2019, 14:10:31 »
3 basarisiz ekimden sonra hocanin bu riski almasi takdire sayan. Insallah sonu mutlu olur. Son durumunuz nedir acaba

Kerimm34

• Full Member
  • Ýleti: 151
« Yanýtla #38 : 14 Kasým 2019, 23:38:04 »
3 basarisiz ekimden sonra hocanin bu riski almasi takdire sayan. Insallah sonu mutlu olur. Son durumunuz nedir acaba

3 baþarýsýz ekimi nerde yaptýrdý acaba keþke onuda söyleseymiþ .insanýn baþýndan 3 baþarýsýz ekim geçmesine raðmen halen sakala yönelip birde orda þansýný denemesi enteresan  :) birde hakan hoca göðüs kýlda kullanmýþ keþke þu anki ekimi nasýl oldu görseydik .hakan hoca bu arkadaþtan saç çýkarttýysa ne mutlu ona  :)

Öz58

• Newbie
  • *
  • Ýleti: 16
« Yanýtla #39 : 15 Kasým 2019, 00:30:00 »
Etzel
1- Sakaldan alým yaparken anestezi sýrasýnda aðrý oluyor yalan deðil. Fakat çekilmiycek gibi deðil. Göðüsten daha acýlý oluyor sakala göre. Ben ikisinde de hiç kýpýrdamadým. Bu biraz da kiþinin acý eþiðiyle ilgili bir durum. Çok þaþýrdýlar normalde göðüsten ilk iðneyi yiyen kalkardý falan hayretle izledik sizi dediler. Ama alým sürecinde birþey hissetmedim alým rahat ve acýsýz oldu. Eskiden yaptýrmýþ olduðum ekimlerde daha çok acý olurdu ve uyuþturulan bölge þiþerdi davul gibi. Aylarca hissetmezdim orayý. Bu sefer ne göðsümde ne de sakal bölgemde ekim sonrasý en ufak bir acý ve hissizlik olmadý.

2- Bence beklemende fayda var. Ben de çok heveslenmiþtim ekimden sonra hemen bir ay sonra olsa arkalara doðru ekime gidecek durumdaydým. Ama þimdi neredeyse bir ay oldu ve dökülmeler baþladý. Kýþ dönemine kadar bekleyip çýkanlarý çýkmayanlarý görüp sonra yaptýrýcam. Sonuçta istediðim bazý bölgeler yetersiz gelebilir gitmiþken oralarada bir miktar ekim olabilir. Kalanlarýda komple tepeye doðru daðýtýcaz diye konuþmuþtuk. Ýkinci seansta sakalýmýn yanak bölgelrinden aldýrmayýda düþünüyorum. Çene altýndan çok homojen bir alým oldu bu bana cesaret verdi. Hakan Bey gerçekten hastasýný dinliyor ve ne istediðini soruyor. Ben samimi buldum kendisini. En azýndan bir kez görüþ sana ne olabileceðini anlatsýn. Sen de kafanda ona göre bir þey oluþturursun.
Ben þuana kadar memnunum inþallah sonunda da böyle olur.
Kardeþ son durum nasýl, bende sakal ve göðüsten bir ekim yaptýrmayý düþünüyorum. Baþarýsýz bir ekim geçirdim enseyi daha fazla yýpratmak istemiyorum. Ekimin ne tuttu fiyat olarak.
Önceki ekimlerini hangi merkezde yaptýrmýþtýn sakýncasý yoksa yazabilirmisin.

fathieagle

• Newbie
  • *
  • Ýleti: 7
« Yanýtla #40 : 18 Kasým 2019, 13:53:13 »
Kardeþ son durum nasýl, bende sakal ve göðüsten bir ekim yaptýrmayý düþünüyorum. Baþarýsýz bir ekim geçirdim enseyi daha fazla yýpratmak istemiyorum. Ekimin ne tuttu fiyat olarak.
Önceki ekimlerini hangi merkezde yaptýrmýþtýn sakýncasý yoksa yazabilirmisin.

+1

Geçmiþ olsun tekrar. Paylaþýmlar için teþekkürler.

BjKs1903

• Newbie
  • *
« Yanýtla #41 : 22 Kasým 2019, 13:00:18 »
Ekilen köklerin çoðu döküldü. Yeni fotoðraflarý eklemek için biraz beklemek istedim. Çýkýþlarýn olmasýný bekledim. 4 ay oldu bu zamanda kadar dökülmelerin devam edeceði söylendi. Sakal çýkýþlarý 1.5 yýla kadar devam ediyormuþ. Bakalým inþallah 6 dan sonra biraz geliþme görürüz. Hafta sonu fotoðraf yüklerim. Daha önceki ekimler o dönemde baþarýlý gibiydi fakat kendi saçlarým dökülünce ortaya çýktý kötü olduðu. Sanýrým kökleri daha ekmeden öldürdüler o zaman. Hakan Hocanýn sakal alýmlarýna baktým baþarýlý buldum ve en azýndan þu an için alým yapýlan bölgeden çok memnumum.
Öyle bilindik bir yer deðildi o dönemde 20 yaþýnda olmanýn cahilligine kapýldýk. Ýstanbulda bir hastanede oldu þu an adýný hatýrlayamadým. Ekimler farklý kiþilerce yapýldý. Ama fut fue karýþýk sonra fut izini kapatma derken hüsran oldu.

BjKs1903

• Newbie
  • *
« Yanýtla #42 : 22 Kasým 2019, 13:08:22 »
Ayrýca o zamanlarda ekim yaparken nester keskinliðinde bir makasla kanal açarak iþlem yapiyorlardý. Muhtemelen eski köklerede zarar verdiler. Çok erken davrandýk o zaman ekim için ama 20 yaþýnda saçý kalmayýnca insan her yolu deniyor. Bu ekim baþarýlý olursa tepeye doðru bir ekim daha yaptýrýrým sakal çok sýk çünkü. Bakalým artýk bekliycez.

fathieagle

• Newbie
  • *
  • Ýleti: 7
« Yanýtla #43 : 22 Kasým 2019, 22:00:08 »
Benimde 20 yaþýnda saçlar döküldü maalesef. 21 yaþýnda fut yaptýrdým. Þimdi arkadaki iz dahada belirgin olacak endiþesi ile fue dende korkuyorum. Donör alandan 2000-2500 çýkar dediler. Sakal göðüs saðlam. Bekliyorum bakalým hala :)

Facebook Twitter Instagram