Gönderen Konu: Bu dökülme için ekim yaptırmak mantıklı mı ?  (Okunma sayısı 1202 defa)

petrichor

• Yeni üye
  • *
Ynt: Bu dökülme için ekim yaptırmak mantıklı mı ?
« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2019, 02:04:39 »
Diğer fotoğraflarda burada. Kaç greft bu açıklığı kapatır ?

petrichor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 16 Ağustos 2019, 02:16:02 »
Fotoğrafları çekmek zor oldu, pek başarılı degilim idare edin :)

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 16 Ağustos 2019, 05:21:09 »
Ekim yapılabilir 2500 greft civarında bir sayı ile problemin kalmaz ama dökülme devam ediyorsa elini kafana her sürttüğünde saç geliyorsa bekle derim yani son 1.5 yılda açılma olduysa beklemende fayda var. Çok problemli bir karar bu tür sitelere de geziniyorsan anlaşılan kafanda ekim var. İyi düşün çok sancılı ve sabır gerektiren bir süreç

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 16 Ağustos 2019, 10:04:18 »
Heh işte bu benim saçımın 2 sene sonraki hali işte.
Fin kullanmayacaksan ektirme hocam zira açılmaya devam edecek ektirdiğin zaman şuanki saçlarında dökülecek dökülmen klasik erkek tipi şakaklardan başlayan daha sonra bruce willis ve en sonunda jude law tipi olan dökülme

Muhtemelen benim yaşımda saçların benimki gibiydi dediğim gibi fin kullanacaksanız ektirin saçınız süper olur ama finsiz kalan saçlarınızda döküleceği için olmaz

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Ağustos 2019, 14:06:13 »
dökülme durdu mu?
Donör saglam.... bundan bayagi yemek cikar.....

petrichor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 16 Ağustos 2019, 15:27:33 »
Alnım çok geniş olduğu için, çok kısa kestirip şekil vermeye çalışıp başaramadığım güne kadar anlamadım bile döküldüğünü :) Dökülme devam ediyor mu diye soranlar içinse, çok fazla olmamakla beraber döküldüğünü hissediyorum.

petrichor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 12 Kasım 2025, 06:28:01 »
2019 yılında bu konuyu açmışım. 1995 doğumluyum. 2016 yılında ufak ufak dökülmeye başlayan saçlarım 2019'da yukarıdaki hali almışken şuanda 2026 ya girerken mevcut durumu paylaşacağım. Saç ekimi artık kafamda iyice yer etmeye ve maddi açıdan bir bütçe ayırabileceğim duruma geldiğim için, ileride açabileceğim saç ekimi konusuna önayak olması açısından güncel fotoğrafları ekleyeceğim.

Eklediğim fotoğraflara ve güncel bütçeme istinaden bu açıklık için sonucu alabileceğim doktor önerilerini de değerli forum kullanıcıları, sizden almak isterim. Şuanda popüler ve beğenilen Asumanhair ile Serkan Aygın hocanın ekimlerini inceliyorum. Forumda mevcut olan ankette de 150 bin tl civarı yani güncel kur ile 3 bin euro'ya tekabül eden ve en beğenilen doktorlarımız arasında. Bunlara ek henüz incelemediğim ama çok önerilen Şahin Çelik hoca var.

Sizce yukarıdaki gibi bir dökülme grafiğine ve donöre sahip saçlarım için hangi doktoru önerirsiniz veya genel bir öneriniz var mıdır?

petrichor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 12 Kasım 2025, 06:29:13 »
Mevcut donör, saçlarım uzun olduğundan belli olmasa da baya dolu.

dingil

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 14 Kasım 2025, 14:55:13 »
benim saçlarım da senin gibi aynı, ben de bu klinklere bakmayı düşünüyorum artı olarak asmed belki. önerisi tavsiyesi olan var mı

Facebook Twitter Instagram