Saç Ekimi Sonuçları
mümkünse elle masaj yapmak en iyisi ellede o kıvama geliyor
ben aldım tabi 2 ay sonra tamamında alabildim onu da belirteyim sadece tepe bölge ile kalınmamalı ense kulak üstü tepe vertex heryere yoğurarak yukarı sert bölgelere
Mimocular nasıl durumlar kullanıyo musunuz? Benim dökülme 0 nerdeyse saçlarda baya kalınlaşma oldu
Benim de dökülme aşırı azaldı ancak bu aralar 3-4 gğnde bir mimo kalan günlerde elle yapıyorum yumuşak zaten armaan hocam seninle yaptığımız bu titreşim mevzusundan çekindim biraz geri çektim kendimi. Dermastamp geldi bugün 1.25 ile deldim kafayı normalde yarılsa kanamayacak kafadan ince ince kan gelen yerler oldu iyi mi kötü mü bilemedim 😬
mimo adamdır
Kalınlaşma faln bişey var mı reis
hocam scalp yumuşacık oluyor saç çizgisi de baya normale döndü hatta bazı günler nw0 gibi oluyor ama istediğim formda değiller hala normal saç gibi uzamak yerine bir süre sonra dökülüyorlar, her şey zaman ve sabır
arkadaşlar, şöyle bir alet aldım aliexpress'ten. kafa masajı için mimo kadar etki eder mi sizce?
Valla başkan bu kafatası büyümesi olayı çok önemli gibi. Bayağı bi kurcaladım nedir ne değildir diye tam verteks tarafında arkada çıkıntı var bariz belli keza öndede öyle alnımın tam ortasında saç çizgisinin biraz arkasında. . Kafa da en kel yerlerde ön ve arka çıkıntıların olduğu yerler. Deride kireçlenme den dolayı büyümeye uyum sağlayamıyo saçlar gg. Çünkü yumuşama ile iyileşmeler oldu oluyor bakalım zamn gösterecek en azından yan etkisi vs bişeyi yok masajın ya da masaj aletinin. en azından ben sorun yaşamadım