Gönderen Konu: Kafa Masajı  (Okunma sayısı 21023 defa)

explosen

• Hero Member
Ynt: Kafa Masajı
« Yanıtla #165 : 22 Mayıs 2021, 02:24:51 »
mümkünse elle masaj yapmak en iyisi ellede o kıvama geliyor

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #166 : 22 Mayıs 2021, 06:29:11 »
mümkünse elle masaj yapmak en iyisi ellede o kıvama geliyor

Aylardır masaj yaparım mimo'nun 3 dakikada verdiği etkiyi vermedi.
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #167 : 22 Mayıs 2021, 08:57:26 »
ben aldım tabi 2 ay sonra tamamında alabildim onu da belirteyim  sadece tepe bölge ile kalınmamalı ense kulak üstü tepe vertex heryere yoğurarak yukarı sert bölgelere
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #168 : 22 Mayıs 2021, 09:18:24 »
ben aldım tabi 2 ay sonra tamamında alabildim onu da belirteyim  sadece tepe bölge ile kalınmamalı ense kulak üstü tepe vertex heryere yoğurarak yukarı sert bölgelere

Öyle yapıyorum zaten
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #169 : 28 Mayıs 2021, 19:21:27 »
Mimocular nasıl durumlar kullanıyo musunuz? Benim dökülme 0 nerdeyse saçlarda baya kalınlaşma oldu

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #170 : 28 Mayıs 2021, 19:39:51 »
Mimocular nasıl durumlar kullanıyo musunuz? Benim dökülme 0 nerdeyse saçlarda baya kalınlaşma oldu

Benim de dökülme aşırı azaldı ancak bu aralar 3-4 gğnde bir mimo kalan günlerde elle yapıyorum yumuşak zaten armaan hocam seninle yaptığımız bu titreşim mevzusundan çekindim biraz geri çektim kendimi. Dermastamp geldi bugün 1.25 ile deldim kafayı normalde yarılsa kanamayacak kafadan ince ince kan gelen yerler oldu iyi mi kötü mü bilemedim 😬
  • Yaşınız 26

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #171 : 28 Mayıs 2021, 20:02:25 »
Benim kafam yumuşadı.Bakalım saç çıkışı olucakmı.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #172 : 28 Mayıs 2021, 20:04:12 »
mimo adamdır

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #173 : 28 Mayıs 2021, 20:04:27 »
Benim de dökülme aşırı azaldı ancak bu aralar 3-4 gğnde bir mimo kalan günlerde elle yapıyorum yumuşak zaten armaan hocam seninle yaptığımız bu titreşim mevzusundan çekindim biraz geri çektim kendimi. Dermastamp geldi bugün 1.25 ile deldim kafayı normalde yarılsa kanamayacak kafadan ince ince kan gelen yerler oldu iyi mi kötü mü bilemedim 😬
Ben devam ediyorum  çok yumuşadı kafa ama yanlara göre hala sert daha devam edecem bu kafa tamamen yanlarla eşit olana kadar. Gidişat iyi 5 ay Fin, 5 ay topikal Fin bunun kadar etki etmemişti. Günde 1 defa masajda ekledim diplerden ovalayıp açıp germe hareketleri yapıyorum her cm2 sini çok takıldım bu kireçlenme meselesine

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #174 : 28 Mayıs 2021, 20:05:57 »
mimo adamdır
Kalınlaşma faln bişey var mı reis

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #175 : 28 Mayıs 2021, 20:09:33 »
Kalınlaşma faln bişey var mı reis

hocam scalp yumuşacık oluyor saç çizgisi de baya normale döndü hatta bazı günler nw0 gibi oluyor ama istediğim formda değiller hala normal saç gibi uzamak yerine bir süre sonra dökülüyorlar, her şey zaman ve sabır

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #176 : 28 Mayıs 2021, 20:45:05 »
hocam scalp yumuşacık oluyor saç çizgisi de baya normale döndü hatta bazı günler nw0 gibi oluyor ama istediğim formda değiller hala normal saç gibi uzamak yerine bir süre sonra dökülüyorlar, her şey zaman ve sabır
Valla başkan bu kafatası büyümesi olayı çok önemli gibi. Bayağı bi kurcaladım nedir ne değildir diye tam verteks tarafında arkada çıkıntı var bariz belli keza öndede öyle alnımın tam ortasında saç çizgisinin biraz arkasında. . Kafa da en kel yerlerde ön ve arka çıkıntıların olduğu yerler. Deride kireçlenme den dolayı büyümeye uyum sağlayamıyo saçlar gg. Çünkü yumuşama ile iyileşmeler oldu oluyor  bakalım zamn gösterecek en azından yan etkisi vs bişeyi yok masajın ya da masaj aletinin. en azından ben sorun yaşamadım

DeliKase

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #177 : 28 Mayıs 2021, 21:41:38 »
arkadaşlar, şöyle bir alet aldım aliexpress'ten. kafa masajı için mimo kadar etki eder mi sizce?

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #178 : 28 Mayıs 2021, 22:01:46 »
arkadaşlar, şöyle bir alet aldım aliexpress'ten. kafa masajı için mimo kadar etki eder mi sizce?

Malzeme güzel bişeye benziyor ama saç derisi bu kadar esnek olmadığı için koldaki kadar hareketlendiremz sanki. Denedin mi hocam nasıl saç döküyo mu uçları kauçuk gibi yolmasın saçları?

Design

• Full Member
« Yanıtla #179 : 28 Mayıs 2021, 22:14:10 »
Valla başkan bu kafatası büyümesi olayı çok önemli gibi. Bayağı bi kurcaladım nedir ne değildir diye tam verteks tarafında arkada çıkıntı var bariz belli keza öndede öyle alnımın tam ortasında saç çizgisinin biraz arkasında. . Kafa da en kel yerlerde ön ve arka çıkıntıların olduğu yerler. Deride kireçlenme den dolayı büyümeye uyum sağlayamıyo saçlar gg. Çünkü yumuşama ile iyileşmeler oldu oluyor  bakalım zamn gösterecek en azından yan etkisi vs bişeyi yok masajın ya da masaj aletinin. en azından ben sorun yaşamadım

Keşke daha çok üstüne düşülse bu kafatasının büyümesi olayına.
  • Medikal Tedavi .

Facebook Twitter Instagram