Gönderen Konu: 3 Yıl Dutasteride & Hormon Testi Sonuçları  (Okunma sayısı 746 defa)

aaron_88

  • Full Member
  • ***
  • İleti: 236
  • Saç ekimi sonuçları
3 Yıl Dutasteride & Hormon Testi Sonuçları
« : 09 Eylül 2021, 17:57:41 »
Arkadaşlar selam,

Agustos 2018 yılından beri her gün düzenli olarak 0.5mg Dutasteride almaktayım. 33 yasındayım.
Daha önce kullandıgım finasteride bende ciddi yan etkiler yapmıstı (unutkanlık, konusma problemleri, sürekli esneme problemi, göz kurulugu, uyku alamama, bitmeyen yorgunluk, halsizlik vs.) finasteride'i ne zaman kullansam bu etkiler tekrarlıyor ve hayatımı etkiliyor.

2018 yazında son care olarak dutasteride kullanmaya basladım. ilk 1 hafta dısında 3 sene boyunca ciddi bir yan etki görmedim.
Tahminimce; kanda biriktigi ve yarı ömrü uzun oldugu icin hormonlarda dalgalanma yapmıyor ve yan etkileri görmüyorsunuz. Sac dökülmemi stabilize etti, günde sanırım maksimm 10-20 tel dökülüyor ve her gün dus sonrası 3-4 tel dökülüyor.

Hafif yan etkiler olmadı degil: Daha gec bosalma, daha az cinsel uyarım gibi fakat sertlesme ve mental yan etki yasamamıstım.

Fakat son 1 aydır, nedenini bilmedigim bir hormonal dalgalanma yasaıyorum. 4-5 aydır daha sık iliskim oldu, son 1 ayda ise özellikle ereksiyon konusunda sıkıntı yasamaya basladım ve birlesmede sorunlar yasadım. Ben de biraz paraya kıyıp hormon testleri yaptırmaya karar verdim 1000 TL'ye yakın tuttu, SGK ve özel sigorta karsılamıyor. 2 teorim vardı:

1. Dutas testesteronu arttırıyor bu da östrojene dönüsüyor ve fazla östrojen cinsel etki yapıyor.
2. Bir sekilde, testesteronum cok düsük ve bu da yan etki yapıyor.

Sonuçlar şöyle:

- Sensitif Serbest Testesteron 44.75 pg / ml (Değer aralığı: 15-50)
- Sensitif Total Testesteron 8.047 ng/ml (Değer aralığı:  2-10)
- Estradiol E2 (Östrojen) 38.71 pg/ml (Deger Aralıgı: 0-39.8 )
- Prolaktin 15.15 ng/ml (Değer Aralığı: 2.1 - 17.7)
- DHT: 3 hafta sonra editleyeceğim henüz çıkmadı.


Ürolog sonuçlarımın normal oldugunu ama bu problemin Dutasteride kaynaklı oldugunu ve bırakmam gerektigini söyledi. Acıkcası cok ezbere konustu, gercekten de dutas oldugu konusunda tatmin olmadım. Doktor arkadaslarım, psikoloji ve yorgunlugun bile buna gecici sebep olabilecegini söylüyorlar. Benim doktor Finasteride hatta daha zararlı dedi (bence bu konuda bilgisi cok yüksek degil). Dutası bırakıp bir süre iliski öncesi her sey normale dönene kadar Lifta veya Cialis kullanmamı (20mg) istedi.

Yine de dutası 4 hafta bırakacagım. Fakat belirtmek isterim ki; 3 yıllık dutasteride alımı sonrası hormon profilinde ciddi bir bozulma vs. gibi bir durum yok benim anladıgım.

Ayrıca; önceki tahlillerimde de karaciger enzimlerini test ettirmistim normal cıkmıstı (birkac hafta önce).

DHT sonuclarımı da ayrıca paylasacagım sanırım düsük cıkacak. Fırsatını buldugumda sperm sayımı da yaptırma hedefim var.

Önümüzdeki dönemde; cinsel etkiler icin vitamin / arginine gibi takviyeler kullanıyorum zaten haftada 4 gün sporum var. Ayrıca; sac icin de Byopecia hap, sampuan ve sac derime 3 ayda 1 dutasteride enjeksiyonu icin doktor bulacagım.

Dutasteride'den acıkcası vazgecme niyetim yok, gerekirse haftada 2 alacagım ama bir sekilde bu isin parcası yapacagım.


NOT: Dutasteride ek olarak ; son 2 yıldır her gün sac icin Aga-E ; Byopecia, Biotin gibi ilacları da kullandıgımı eklemeliyim. Bu ise epey kaynak ve zaman ayırıyorum.

ÖNEMLİ NOT: Androjenler zararlıdır ve bu yazdıklarım kullan önerisi icermemektedir. Mutlaka doktorunuza danısmanızı öneririm
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2021, 18:05:48 Gönderen: aaron_88 »

Kaiba

  • Full Member
  • ***
  • İleti: 109
Ynt: 3 Yıl Dutasteride & Hormon Testi Sonuçları
« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2021, 18:22:48 »
Hocam günlük idrara çıkma ortalama kaç

Lauri

  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 1392
Ynt: 3 Yıl Dutasteride & Hormon Testi Sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Eylül 2021, 20:41:24 »
Hocam 1 ayda biriken dutasın pek kolay hafifleyeceğini sanmıyorum. Finasta bile ilk alınan dozun etkisi 30güne yakın sürdüğü, 90güne ancak atıldığı söyleniyor. Mesela benim dutasa bağladığım (finas kullanırken olmayan) yanetkiler, son avodartı şubat mart gibi almama rağmen 6 aydır pek geçmedi. (Tabi dutasla ilişkilendirme knousu benim tahminim kesin bir yargı yok)

Arginine hatta daha etkili olarak sitrülinin etkisi olduğu söyleniyor ED için. Belki aylarca düzenli kullanımda bir miktar etkili oluyordur evet, ama dht baskılayanlar için bir ekstrası olduğunu sanmıyorum. Sitrülini kullandığımdaki tecrübem buydu.

Dht baskılamanın bozduğu nitrik oksit dengesini en iyi tadalafilin düzelttiği söyleniyor. Yani cialis etken maddesi. Bunu kullanınca muhtemelen düzelecek ED, kullanıma devam ettikçe yine ortaya çıkacaktır sanıyorum. Ben günlük alınan avodart ile haftada iki alınan avodartın, yanetkiyi azaltacağını  düşünmüyorum.

Tabi sizinkinin aksine benim avodart tecrübem, özellikle cinsellik dışı yanetkilerde daha kötü oldu. Tabi sizde veya başka birisinde yukarıda yazdıklarım farklı işliyordur bilemeyeceğim.


Çok ucuza kaçmamak kaydıyla kırmızı (kore) ginseng kullanmayı düşündünüz mü? Bunun ve yüksek miktarda çinko alımının testoyu arttırdığını okumuştum.

aaron_88

  • Full Member
  • ***
  • İleti: 236
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 3 Yıl Dutasteride & Hormon Testi Sonuçları
« Yanıtla #3 : 09 Eylül 2021, 21:35:49 »
Lauri hocam selamlar,

Siz ne kadar süreyle avodart almıstınız ve nasıl yan etkiler yasamıstınız acaba? Bir hormon testi yaptırmıs mıydınız?

Avodart yarı ömrü 5 hafta deniyor ama dediginiz gibi olabilir.

Acıkcası ben en son hapı 3 gün önce aldım.

Psikolojik mi bilmiyorum ama ED konusunda eskiye dönme egilimin var, kendiliginden sertlesme ve his kaybı geri geldi. Benim bu ED durumu biraz yeni iliskimde performans kygısı / anksiyete de olabilir gibi ama gözlemleyecegim.

Bahsettiginiz red ginseng nereden temin edebilirim acaba?

Lauri

  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 1392
Ynt: 3 Yıl Dutasteride & Hormon Testi Sonuçları
« Yanıtla #4 : 09 Eylül 2021, 22:43:25 »
Lauri hocam selamlar,

Siz ne kadar süreyle avodart almıstınız ve nasıl yan etkiler yasamıstınız acaba? Bir hormon testi yaptırmıs mıydınız?

Avodart yarı ömrü 5 hafta deniyor ama dediginiz gibi olabilir.

Acıkcası ben en son hapı 3 gün önce aldım.

Psikolojik mi bilmiyorum ama ED konusunda eskiye dönme egilimin var, kendiliginden sertlesme ve his kaybı geri geldi. Benim bu ED durumu biraz yeni iliskimde performans kygısı / anksiyete de olabilir gibi ama gözlemleyecegim.

Bahsettiginiz red ginseng nereden temin edebilirim acaba?

Dostum döndüm tedavi notlarıms baktım. Nisan 2020de oral finasa başlamışım. Ağustosta haftada 1-2-3 şeklinde sseyrek, biraz düzensiz bir şekilde avodarta geçip 3,5 ay kadar devam edip, üstüne 2 ay kadar günlük avodart kullanmışım. Yani totalde avodart 5,5-6 ay kadar özetle.
Bende cinsel yanetkiler, sperm sıvılaşması bir miktar oldu. Ama çok rahatsız edecek şekilde değil. Lakin avodarta geçişten bir süre sonra kulak çınlamasını farkettim. Bununla alakalı forumda hikayeyi anlatmıştım bi konuda. Yani olağan şüpheli, kbb uzmanına göre de dht baskılama. ( yakın dönemlerde bir sinüzit vs korona şüphesi fln geçirmiştim ama negatifti test, buna bağlı olarak koku %100 hala gelmedi, belki çınlama biraz da bunu etkisidir bilmiyorum) Ama avodarta geçtikten sonra olması sebebiyle avodartın sebep olduğunu düşünüyorum. Forumda xpecia da vs çınlaması olanlar da vardı, yukarda bahsettiğiö konuda yazmışlardı. Velhasıl konuyu uzattım kusura bakma. 6 ay önce artık dayanamayıp avodartı bıraktım, finasa da dönmedim. 3 ay hiç birşey kullanmadım ama çınlama geçmedi, o arada kbb de tedaviye başladık ama o ara saç ekimi de yaptırdığım için 3 aydır finasa döndüm mecburen. Cinsel kısımlar daha iyi ama tamamen sıfırlanmadı. Ama kulak çınlama devam. Bakalım artık. Kusura bakma sızlanma gibi oldu uzun uzun yazdım.

Avodart kullanımına geçtikten sonra da birkaç ay sonra tahlil yaptırmıştım.

 Bu tedaviler öncesi uani antiandrojenlere başlamadan önceki tahlilde

Total testo :24 (ref 1,63-34)
Prolaktin: 12,79 (ref 3,46 - 19,4)
Estradiol : 24 ref(11-44)
 Bir sürü başka ddğer de var ama hiç duymadım onlar da referanslar arasındamış. Doktor değerlerim gayet iyi demişti.

Avodarta başlangıç sonrası testte başka bir doktora görünmüştüm, sadece serbest ge total testoya bakalım yeter demişti.

Total testo :34,62  ref(1,63-34.0)
Serbest testo : 38,2 ref(5,4-40)


Testler birebir aynı olmadığı için, ne kadar birebir kıyaslanır bilemiyorum ama ortak değer olan total testo 24den 34’e çıkmış.
Yani 3te 1 artış var. Muhtemelen östrojen seviyeleri de buna bağlı artmıştır. Yanetkiler buna mı bağlanır mekanizmasına birşey diyemeyeceğim ama sonuçlara bakınca doktor, (doçent idi) bir sorun yok demişti burada da. İlacı bırakınca kalanlar düzelir demişti. Amaa kritik nokta ne sürede geçecek? Kulak olayı diğer şeylerden farklı, biraz ürkütüyor.

Neyse, senin duruka gelirsek, senin durrm belki de stresten dolayıdır. Zamanla düzelir belki de. Çünkü 3 yıl iyiyken son birkaç ayda olmasının sebebi bu sürede farklı bir parametrenin değişmii olmasından kaynaklıdır diye düşünürdüm ilk başta. Tabi insan vücudu, belki sen de farketmişsindir, misal 20-23 veya 25 ile 28 arası vücudun tepkileri ile 30-33 arasındaki daah farklı oluyor sanki. Ben de 34 yasındayım öyle bir gözlemim var. Misal futbolcuları düşün, 33 yaşındakine yaşlı deniyor. Belki de sebep, metabolizmsnın değişiyor olmasıdır.

Red ginseng için internette alışveriş sitelerinden alabilirsin ama birax araştır ben de iyi olduğu söylenen pahalıca bir ürün aldım. Koreden ithal vs. Bunların çok sahteleri uydurukları, vs vs olabiliyormuş. Bakalım artık 10 gündür fln kullanıyorum. Günlük enerji farkediyor ama cinsel kısımları bilemiyorum. Hemüz bir gözlemim olmadı.

Ama bence eğer yeni bir ilişkin, cinsel performans endişen varsa, önce cialis vs dene. O da ucuz değil , brlki aylık kullanımlar birbirine yakındır meblağ olarak. Hiç kullanmadım ama ginseng ıvır zıvıra göre çok daha garanti bir etkendir bence.

Velhasıl kardeşim çok uzun yazdım, biraz kendi durumuma sızlandım vs hakkını hell et. Belki benim durumdan bir çıkarımın bir fayda olur belki. Eyyorlamam bu kadar :)

Jasonkenn

  • Jr. Member
  • **
  • İleti: 78
Ynt: 3 Yıl Dutasteride & Hormon Testi Sonuçları
« Yanıtla #5 : 09 Eylül 2021, 23:21:50 »
Merhabalar bu tarz hormon değerlerinin olduğu bir konu forumda yok o yüzden sürekli güncellenseniz çok sevinirim hocam teşekkürler

Execuvite

  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 903
Ynt: 3 Yıl Dutasteride & Hormon Testi Sonuçları
« Yanıtla #6 : 09 Eylül 2021, 23:48:29 »
Hocam aile hekimine bence daflon 500 mg yazdırın , iki tane için ilişkiden önce fark olacak mı dener misiniz (2 saat önce en az ), bu eğer fayda ediyorsa makine sağlam ama etmiyorsa klasik DHT baskılama sonucu yan etkileri ve çözümü bir süre ilacı bırakmak.

Farklı bir çözüm ama yabancı forumlarda böyle yöntem deneyip çözen de var . Bende daflon kullanıyorum aşırı enerjik ve ertesi sabah erekte olmuş şekilde uyanıyorum ekşi de zaten yorumlar var bakarsınız sadece tavsiye...

Sonuçlar da bir sıkıntı yok..

Bu arada dökülme ne durumda saç ne durumda 3 sene baya iyi bir süre ve karaciğer çok sağlam maşallah nazar değmesin .
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Saf minoxidil %7 + azaleik asit+ 500mg kreatin+ 5 gram biotin=Majistral Kür

aaron_88

  • Full Member
  • ***
  • İleti: 236
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 3 Yıl Dutasteride & Hormon Testi Sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Eylül 2021, 23:56:53 »
Üstadım 2 defa ekim gecirdim.
Su an 33 yasındayım ama baksanız 25 gösteryorum sac kalınlıgı 80 mikron.
Durum kötü degil vertexte kayıp yok, korumayı bir sekilde ögrendim.

15 yıldır bu isin icindeyim en stabil bu dutasteride oldu bana. Aksam yatmadan 1 tane. atıyorum, yanına günlük sac vitamini alıyorum.
Haftada 1 de dermaroller ve yanına bir ilac sürüyorum bazen karısıma dutas kırıyorum epey azalttım dökülmeyi.

Fakat iste bu ED olayı canımı sıktı. yeni bir kız arkadasım var, performans kafama takıldı cok. Makineyi bozduk durduk yere ne olduysa.

Ben daha önce konusunu actıgım 3 ayda 1 dutas enjeksiyonunu yaptıracagım ama yüksek fiyat cektiler. Yanına vitaminlere ve haftada 1 dutasa devam ederim heralde..


aaron_88

  • Full Member
  • ***
  • İleti: 236
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 3 Yıl Dutasteride & Hormon Testi Sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Eylül 2021, 00:02:12 »
Daflonu arastırdım hemoroid icin diyor. İyice sıkıntı olmasın kullanınca ?

Execuvite

  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 903
Ynt: 3 Yıl Dutasteride & Hormon Testi Sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Eylül 2021, 00:20:26 »
Daflonu arastırdım hemoroid icin diyor. İyice sıkıntı olmasın kullanınca ?

Yok hocam olmaz kılcal damarlara daha çok iyi kan gelmesini sağlıyor makine şahlanıyor sadece tavsiye siz bilirsiniz aynı anda 6 tane yutuyor hemoroidciler :))
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Saf minoxidil %7 + azaleik asit+ 500mg kreatin+ 5 gram biotin=Majistral Kür

bohemian

  • Sr. Member
  • ****
  • İleti: 263
Ynt: 3 Yıl Dutasteride & Hormon Testi Sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Eylül 2021, 00:35:57 »
Dostum döndüm tedavi notlarıms baktım. Nisan 2020de oral finasa başlamışım. Ağustosta haftada 1-2-3 şeklinde sseyrek, biraz düzensiz bir şekilde avodarta geçip 3,5 ay kadar devam edip, üstüne 2 ay kadar günlük avodart kullanmışım. Yani totalde avodart 5,5-6 ay kadar özetle.
Bende cinsel yanetkiler, sperm sıvılaşması bir miktar oldu. Ama çok rahatsız edecek şekilde değil. Lakin avodarta geçişten bir süre sonra kulak çınlamasını farkettim. Bununla alakalı forumda hikayeyi anlatmıştım bi konuda. Yani olağan şüpheli, kbb uzmanına göre de dht baskılama. ( yakın dönemlerde bir sinüzit vs korona şüphesi fln geçirmiştim ama negatifti test, buna bağlı olarak koku %100 hala gelmedi, belki çınlama biraz da bunu etkisidir bilmiyorum) Ama avodarta geçtikten sonra olması sebebiyle avodartın sebep olduğunu düşünüyorum. Forumda xpecia da vs çınlaması olanlar da vardı, yukarda bahsettiğiö konuda yazmışlardı. Velhasıl konuyu uzattım kusura bakma. 6 ay önce artık dayanamayıp avodartı bıraktım, finasa da dönmedim. 3 ay hiç birşey kullanmadım ama çınlama geçmedi, o arada kbb de tedaviye başladık ama o ara saç ekimi de yaptırdığım için 3 aydır finasa döndüm mecburen. Cinsel kısımlar daha iyi ama tamamen sıfırlanmadı. Ama kulak çınlama devam. Bakalım artık. Kusura bakma sızlanma gibi oldu uzun uzun yazdım.

Avodart kullanımına geçtikten sonra da birkaç ay sonra tahlil yaptırmıştım.

 Bu tedaviler öncesi uani antiandrojenlere başlamadan önceki tahlilde

Total testo :24 (ref 1,63-34)
Prolaktin: 12,79 (ref 3,46 - 19,4)
Estradiol : 24 ref(11-44)
 Bir sürü başka ddğer de var ama hiç duymadım onlar da referanslar arasındamış. Doktor değerlerim gayet iyi demişti.

Avodarta başlangıç sonrası testte başka bir doktora görünmüştüm, sadece serbest ge total testoya bakalım yeter demişti.

Total testo :34,62  ref(1,63-34.0)
Serbest testo : 38,2 ref(5,4-40)


Testler birebir aynı olmadığı için, ne kadar birebir kıyaslanır bilemiyorum ama ortak değer olan total testo 24den 34’e çıkmış.
Yani 3te 1 artış var. Muhtemelen östrojen seviyeleri de buna bağlı artmıştır. Yanetkiler buna mı bağlanır mekanizmasına birşey diyemeyeceğim ama sonuçlara bakınca doktor, (doçent idi) bir sorun yok demişti burada da. İlacı bırakınca kalanlar düzelir demişti. Amaa kritik nokta ne sürede geçecek? Kulak olayı diğer şeylerden farklı, biraz ürkütüyor.

Neyse, senin duruka gelirsek, senin durrm belki de stresten dolayıdır. Zamanla düzelir belki de. Çünkü 3 yıl iyiyken son birkaç ayda olmasının sebebi bu sürede farklı bir parametrenin değişmii olmasından kaynaklıdır diye düşünürdüm ilk başta. Tabi insan vücudu, belki sen de farketmişsindir, misal 20-23 veya 25 ile 28 arası vücudun tepkileri ile 30-33 arasındaki daah farklı oluyor sanki. Ben de 34 yasındayım öyle bir gözlemim var. Misal futbolcuları düşün, 33 yaşındakine yaşlı deniyor. Belki de sebep, metabolizmsnın değişiyor olmasıdır.

Red ginseng için internette alışveriş sitelerinden alabilirsin ama birax araştır ben de iyi olduğu söylenen pahalıca bir ürün aldım. Koreden ithal vs. Bunların çok sahteleri uydurukları, vs vs olabiliyormuş. Bakalım artık 10 gündür fln kullanıyorum. Günlük enerji farkediyor ama cinsel kısımları bilemiyorum. Hemüz bir gözlemim olmadı.

Ama bence eğer yeni bir ilişkin, cinsel performans endişen varsa, önce cialis vs dene. O da ucuz değil , brlki aylık kullanımlar birbirine yakındır meblağ olarak. Hiç kullanmadım ama ginseng ıvır zıvıra göre çok daha garanti bir etkendir bence.

Velhasıl kardeşim çok uzun yazdım, biraz kendi durumuma sızlandım vs hakkını hell et. Belki benim durumdan bir çıkarımın bir fayda olur belki. Eyyorlamam bu kadar :)

Lauri hocam bu testleri devlet hastanesinde mi yaptırdınız. Ben de finasteride basliycam bi test yaptıriyim diyorum takip amacli. Hangi bölümden randevu almam gerek
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(2), dutlu minoxil(8 dut akşamları 8 fıs), dermapen(haftada bir 1.75-2), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Lauri

  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 1392
Ynt: 3 Yıl Dutasteride & Hormon Testi Sonuçları
« Yanıtla #11 : 10 Eylül 2021, 10:45:09 »
Lauri hocam bu testleri devlet hastanesinde mi yaptırdınız. Ben de finasteride basliycam bi test yaptıriyim diyorum takip amacli. Hangi bölümden randevu almam gerek

Dostum özel hastanede ysptırmıştım da, devlet hastanesinde de yaptırabilirsin tabi. Brnim yaşadığım bölgedeki devlet hastaneleri tıklım tıklım olduğu için uğraşamadım.

Ben ürolojiden randevu almıştım. Belki endokrinoloji de olabilir alternatif olarak. Ama ben iki kontrolde de ürolojiye gitmiştim.

aaron_88

  • Full Member
  • ***
  • İleti: 236
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 3 Yıl Dutasteride & Hormon Testi Sonuçları
« Yanıtla #12 : 06 Ekim 2021, 13:29:45 »
Arkadaşlar cıldıracagım.

3 yıldır Dutasteride kullanıyorum, Test sonucum:

DHT: 668.9 pg/ml

Referans aralıgı (300-850)

Nasıl olabiliyor ? Dutasteride bende ise yaramıyor olabilir mi?

Finasteride kullanınca hemen yan etki görüyorum acaba bende finasteride mi ise yarayan sey?


Cardozoo

  • Full Member
  • ***
  • İleti: 244
Ynt: 3 Yıl Dutasteride & Hormon Testi Sonuçları
« Yanıtla #13 : 06 Ekim 2021, 15:42:27 »
Östrojenden kaynaklı olabileceğini ürolog dedi mi? Hocam bir de ilk ED olduğu zamanın öncesinde bu konuları çok düşündünüz mü? İlacı birkaç ay bırakıp bu konulardan uzaklaşın derim ben. Saçınız için ise minoxidil ve topikal finasterid iyi olacağını düşünüyorum. Dozaj olarak günlük 1 ml’de 0.01mg ile 0.05mg arasında kalmanız en iyisi olur.
Minoxidil %5 günde 2 kere(02.10.21)
Topikal Minox+Fin 1.5ml 0.025mg 2 günde 1(başlanacak)
Nw 2.5a
Vertex’te belirgin genel seyrelme
Solgar 5mg  2 günde 1
B12Plus 2 günde 1
Xpecia 2 günde 1 (başlanacak)
Günlük 15 adet çiğ badem,4 ceviz,20gr bitter
Şampuan:Revox Xtreme,Head & Shoulders Clinical Stren

aaron_88

  • Full Member
  • ***
  • İleti: 236
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 3 Yıl Dutasteride & Hormon Testi Sonuçları
« Yanıtla #14 : 06 Ekim 2021, 17:30:03 »
Doktor hormon testlerinde bir sey yok dedi.levitra verdi birkac kere at dedi. Benim sıkıntım psikolojik gibi görünüyor. Bir süre sacmalık yaparak cialis kullanmaya basladım sonra bagımlılık yaptı. Simdi kullanmayınca sıkıntı yasayacakmısım gibi geliyor.

Su an sabah ereksiyonu vs sorun yasamıyorum, ED olmadıgına isaretmis bu ama iliski konu olunca sertlesmeyi korumada sıkıntı olacak gibi geliyor.

 

Facebook Twitter Instagram