Gönderen Konu: Ali Bulun Diyarbakır.İzmir'den Diyarbakıra 5050 Greft  (Okunma sayısı 25028 defa)

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ali Bulun Diyarbakır.İzmir'den Diyarbakıra 5050 Greft
« Yanıtla #15 : 14 Ocak 2024, 22:22:14 »
Donör bölgem aşırı çok hatta 3 ekimlik saç olduğunu söylemişti ali hoca .doner bölgesi azaldı diye seviniyorum çünki okadar sık ki 10 günde bir kabarıp şekil bozuluyor traş olmam gerekiyordu.azaldığı çok iyi oldu.şu an gerçekten çok erken birşey söylemek için.

ilginç bir memnuniyet  :) ilerde tekrar ihtiyaç duyabilirsiniz ama.umarım çok seyrelmez.

Roque Junior

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 14 Ocak 2024, 23:53:38 »
Hemen hemen aynı gün yaptırmışız sizinle. Sizin konuyu da yakından takip ediyorum saç açıklığımız önle birbirine birazda olsa benziyor.
stres yok ama merak çok acaba 6 ay sonra ne kadar çıkar neye benzer diye. malum kelliğe o kadar alıştım ki saçlı nasıl olacağım merak ediyorum.

Evet özellikle şok dökülmeden sonra aynı durumdayız, ben de merak ediyorum valla nasıl olacak çıkacak mı doğal olacak mı vs. diye.
Yaklaşık bir 9-10 senedir saçımı tarayamamışımdır herhalde, inşallah sonucunda tatmin edici sonuçlar alırız.

mahmut karaca

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 15 Ocak 2024, 14:21:41 »
ilginç bir memnuniyet  :) ilerde tekrar ihtiyaç duyabilirsiniz ama.umarım çok seyrelmez.

yok hocam inan arka ve yan kısım okadar gürki 3 kere rahat ekeriz sana demişti.donör hem çok sık hemde çok kalın telli.greftlerimin çoğu 3/4 lü şekilde çıktı 1 li zor buldular.
  • Ekim Tarihi: 28 kasım 2023
  • Ekim Merkezi ismi ali bulun diyarbakır
  • Greft Miktarı 5050
  • Yaşınız 44

mahmut karaca

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 21 Ocak 2024, 23:57:32 »
Evet özellikle şok dökülmeden sonra aynı durumdayız, ben de merak ediyorum valla nasıl olacak çıkacak mı doğal olacak mı vs. diye.
Yaklaşık bir 9-10 senedir saçımı tarayamamışımdır herhalde, inşallah sonucunda tatmin edici sonuçlar alırız.

aynen hocam aynı durumdayız saç olarakta yakınız bakalım sonuç ne olacak sabırla bekliyorum.sizde izmirdesiniz galiba aslında izmirli keller olarak bir buluşma düzenleyebiliriz hem fikir alışverişi yaparız hemde sonuçları birbirimizde görürüz diye düşünüyorum.
  • Greft Miktarı 5050
  • Yaşınız 44

Legolass

• Full Member
  • Allah 5-Alfa Reduktaz'ın belasını versin :D
« Yanıtla #19 : 24 Ocak 2024, 10:04:11 »
Merhaba, konunuzu yeni gördüm. Öncelikle ekiminiz hayırlı olsun umarım sürecin sonunda güzel bir sonuç elde edersiniz. Ben böylesi geniş bir açıklığa tek işlem yapılmasını doğru bulmuyorum, iki Ekim olacak şekilde planlama yapılsaydı daha doğru olurdu. Bugün baktığınızda bütün kaliteli ekim merkezleri bu türden açıklıklara tek seferde girmiyor. Ön ve orta hatta ortalama 5000 greftlik bir ekim takip eden 12. ay gibi tepeye ikinci bir işlem çok daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum. Böylelikle hem dönor hem de ekim bölgesi için daha sağlıkli ve güzel olurdu. Hayırlısı olsun dediğim gibi umarım mevcut sürecin sonunda istediğinizi elde edersiniz
  • Ekim Tarihi: 3.11.2023
  • Ekim Merkezi ismi Büşra Can Saç Ekim Merkezi
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Prp + Mezoterapi + Biotin + Saw Palmetto

mahmut karaca

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 24 Ocak 2024, 11:28:52 »
Merhaba, konunuzu yeni gördüm. Öncelikle ekiminiz hayırlı olsun umarım sürecin sonunda güzel bir sonuç elde edersiniz. Ben böylesi geniş bir açıklığa tek işlem yapılmasını doğru bulmuyorum, iki Ekim olacak şekilde planlama yapılsaydı daha doğru olurdu. Bugün baktığınızda bütün kaliteli ekim merkezleri bu türden açıklıklara tek seferde girmiyor. Ön ve orta hatta ortalama 5000 greftlik bir ekim takip eden 12. ay gibi tepeye ikinci bir işlem çok daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum. Böylelikle hem dönor hem de ekim bölgesi için daha sağlıkli ve güzel olurdu. Hayırlısı olsun dediğim gibi umarım mevcut sürecin sonunda istediğinizi elde edersiniz

Haklısınız hocam, Aynı sizin söylediklerinizi ekim den önce  Ali hoca da söyledi hatta 2.ci ekim hediyem olsun dedi çok ısrar etti , Lakin ben ikinci ekimi düşünmediğimi bu ekim için bile yıllarca karar veremediğimi zaten tamamen kapanmasa da beni tatmin edecek şekilde ekim yapılmasın bana yeterli olacağını söyleyince birlikte bu şekilde bir ekime karar verdik. Olayın kaliteli ekim merkezi olmadığıyla ilgisi yok hatta kaliteliymiş ki beni ikna etmek için çok uğraştı yani anlayacağınız olay tamamen benimle ilgili. bu ekimin bana yeteceğini dahada fazlasına gerek olmadığını şuan hala bie bu şekilde düşünüyorum.
  • Greft Miktarı 5050
  • Yaşınız 44

mahmut karaca

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 25 Ocak 2024, 20:28:01 »
58.GÜN İlk tıraşımı oldun. Berbere gittim kendisi arkadaşım olur yanları ve arkaları sıfıra yakın yapıp üstlere doğru uzatalım dedim yapmayalım donör bölgeler kötü olabilir dedi bende ne oluyorsa olsun yap dedim sonuca 2 mizde şaşırdık hiç ama hiç belli deiğil .alınan kısımdaki dağılım çok iyiydi. tıraş olunca üstlerde daha belirgin oldu. fotoğraflar ışık altında çekildi
sizde 2 aya göre nasıl duruyor iyi yada kötü her yoruma açıktır.
 şimdiden teşekkürler.
  • Greft Miktarı 5050
  • Yaşınız 44

mastro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 03 Şubat 2024, 20:25:23 »
Fotolara devam

Santi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 04 Şubat 2024, 03:04:02 »
oncelikle hayirli olsun, diyarbakira kadar gitmene sasirdim. heralde izmirde sibel hoca disinda kalite yok diye tercih ettin.

koray hocanin teknigini kullanmiyorum muhabbeti isin biraz pazarlamasi olmus. Ali BUlun hocanin ogrencisimiymis? herkes ayni iddiada bulunabilir.

En basitinden soyleyeyim, Koray hoca veya izmirde hoca vertexe girince, dogal halindeki gibi donerli kanal aciyor, sizinki oyle degil :) ancak bu cok farkeder mi bence etmez, ama koray hocanin adini kullanmasi komik geldi

mahmut karaca

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 04 Şubat 2024, 15:11:15 »
oncelikle hayirli olsun, diyarbakira kadar gitmene sasirdim. heralde izmirde sibel hoca disinda kalite yok diye tercih ettin.

koray hocanin teknigini kullanmiyorum muhabbeti isin biraz pazarlamasi olmus. Ali BUlun hocanin ogrencisimiymis? herkes ayni iddiada bulunabilir.

En basitinden soyleyeyim, Koray hoca veya izmirde hoca vertexe girince, dogal halindeki gibi donerli kanal aciyor, sizinki oyle degil :) ancak bu cok farkeder mi bence etmez, ama koray hocanin adini kullanmasi komik geldi

öncelikle teşekkür ederim. izmir den diyarbakıra gitmek ankaradan izmire yada istanbula gitmek kadar basit ve normal birşey diye düşünüyorum. izmirde sibelhanım dahil hiç bir ekim merkezi benim istediğim yada istediğime yakın bile doğallıkta değildi instagramdan sizde inceleyerek aynı karara varacağınıza eminim.
Ali hoca bana koray erdoğanın öğrencisiyim demedi onun tekniğini kullanıyorum da demedi bana pazarlama yapmadı. orada ekim anında muhabbet esnasında koray hocanın mevzusu geçti. şöyleki çok saçma gelecek belkide ama bana 2 side aynı fiyatı verselerdi dahi ben yinede kesinlikle ali hocanın kliniğinde ekim yaptırdım
vertekse geline oranın ekimini ali hoca yaptı ve çok önemseyince bende şaşırdım benim verteksteki dönerim bizde döner denir onlarda 'gül' deniyormuş neden önemli deyinde ekimdeki en önemli yerin 1 ön taraf 2 döner bölgesi olduğunu iyi yapılmassa sürekli yataktan yeni kalkılmış gibi dik yada bozuk olacağını söyledi.  Türkiyedeki en iyi isim yapmış en pahalı biririnin tekniğini kullanması size neden komik geldi onuda anlayamadım.
  • Greft Miktarı 5050
  • Yaşınız 44

Legolass

• Full Member
« Yanıtla #25 : 04 Şubat 2024, 15:40:27 »
şöyleki çok saçma gelecek belkide ama bana 2 side aynı fiyatı verselerdi dahi ben yinede kesinlikle ali hocanın kliniğinde ekim yaptırırdım

Hocam gerçekten de dediğiniz gibi ziyadesiyle saçma geldi bu dediğiniz  ;D ;D . Hani şu forumda bin kişiye sorun hepsi aynı şeyi der. Peki, Koray hocanın tekniğini kullandığını hiç bir şekilde söylemediyse nerden çıkardınız bunu? Siz mi anladınız yapılan işlemden?
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 28

mahmut karaca

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 04 Şubat 2024, 16:00:50 »
Hocam gerçekten de dediğiniz gibi ziyadesiyle saçma geldi bu dediğiniz  ;D ;D . Hani şu forumda bin kişiye sorun hepsi aynı şeyi der. Peki, Koray hocanın tekniğini kullandığını hiç bir şekilde söylemediyse nerden çıkardınız bunu? Siz mi anladınız yapılan işlemden?

OKUSAYDINIZ
Ali hoca bana koray erdoğanın öğrencisiyim demedi onun tekniğini kullanıyorum da demedi bana pazarlama yapmadı. orada ekim anında muhabbet esnasında koray hocanın mevzusu geçti.

YUKARDAKİ alıntıdada da okuduğunuz gibi muhabbet esnasında konuşuldu aynı aparatların kullanıldığı aynı tekniğin yapıldığı.

siz hiç koray hocanın instagramına baktınızmı ben çok baktım bana ne anlatıyor biliyormusunuz

zaten türkçe pek birşey bulmak mümkün değil
bana şunu diyor TÜRK değilsen gelme ha TÜRK sen ve geliyorsan ya çok üst düzey ünlü bürokrat yada çok ama çok paran varsa gel
yoksa bana gelme ben parasızlarla uğraşmam .

koray  erdoğan bugün ölse yada emekli olsa yada bu işi bıraksa ismi hala kalacak tabelada ismiyle hala devam edecek ama koray hoca olmayacak ama yine koray erdoğan denecek ve hiç bir şey değişmeden devam edecek.

koray hoca bu sitede aşırı şişirilmiş bir kişi.ha kötümü derseniz kullandığı cihazlar dükkanı semti çok pahalı bir konumda olduğu için ön planda.

saç ekimini ünlü değilseniz türk değilseniz ve zenginseniz koray hoca yapıyor eğer paranız kısıtlıysa saç ekiminizde kısıtlı olacaktır. ne kadar ekmek okadar köfte.

• Greft Miktarı 5050
  • Yaşınız 44

Legolass

• Full Member
« Yanıtla #27 : 04 Şubat 2024, 16:11:15 »

evet Ali Bulun Hoca'da Koray Erdoğan hocanın tekniğini kullanıyor

OKUDUM, lütfen siz de kendi mesajlarınızı okuyun. Benim sorduğum şey şu: siz bu kanaate nerden vardınız? Sadece gözlemyerek anlayacak kadar bilgili ve tecrübeliyseniz bişey diyemem tabi. Ancak anladığım kadarıyla tek gözlem kanalınız "Instagram Fotoları" ama unutmayın her türlü ışık oyunu, açı oyunu ve her türlü fotoşop hilesine açık ekim merkezlerinin instagram fotoları. Zaten bizler de bu sebeple burada buluşup doğrudan işlem yapanların kendi görüşlerini alıyoruz.

Gereksiz polemiğe ve tartışmaya gerek yok, lütfen uzatmayalım. Yaptığınız kıyas çok saçma kusura bakmayın. Messi de futbolcu Selçuk Şahin de futbolcu... Umarım herşey hedeflediğiniz gibi olur, vesselam...
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 28

mahmut karaca

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 04 Şubat 2024, 16:20:47 »
OKUDUM, lütfen siz de kendi mesajlarınızı okuyun. Benim sorduğum şey şu: siz bu kanaate nerden vardınız? Sadece gözlemyerek anlayacak kadar bilgili ve tecrübeliyseniz bişey diyemem tabi. Ancak anladığım kadarıyla tek gözlem kanalınız "Instagram Fotoları" ama unutmayın her türlü ışık oyunu, açı oyunu ve her türlü fotoşop hilesine açık ekim merkezlerinin instagram fotoları. Zaten bizler de bu sebeple burada buluşup doğrudan işlem yapanların kendi görüşlerini alıyoruz.

Gereksiz polemiğe ve tartışmaya gerek yok, lütfen uzatmayalım. Yaptığınız kıyas çok saçma kusura bakmayın. Messi de futbolcu Selçuk Şahin de futbolcu... Umarım herşey hedeflediğiniz gibi olur, vesselam...

hocam sohpet ediyorduk polimik nereden çıktı şimdi onu anlayamadım.siz soru sordunuz bende elimden geldiğince size cevap vermeye çalıştım. kırıcı olduysam kusura bakmayın.
instagram fotoğraflarında çok fazla hile var oynanıyor çok haklısınız bende o yüzden ali hocanın instagramını incelediyseniz hep video paylaşıyor saçı ıslatıyor yıkıyor tarıyor yani hile olması imkansız.
Sizde uzun araştırmalar sonucu ekim yaptırmıssınız konunuza baktım merak ettiğim okadar koray erdoğanı yüceltmissiniz ve  burdaki 1000 kişi adına karar vererek  tek merkezin koray erdoğan olarak görmüşssünüz siz neden gidip bambaşka bir yerde ekim yaptırdınız  onu çok merak ettim açıkçası.
  • Greft Miktarı 5050
  • Yaşınız 44

Legolass

• Full Member
« Yanıtla #29 : 04 Şubat 2024, 16:31:41 »
Ben koray erdoğanı yüceltmiyorum ancak şuan ülkedeki en iyi ekimci bu da bir gerçek. Orada ekim yaptıramama sebebim ise maliyetinin beni aşması. Yeterli param olsaydı orda ekim yapardım. Ancak koray erdoğan kadar bilinmese de işini çok güzel yapan yerler var. Bunların başında benim de ekim yaptırdığım Batman'daki Büşra Can, aynı şekilde Ankara'da Şahin Çelik, İstanbul'da Ahmet Tosun ve niceleri... Ben burda ne kimseyi yüceltiyorum ne de yeriyorum. Demek istediğim nokta tam olarak anlaşılmadı. Ben, bir şekilde emek verip binbir zahmete ve masrafa girerek ekim yapan herkesin güzel bir sonuç almasını isterim sadece, tek temennim budur. Diliyorum ki sizin de sonucunuz sizi mutlu edecek kadar güzel olur...
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 28

Facebook Twitter Instagram