Güzel yorumlar için çok teşekkür ederim, inşallah herkesin saçı hayal ettiğinden de güzel olur.
Merhaba saçlarınız çok güzel olmuş ozon yağıyla masaj mı yapıyorsunuz saçlara nasıl kullanıyorsunuz bilgi verir misiniz
Merhaba, evet saç diplerime haftada 3 gün birer kere olmak üzere masaj yaptım. Ahmet hocanın da onayını alarak bir kutu bitince yenisini almadım. O da zaten 4 ay filan sürdü.
Ben sadece xpecia kullanıyorum. Ek biotin almama gerek varmı sizce?
Benim kullandığım biotin the mossi'nin günde 2 kere alınan 120 tabletlik biotiniydi. Şu an sanırım 60 tabletlik günde bir sefer alınan versiyona geçtiler. Ben xpecia hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım.
Sonuç mükemmel olmuş maşallah, ne diyelim darısı başımıza 😊
Hangi biyotini kullandınız, sabah akşam kullandığınızı belirttiğiniz için merak ettim hiç yan etkisi oldu mu?
The mossi'nin günde 2 kere alınan 120 tabletlik biotinini kullandım. Küçük olduğu için sabah akşam alınıyordu. Son aldığım biotin ise 60 tabletlik, günde bir defa alınan ve hacimce daha büyük olan versiyon. Sanırım the mossi 120 tabletten 60 tablete geçiş yaptı. Bir de 120 tabletlik olan tatlı bir şeydi ağzımda eritebiliyordum kana daha çabuk karışıyor dedikleri için, bu büyük versiyonun tadı yok direk yutmak gerekiyor

Ama sanırım içerikleri aynı. Bu arada biotin için Ahmet hoca "artık sürekli almana gerek yok, kendini kötü veya stresli hissettiğin zamanlarda alırsın" dedi. Ben de arada sırada atıyorum bi tane ağzıma

Biotinin bünyeme etkisini tırnakların uzamasından direk anlayabiliyorum. Her gün aldığım zamanlarda tırnaklarım aşırı derecede hızlı uzuyordu, sanırım bu saçlara da orantılı etki yapmıştır.