Gönderen Konu: Yine yeniden Dut + Minox  (Okunma sayısı 274 defa)

Bağzıları

• Full Member
Yine yeniden Dut + Minox
« : 19 Aralık 2024, 12:59:05 »
Merhaba arkadaşlar
1 hafta önce saçları kazıtıp sağlam bir tedaviye başlayayım dedim.
Hedeflerim: Saçları sıklaştırma, kalınlaştırma ve şakaklardan az da olsa ilerleme
Her akşam 3 Fıs Minox dermaroller ile birlikte, 4 Günde 1 Avodart ve Masaj ile Süreci inceleyeceğim
Neredeyse her gün saçlarımın fotoğrafını çekiyorum, Aydan aya veya 2 haftalık sonucu forumda paylaşacağım. İlk ay için aydan aya sonraki aylarda 2 haftada bir şeklinde güncelleme yapacağım.
Derin tecrübelerinize ve samimiyetinize dayanarak eksik-yanlış oldugum yerlerde beni düzeltmenizi rica ediyorum.
Tedavimde ''şunu kullanırsan'' daha iyi olur diyebileceğiniz her öneri ve fikire açığım...

İlginiz için Teşekkürler... |-onayisareti-|

umutsuzvaka

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yine yeniden Dut + Minox
« Yanıtla #1 : 19 Aralık 2024, 17:03:46 »
4 günde 1 avodart etkili olurmu ki hocam?

hope1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Aralık 2024, 17:17:01 »
Avodartı 1 hafta hergün kullanın  daha sonra haftada 3 gün alırsınız. Her gün dermaroller fazla haftada 1 gün yeter. Ben olsam dermaroller yerine dermapen kullanırdım saçlar uzayınca kullanmak zor oluyor. Dr. pen nin kullan at uçları en ucuz olan, şarjsız modelinden alın derim. sahibinden, letgo, dolap gibi yerlerden hesaplı alınabilir1-1,5mm derinlik yeter. haftada 2-3 defa da nizoral şampuan kullanın.

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #3 : 23 Aralık 2024, 15:34:55 »
4 günde 1 avodart etkili olurmu ki hocam?

Biliyorsun ki avodart dht bloker olarak en güçlü takviye, Bu yüzden hergün kullanmak istemiyorum. Vitamin için gündelik olarak xpecia kullanıyorum.

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #4 : 23 Aralık 2024, 15:37:46 »
Avodartı 1 hafta hergün kullanın  daha sonra haftada 3 gün alırsınız. Her gün dermaroller fazla haftada 1 gün yeter. Ben olsam dermaroller yerine dermapen kullanırdım saçlar uzayınca kullanmak zor oluyor. Dr. pen nin kullan at uçları en ucuz olan, şarjsız modelinden alın derim. sahibinden, letgo, dolap gibi yerlerden hesaplı alınabilir1-1,5mm derinlik yeter. haftada 2-3 defa da nizoral şampuan kullanın.

Avodartı maksimum 3 günde 1 kullanacağım. Dermapen tavsiyen için teşekkür ederim, saçlar uzayınca dermapen'i tercih edebilirim. Nizoral şampuan tavsiyeniz için de teşekkür ederim ancak kepeklenme pullanma rahatsız edici derece olmadığı için en azından şimdilik kullanmayı düşünmüyorum.

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #5 : 23 Aralık 2024, 15:39:08 »
Birde ketokonazol şampuan kullanıyorum hali hazırda bunu da eklemek isterim

umutsuzvaka

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 23 Aralık 2024, 15:44:21 »
Avodartı maksimum 3 günde 1 kullanacağım. Dermapen tavsiyen için teşekkür ederim, saçlar uzayınca dermapen'i tercih edebilirim. Nizoral şampuan tavsiyeniz için de teşekkür ederim ancak kepeklenme pullanma rahatsız edici derece olmadığı için en azından şimdilik kullanmayı düşünmüyorum.
Bende avodarta başlayacağım bende finasteride etki etmedi çok yoğun dökülüyor. Ancak her gün kullananda var 2 veya 3 günde bir kullananda var kafam karışık. 2 kutu avodart aldım doz araştırması yapıyorum başlamak için

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #7 : 23 Aralık 2024, 17:25:03 »
Bende avodarta başlayacağım bende finasteride etki etmedi çok yoğun dökülüyor. Ancak her gün kullananda var 2 veya 3 günde bir kullananda var kafam karışık. 2 kutu avodart aldım doz araştırması yapıyorum başlamak için

Anladım, Bu konuda pekbirşey söyleyemeyeceğim sanırım. Yanıltmak istemem sen araştırmana devam et doktora vb danıştıktan sonra tedavini uygula. Xpecia'yı da göz önünde bulundur derim baya iş yapıyor vitamin olarak.

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #8 : 27 Aralık 2024, 18:45:17 »
Sabahları ereksiyonda aşırı artış yaşıyorum. Benden önce uyanıyor  ;D Şuanlık bir yanetki görmedim

umutsuzvaka

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 27 Aralık 2024, 22:45:26 »
Sabahları ereksiyonda aşırı artış yaşıyorum. Benden önce uyanıyor  ;D Şuanlık bir yanetki görmedim
Yağlanmaya veya dökülmeye etkisi oldu mu dut'un?

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #10 : 27 Aralık 2024, 23:14:39 »
Yağlanmaya veya dökülmeye etkisi oldu mu dut'un?

Henüz erken, 2 hafta oldu baslayalı. Minoxun saçı dökme safhasındayım sanırım 1. ayım dolunca before after yapacağım. Yağlanma konusunda da saçı yeni kazıttıgım için pek birşey farkedemiyorum.

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #11 : 02 Ocak 2025, 12:52:44 »
Güncelleme

Vitamin Desteği Ekliyorum

-Ocean Vitamin D3 -
Gün içerisinde pek güneşe çıkamadığım için kesinlikle ihtiyacım olduğunu bildiğim D vitaminini tedavime ekliyorum.

-Ocean Vitamin B12-
Tahlil sonuçlarımda her zaman dipte olan B12 değerimi yükseltmek adına tedavime ekliyorum.

-Omega3 -
Hafıza'mı güçlendirmek ve odaklanma sorunumu çözmesi için, bunun yanında saç sağlığıma(dolaylı yoldan)da etki edeceğini düşünerek tedavime ekliyorum.

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 03 Ocak 2025, 02:18:58 »
Haftada 3le başla birkaç ay takip et duruma göre arttırırsın

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #13 : 08 Ocak 2025, 13:33:20 »
Bilgilendirme

Duş alırken yıkandığım su şebeke suyu olduğu için, florür açısından saçım zarar görüyor. Bu yüzden florür filtreli duş başlığı kullanacağım.

Facebook Twitter Instagram