Gönderen Konu: Donör bölgesi seyreklik  (Okunma sayısı 161 defa)

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
Donör bölgesi seyreklik
« : 06 Ocak 2025, 22:30:56 »
Arkadaşlar donör bölgemde bu şekilde bi açıklık var tam 1 ay oldu. İlk 10 gün fito krem sürdüm. Harici bir şey yapmadım. Sol taraf fena değil ama sağ taraf ve verteks altında bi alanda seyreklik gözüküyor. Ne derece kapanır ne derece düzelir ? Minoxidil kullanıyorum üst bölge için. Sizce burayada minoxidil kullanayım mı ne tavsiye edersiniz ? Aynada bakınca bu derece kötü durmuyor acaba ben mi fazla takılıyorum bilmiyorum ama telefonla flaşlı çekince böyle duruyor.2. Sorum ise tepe bölgesinin sonuna doğru açılan fazla kanallar var. Oralara greft koyulmadı. Resimlerde belli oluyor. O kanallar kendi saç köklerimi öldürmüş müdür bu konuda tecrübeli bi arkadaş var mı?

hope1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Donör bölgesi seyreklik
« Yanıtla #1 : 06 Ocak 2025, 22:38:52 »
1 ay çok erken , sabretmeniz lazım..

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 06 Ocak 2025, 22:42:52 »
Saç çıkmış olanlar 12. Gün

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 06 Ocak 2025, 22:43:57 »
Bunlarda güncel 1. Ayım

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 06 Ocak 2025, 22:45:08 »
1 ay çok erken , sabretmeniz lazım..
Hocam resimleri ekledim inceleyip yorum yapabilir misiniz? Ayrıca 2. Bi soru yazdım başa bilginiz varsa fikir verebilir misiniz

cengover21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Ocak 2025, 00:06:48 »
donör zamanla biraz düzelir ama epey amatör bir yerde ekim yaptırmışsın çok belli umarım en az hasarla atlatırsın.

hope1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Ocak 2025, 01:12:41 »
Saçların alındığı bölgeye de sürebilirsin zarara olmaz orada olan mevcut saçları uzatır kökler alındığı için eski halinde olmaz arkadaşında dedği gibi biraz yıpratmışlar ama toparlar forumda örnekleri var bazıları 6-8 ay sonra toparlıyor, olayı akışına bırakın , başka takviye kullanıyormusunuz biotin çinko vb.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 07 Ocak 2025, 01:45:17 »
işte ekim kalitesi dediğimiz şeyin ilk kısa ve öz örneği saç alımı
dengeli ve homojen bir alım mı önemli yoksa  denyonun teki eline mikromotor alsın artıs artıs ne yaptığını kendi de bilmesin
parçalasın yıksın biçsin hangisi ???

senin donör dende dengesiz bir alım yapmışlar toparlar donör bölgen ama alım iyi değil

Global Moderator

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 07 Ocak 2025, 02:33:37 »
işte ekim kalitesi dediğimiz şeyin ilk kısa ve öz örneği saç alımı
dengeli ve homojen bir alım mı önemli yoksa  denyonun teki eline mikromotor alsın artıs artıs ne yaptığını kendi de bilmesin
parçalasın yıksın biçsin hangisi ???

senin donör dende dengesiz bir alım yapmışlar toparlar donör bölgen ama alım iyi değil
Maleser haklısınız denyonun biri aldı . Ekim sürecim içinde bi gönderi açtım hocam ekim nasıl sizce umarım o kısımda olumsuz olmaz benim için

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 07 Ocak 2025, 02:36:29 »
Saçların alındığı bölgeye de sürebilirsin zarara olmaz orada olan mevcut saçları uzatır kökler alındığı için eski halinde olmaz arkadaşında dedği gibi biraz yıpratmışlar ama toparlar forumda örnekleri var bazıları 6-8 ay sonra toparlıyor, olayı akışına bırakın , başka takviye kullanıyormusunuz biotin çinko vb.

Şuan takviye olarak saç ekim merkeznin verdiği bi hap var vitamin hapı . 6 aylık onu kullanıyorum minoxidilik kullanıyorum . Bu hafta kan vericem bakalım eksik vitamin çıkarsa kullanıcam ama d ve çinko başlamayıda düşünüyorum. Ekim içinde bie post açtım onada bakabilir misiniz sizce ekim nasıl ?

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 08 Ocak 2025, 01:02:45 »
Sanırım biraz aceleci davrandım bu postu açarak 32 gün donör bölgem . Işık altında. Flaşla çekince o şekilde çıktı. Ama bugünde fotoğraf bu şekilde çıktı. En büyük kusur tepe bölgeme yakın yerden greft alınması olmuş. Ama diğer postlara bakınca benden kötülerin büyük oranda düzeldiğini gördüm . Umut verdi açıkçası. Minoxil i donör bölgeye 2-3 ay kadar kullanıp bırakmayı düşünüyorum yinede

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Ocak 2025, 01:51:20 »
Maleser haklısınız denyonun biri aldı . Ekim sürecim içinde bi gönderi açtım hocam ekim nasıl sizce umarım o kısımda olumsuz olmaz benim için

donör toparlar dedim zaten dostum ama alım dengesiz saçlarını kısa kestir harita gibi olur yani donör ün toparlaması iyi bir saç alındı anlamına gelmiyor senin ikinci saç ekim hakkını elinden almış anlamına geliyor işte o denyo önce saç almayı öğrensin sonra saç alsın .... karşısında insan var koyun kırpmıyor suç bu resmen insan hayatına saygı olmayan yere saç ektirmeyin neydi bu clinik saç yönlerini de dik dik açmışlar kanal açanda ayrı bir denyo ne diyim keşke iyi bir yer seçme şansın olsaydı öncesinde bizle tanışıp
Global Moderator

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 15 Ocak 2025, 00:06:38 »
Arkadaşlar 40. Gün donör bölgem . Bugün tıraş oldum yanlardan dipleri 3 numaraya vurdurdum. Özelliklr son 1 haftadır donörde hatta üst bölgemde de yeni saç çıkışları oldu. Hala devam ediyor elime batan diplerde birçok saç geliyor . 40. Günde böyle olduysa sanırım bayağı toparlayacak gibi . Çok şükür korktuğum olmadı. Tecrübeli arkadaşlar yazmıştı zaten toparlar diyr. 3 numaraya vurunca ileride harita gibide bi görüntü olacağını sanmıyorum ki şimdiden bu şekilde duruyor . Bilgilendirme amacıyla güncelleyeyim dedim

Facebook Twitter Instagram