Gönderen Konu: AHMET TOSUN (The Hair Clinic)-30.01.2025-4800 Greft-Yaş 44-Saç Ekim Serüvenim  (Okunma sayısı 10079 defa)

Adotelli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sizin de ekimniz hayırlı olsun. İnşallah memnun olacağız şüphem yok. Gelişimin yavaş olduğunun farkındayım ama bu konuda da sabırlıyım. 7.ayda kendini belli eder diye düşünüyorum. Sonrasında duruma bakarız bir sene boyunca süreç devam ediyor. Etrafta pek negatif insan yok çok şükür... Sen de moralini bozma bir konu açta buradaki herkes bilgilensin ve sürec hakkında değişik fikirler edinirsin

Ben forumu çok geç keşfettim. 4. Ayımdı. Neredeyse 4 ay boyunca hiç foto çekinmedim. Bir dahaki kontrolümde saç ekimi fotolarımı falan isteyip konu açmayı düşünüyorum. Forumdakilerin yorumlarını merak ediyorum. Etrafımdaki saç ektirmiş kişiler “bu olmamış” “2. lazım” vs diyor. 140. günde Hintell Bey’e fotomu atmıştım. 140. Gün için gayet iyi demişti. Onun tecrübesine güveniyorum. Şimdi 157. gündeyim. En azından günden güne gelişimi görebiliyorum. Tatmin edici bir görüntüye kavuşuruz umarım.

Beyonder

• Hero Member
Ahmet Tosun da başarılı bir merkez ama dünyanın en iyisi de olsa bazen olmayınca olmuyor sizinkine net yorum yapmak doğru olmaz daha çok zaman var süreç 1-1.5 yıl alıyor toplamda
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2025, 00:12:56 Gönderen: Beyonder »
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Zoidac

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence gayet güzel bir gelişim abi. Ben de nasip olursa ağustos ayında burada Ekim yaptıracağım. Umarım güzel güzel taramak nasip olur. :)

Güzel dilek ve temennilerin için teşekkür ederim daha zamanımız var bekleyip göreceğiz.
Senin içinde umarım istediğin gibi olur, yalnız Ağustos ta ekim nasıl olur bilemedim havalar sıcak ya o bakımdan dedim... Eylül daha iyi olabilir bence...
Ekim Tarihi:30.01.2025
Ekim Merkezi: Ahmet Tosun (thehairclinic)
Greft Sayısı:4800
Medical Tedavi: The Mossi London Multi vitamin + prp

Saç ekim süreci: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37574.0

Zoidac

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ahmet Tosun da başarılı bir merkez ama dünyanın en iyisi de olsa bazen olmayınca olmuyor sizinkine net yorum yapmak doğru olmaz daha çıok zaman var süreç 1-1.5 yıl alıyor toplamda

Biraz yavaş diyecektim ama açıklık çokmuş önlerde sizde. Biraz zaman alacak. Hayırlı olsun.

Evet farkındayım şu an süreç biraz yavaş işliyor bekleyip göreceğiz bakalım teşekkür ederim

Zoidac

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben forumu çok geç keşfettim. 4. Ayımdı. Neredeyse 4 ay boyunca hiç foto çekinmedim. Bir dahaki kontrolümde saç ekimi fotolarımı falan isteyip konu açmayı düşünüyorum. Forumdakilerin yorumlarını merak ediyorum. Etrafımdaki saç ektirmiş kişiler “bu olmamış” “2. lazım” vs diyor. 140. günde Hintell Bey’e fotomu atmıştım. 140. Gün için gayet iyi demişti. Onun tecrübesine güveniyorum. Şimdi 157. gündeyim. En azından günden güne gelişimi görebiliyorum. Tatmin edici bir görüntüye kavuşuruz umarım.

Bu işin içinde olmayanlar zannediyorlar ki hemen sonucu görecekler hokus pokus deyince oluyor sanki. Saçlar yeniden doğuyor farkında değiller. Çok takılmamak gerek. Süreç uzun bir süre bekleyip göreceğiz umarım istediğimiz saçlara kavuşuruz

Mustafapoyraz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim merhaba aynı yerde ve aynı dönemde ekim yaptırmısız bende 40 yaş arifesindeyim yaş çok önemli bir faktor bende emsallerime göre geriden geliyorum inşallah 12 15 aylarda çok iyi olacak saçlarımız moral bozmaya gerek yok
İnşallah bekleyip görecegiz.

Zoidac

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim merhaba aynı yerde ve aynı dönemde ekim yaptırmısız bende 40 yaş arifesindeyim yaş çok önemli bir faktor bende emsallerime göre geriden geliyorum inşallah 12 15 aylarda çok iyi olacak saçlarımız moral bozmaya gerek yok
İnşallah bekleyip görecegiz.

Moral bozacak bir durum yok şimdilik dediğin gibi süreç uzun sabredip inşallah istediğimiz saçlara kavuşuruz.

lordaizen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel dilek ve temennilerin için teşekkür ederim daha zamanımız var bekleyip göreceğiz.
Senin içinde umarım istediğin gibi olur, yalnız Ağustos ta ekim nasıl olur bilemedim havalar sıcak ya o bakımdan dedim... Eylül daha iyi olabilir bence...
Benim de en büyük kararsızlığım o konuda abi öğretmenim eylülü o yüzden tercih edemiyorum. Peki siz kışın yaptırmış olduğunuz için memnun musunuz?

Rasim

• Yeni üye
  • *
Hocam ben de ogretmenim ve Agustos 2023'te Ahmet Tosun'da sac ekimi yaptirdim. Benden sana tavsiye hocam okullarin acilmasini bekleme bizim icin en iyi zaman yaz sezonu. 10 gunluk zorlu bir surec var onun disinda herhangi bir sikinti yasamazsin

enesss.1990

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Benim de en büyük kararsızlığım o konuda abi öğretmenim eylülü o yüzden tercih edemiyorum. Peki siz kışın yaptırmış olduğunuz için memnun musunuz?

Bence ekim için en uygun dönem kişinin müsait olduğu dönem. Yazın ekim yaptıranların saçı tutmaz diye bişey olsaydı bence önce ekim merkezleri bu işi yapmazdı. Hadi sadece derdi para olanlar yaptı diyelim ama isim yapmış tanınmış klinikler en azından bence bunu yapmazdı. Bu benim düşüncem tabii. Doğusunu uzmanlar bilir :)

lordaizen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ben de ogretmenim ve Agustos 2023'te Ahmet Tosun'da sac ekimi yaptirdim. Benden sana tavsiye hocam okullarin acilmasini bekleme bizim icin en iyi zaman yaz sezonu. 10 gunluk zorlu bir surec var onun disinda herhangi bir sikinti yasamazsin
Anladım hocam. Teşekkürler görüşünüz için.

Zoidac

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kışın tabi daha kolay oluyor ama tabi sizin için durumlar farklıymış. Ekimin yazı kışı olmaz sadece sıcak ve nem olayı var ondan dedim ama evinde klima varsa hiç düşünme hemen git derim. Hem temmuz ayında yaptırırsan okullar açılana kadar şok dökülmende bitmiş olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Açık alana göre 5 alık görüntü güzel duruyor kötü değil.

Fin kullanmıyorsan biraz güçlendirmek 5/6 böyle açıklık olunca doğal olarak donör saçlarında çok telojen oluyor  ve saçları güçlendirmek gerekiyor
Her şey saç eken kişinin başarısına bağlı değil biraz da saç ektirenlerin saçlara destek vermesi gerek. Bu iş tek taraflı olmuyor tabi kullanmıyorsanız + xpecia da güzel olur  8/9 ay larda güzel olacaktır destekleri almıyorsan da al derim düşünürsen daha iyi olur
Global Moderator

Zoidac

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açık alana göre 5 alık görüntü güzel duruyor kötü değil.

Fin kullanmıyorsan biraz güçlendirmek 5/6 böyle açıklık olunca doğal olarak donör saçlarında çok telojen oluyor  ve saçları güçlendirmek gerekiyor
Her şey saç eken kişinin başarısına bağlı değil biraz da saç ektirenlerin saçlara destek vermesi gerek. Bu iş tek taraflı olmuyor tabi kullanmıyorsanız + xpecia da güzel olur  8/9 ay larda güzel olacaktır destekleri almıyorsan da al derim düşünürsen daha iyi olur

Yorumun ve önerilerin için çok teşekkür ederim Hintell

Fin kullanmak istemiyorum aslında bir ara düşündüm sonra tekrar vazgeçtim. Saçı ve saç derisini beslemesi amacıyla içeriğini aşağıda belirteceğim the mossi London Multi vitamini kullanıyorum. Ayrıca aylık prp yaptırıyorum. Saç dökülmem durduğu için bunların yeterli olacağını düşünüyorum.

Mossi London Hair Vitamin 120 Tablet İçeriği
Mossi London Hair Vitamin 120 Tablet’in temel bileşenleri (2 tablet için, genel formülasyona göre):
Biotin (2500-5000 µg): Saç tellerini güçlendirir, keratin üretimini destekler.
Çinko (2.64-5 mg): Saç foliküllerini güçlendirir, yara iyileşmesini hızlandırır.
Kore Ginsengi (20 mg): Saç derisi kan dolaşımını artırır, folikülleri besler.
Isırgan Otu Özü (30 mg): DHT’yi baskılar, saç dökülmesini azaltır.
At Kuyruğu Özü (30 mg): Silika ile saç büyümesini destekler.
B Grubu Vitaminleri (B1, B3, B5, B6, B12): Saç büyümesi ve metabolizma için gerekli.
C Vitamini (20 mg): Kollajen üretimini ve demir emilimini destekler.
E Vitamini: Saç derisini oksidatif stresten korur.
Folik Asit (400-600 µg): Hücre yenilenmesini teşvik eder.

Facebook Twitter Instagram