Gönderen Konu: Oral minoxidil yokluğu ve topikal min tavsiyesi  (Okunma sayısı 120 defa)

fenerr1907

• Yeni üye
  • *
Oral minoxidil yokluğu ve topikal min tavsiyesi
« : 01 Şubat 2025, 16:50:12 »
1.5 yıldır finasterid kullanıyorum saçlarım kalınlaştı gurlesti fakat şakak bölgelerindeki seyreklikleri de kapatmak istediğim için minoxidil başlamaya karar verdim ilk olarak daha basit olduğu için oral minoxidil düşündüm ama turkiyede alışını saglayan bir eczaneyi burdan ogrendim fiyati çok yüksek geldi ve de kargolayabiliceklerini ama sadece nakit ödemeyi kabul ettiklerini söyledikleri için bu ihtimal sıfıra düştü bu yüzden topical kullanmaya karar verdim ama köpük olarak sanırım trde sadece asos androvium köpük versiyonu varmış sacimde seb dermatit olduğu için sıvı losyonunu kullanmayı dusunmuyorum bunu kullanıp da faydasını görenler oldu mu ve de hem sabah hem akşam kullanilmasi gerektiği söyleniyor bu çok zahmetli bir işlem değil mi günde 2 kez duş almak da saçlara falan zarar vermez mi kafam cok karıştı yani

fenerr1907

• Yeni üye
  • *
Ynt: Oral minoxidil yokluğu ve topikal min tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2025, 17:26:26 »
1.5 yıldır finasterid kullanıyorum saçlarım kalınlaştı gurlesti fakat şakak bölgelerindeki seyreklikleri de kapatmak istediğim için minoxidil başlamaya karar verdim ilk olarak daha basit olduğu için oral minoxidil düşündüm ama turkiyede alışını saglayan bir eczaneyi burdan ogrendim fiyati çok yüksek geldi ve de kargolayabiliceklerini ama sadece nakit ödemeyi kabul ettiklerini söyledikleri için bu ihtimal sıfıra düştü bu yüzden topical kullanmaya karar verdim ama köpük olarak sanırım trde sadece asos androvium köpük versiyonu varmış sacimde seb dermatit olduğu için sıvı losyonunu kullanmayı dusunmuyorum bunu kullanıp da faydasını görenler oldu mu ve de hem sabah hem akşam kullanilmasi gerektiği söyleniyor bu çok zahmetli bir işlem değil mi günde 2 kez duş almak da saçlara falan zarar vermez mi kafam cok karıştı yani
Cerrahpaşa nur eczanesinden oral kullanip etkisini gören birkaç geçmiş gönderi gördüm sizce denemeye değer mi

İLİZAROV

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 01 Şubat 2025, 17:50:35 »
Asos topikal köpük üretimini bıraktı bilgin olsun,bulamassın.

fenerr1907

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 01 Şubat 2025, 18:27:10 »
Asos topikal köpük üretimini bıraktı bilgin olsun,bulamassın.
yani o zaman bu ülkede insanlar napicak anlamıyorum oral min alınamıyor saç derisi için güvenilir olan köpük formu üretimi durduruyor o zaman napicaz abi

İLİZAROV

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 01 Şubat 2025, 21:14:29 »
Cerrahpaşa nurdan al kapsül,bide dutasteride kullan,bide ketekonazal şampuan al başkada bişi yapma.Gerisini kadere bırak,bide tercihen xpecia tablet.

fenerr1907

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 01 Şubat 2025, 21:52:41 »
Cerrahpaşa nurdan al kapsül,bide dutasteride kullan,bide ketekonazal şampuan al başkada bişi yapma.Gerisini kadere bırak,bide tercihen xpecia tablet.
forumda Cerrahpaşa nur min kapsullerine karşı hala güvenilir etkili değil diyenler var diye o ihtimali bilemiyorum hocam

Facebook Twitter Instagram