Gönderen Konu: izmir Dr. Zafer Ulusan 29.01.2025 Saç Ekimi + 24.01.2025 Kök Hücre Yaş 25  (Okunma sayısı 13208 defa)

leventoğlu

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Birde son durumu görebilsek
  • Ekim Tarihi: 29.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi ahmet tosun (thehairclinic)
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi the mossi london

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Libidom düşüyor diye finas'a başlamadın 6 ay sonra başlamayı düşünüyorum diyorsun. Biz de hemşire kılığına girip yorum yazalım, ciddiye alınırız belki
okuduğunu anlamamışsın belli ki açıklıyorum dikkatli oku. Yaklaşık 3 ay kullandım s*m kalkmamaya başladı bıraktım zımba gibi oldum genç adamım ben sonuçta. Şu an 1 aydır kullanıyorum yine düşüş var fakat saçlara etkisi gerçekten çok iyi. Bıraktım 5 ay kullanmadım en az ama saçların iyi olması da lazım şu an hala dipleri görünüyor bembeyaz kafam duruyor. Saçlar çıktı gören tanımıyor, baya gençleştirdi beni evet ama ışıkta bakınca dibi kabak gibi çıkıyor, karanlıkta baksan cillop gibi :)

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Son durum ne hocam
valla çok yorum gelmiyor diye bidaha siteye girmedim açıkçası :D

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Karanlık ortamlarda mis gibi görünebilir ama saçlar b*k gibi çıktılar :) önden liselik, tepeden müzelik. Birde tepeden paylaşalım

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
o kadar seyrek ki anlatamam yaşanır 256. gün 8ay 13. gün

Yusuf33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam bence tek ekimle oldukça güzel. Geçmiş olsun. İkinci ekimle bence toparlar yine güle güle tara saçlarını

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam bence tek ekimle oldukça güzel. Geçmiş olsun. İkinci ekimle bence toparlar yine güle güle tara saçlarını
valla bidaha ektirmem ektirirsem de 30lu yaşlarına vurunca ektiririm yanlar hala çok sık gür okadar aldılar hiç seyrelmedi bile yanlar.

Nerdeoeskisaclar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
dediğin kliniğe baktım araştırırken hiç görmedim ama görsem kesin giderdim o derece iyi konulardaki saçlar.
klinik ne diyor senin sonuca normal miymiş bence revize yapsalar bile yeridir ama sanmam normal der gönderirler herhalde

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
klinik ne diyor senin sonuca normal miymiş bence revize yapsalar bile yeridir ama sanmam normal der gönderirler herhalde
6. ayda daha da açıktı, çok iyi diyip röpörtaj yapmamı istediler bende çok açıklık var dedim 6. aya göre normal 9. ayda iyi olur ozaman yaparız dediler 9. ay gelmek üzere sonuç bu

molinua

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
başarılı bir ekim olduğu söylenemez.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
başarılı bir ekim olduğu söylenemez.
fotoğrafları hemşireme attım buraya gelin öyle görüşelim dediler, bende prp vakti yaklaştı geleceğim bu konuyu doktora söyleyin dedim, siz gelin dediler sadece.

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açık alana göre iki seans gerekli bence ilk ekimde fena değil önden çekilen resimde iyi duruyor bir ekim daha yaptırırsanız bu açıklık için o zaman mutlu eder sizi

chester

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok geçmiş olsun Hocam. Umarım işlemin arkasında durup düzeltme işlemi yaparlar.

alii1310

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç diplerinde yeni çıkışlar var mı acaba? Parmak uçları ile dokunduğun zaman yeni saç çıkışları hissediyormusunuz?

Facebook Twitter Instagram