Gönderen Konu: izmir Dr. Zafer Ulusan 29.01.2025 Saç Ekimi + 24.01.2025 Kök Hücre Yaş 25  (Okunma sayısı 13226 defa)

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç diplerinde yeni çıkışlar var mı acaba? Parmak uçları ile dokunduğun zaman yeni saç çıkışları hissediyormusunuz?
vallahi daha kafamı hissetmiyom uyuşuk şuan 6-12 ay sürer dediler geçmesi ama daha geçmedi doktora falan gitcektim bi ara vazgeçtim sıra almak istediğimde 1 ay sonraya veriyor ama doktor sırası alıcam bu uyuşukluk neden geçmiyor garip. Yakından baktığımda ise yeni çıkışlar yok hepsi çıkmış çim adam gibi maşallah saç çok ama çok seyrek çıkmışlar, saçlar ince denilecek onuda biliyorum ama yanlardaki saçlarım gayet kalın telli ve ordan alıp ekildi başka yerden alınmadı sonuçta. Yanlar hala kalın simsiyah devam ediyor tepeler seyrek.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
03.11.2025 tarihinde prp için gittim, prp yapıldıktan sonra doktorla görüşmek istedim görüştük. Saçlarımda baya açık olduğunu dibinin bembeyaz belli olduğunu belirttim incelediler ve haftada 2 gün lazer tedavisi verdiler ek olarak'da ver dutas diye bir ilacı 2haftada 1 kez uygulayacaklarını söylediler saçların kalınlaşması için. Açıkçası şaşırdım ilgilerine alakalarına saçlarım uzadı ve güzelleşti fakat ince ve seyrek görünüme sahip olduğu için daha iyi hale getirmek amacıyla direk yardımcı oldular bu çok güzel geldi açıkçası. Umarım bu tedavi sayesinde saçlarım daha iyi hale gelir. Saçlarımı kestirmeden 2 aylık uzamış şeklinle paylaşayım sora kestirecem öyle de atarım :)

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
9. ay 7. gün

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
%45-50 başarılı diyebiliriz. Ücretsiz ekim yapmalarını iste derim. Dut felan namlunun mekanizmayı bozabilir yan etkisi yüksek ağır bir ilaç iyice araştır. Ekimde diret sen

Nerdeoeskisaclar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
%45-50 başarılı diyebiliriz. Ücretsiz ekim yapmalarını iste derim. Dut felan namlunun mekanizmayı bozabilir yan etkisi yüksek ağır bir ilaç iyice araştır. Ekimde diret sen
dutasterideli mezoterapi yapacaklarmış kana emilimi olmaz pek makinayı da etkilemez ama görsel olarak da pek katkı sunmaz olanı bir tık kalınlaştırır sadece

davud123

• Hero Member
Ucretsiz tekrardan ekim gerekiyor revize bile degjl

haldun1985

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İşlemin arkasında durmaları iyi. Umarım beklediğin sonuca ulaşırsın hocam

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
valla yaptıklarından beri namlu durmuyor ama finasteride içmiyorum tabi finasteride 1/4 durduruyodu beni %80 1 haftadır içmedim 4. günden 7. güne kadar rokete dönüştü :D

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ucretsiz tekrardan ekim gerekiyor revize bile degjl
evet bunun farkındayım revize edilmesi gerekiyor görüşümce ama tedavi sundular bekleyip sonucu görmek istiyorum haftada 2 gün kırmızı lazer verildi onları tamamlayacağım dutasteridi enjekte olarak alacağım saçlarımda bir kalınlaşma bekleyeceğim henüz 1. senem dolmadı şuan için erken görüyorum ama sonuç başarılı değil malesef :( Yaptıkları ekimin arkasında duracaklarını düşünüyorum umarım dururlar.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tıraş olduktan sonra ense tarafındaki gözle görülebilir bir açıklık boş alanlar görülüyor sanırım farklı kafadan yorumlar bekliyorum bana mı öyle geliyor. Tepeden bakıldığında ışık altında, güneş ışığı altında, kafamdaki deri bembeyaz ortaya çıkıyor dibi görünüyor.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tıraş olduktan sonra ense tarafındaki gözle görülebilir bir açıklık boş alanlar görülüyor sanırım farklı kafadan yorumlar bekliyorum bana mı öyle geliyor. Tepeden bakıldığında ışık altında, güneş ışığı altında, kafamdaki deri bembeyaz ortaya çıkıyor dibi görünüyor.
Başarılı bir ekim ışık kapalı olan fotoğraftaki gibi olması ama ışığın altında bile o şekilde görünmesi gerekir. Umarım bu görüntüye kavuşabilirim revize edilecekmi bende merak ediyorum.

BurakDemircioğlu

• ERS CLİNİC 29 31.10.2025 3700greft
  • Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Konumuzu çok detaylı okuyamadım kan değerlerinize baktınızmı özellikle d vitamini
Çünkü çoğu insanda eksik b12 vs de gerekli takviyeler sonrası daha iyi seyir alabilir hızlı karar vermeyin derim
  • Ekim Tarihi: 31.10.2025
  • Ekim Merkezi ismi Ers clinic
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Proscar 4/1 Xpecia 2x biotin 5000mg

Zoidac

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tedaviniz umarım işe yarar, Ekim sonuçlarımız benzer bana da 12 ayın bitiminde tekrar görüşelim dendi..
Ekim Tarihi:30.01.2025
Ekim Merkezi: Ahmet Tosun (thehairclinic)
Greft Sayısı:4800
Medical Tedavi: The Mossi London Multi vitamin + prp

Saç ekim süreci: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37574.0

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
Doğukan saçlarına bastırdığında küçük dik saçlar hissediyor musun sen de?
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair
  • Yaşınız 33

Facebook Twitter Instagram