Gönderen Konu: Ekime uygun muyum?  (Okunma sayısı 113 defa)

ibrahim0606

• Yeni üye
  • *
Ekime uygun muyum?
« : 05 Şubat 2025, 00:42:29 »
1)yaş 28
2) dökülme 20 yaşlarımda zayıflayarak dökülmeye başladı
3) saç dökülme tipi: yavaş yavaş
4) saç dökülmesi vertex ve şakaklardan başladı
5) ilaç kullanılıyor mu?: ilaç kullanmıyorum.
Arkadaşlar merak ettiğim 2 soru var.
1.soru Ekime uygun muyum?
2.soru Ekimden sonra zaten zayıf olan üst bölgedeki saçlarım, ekim yapılacak olan saçlarımı beslemeye çalışırken daha kötü olur mu?

ibrahim0606

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ekime uygun muyum?
« Yanıtla #1 : 05 Şubat 2025, 14:04:49 »
Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2025, 21:15:53 »
İbrahim öncelikle her türlü 2 seans ihtiyacın olacak . Ön çizgi seni rahatsız ediyorsa Ekim yaptır .
    Güzel sonuç alırsınız

ANKARALI0671

• Full Member
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2025, 16:36:07 »
EVET AÇIKLIKLAR GÜZEL EKİM OLUR BENCE
  • Ekim Tarihi: 28.11.2024
  • Ekim Merkezi ismi LİFE HAİR ŞAHİN ÇELİK
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi SABAH EVOCAPİL TABLET+AKŞAM XPECİA TABLET+EVOCAPİL SPREY 5+5 FIS+D VİT+ÇİNKO+ASPİRİN+150 GRAM TAHİN PEKMEZ+100 GRAM KABAK ÇEKİRDEĞİ İÇİ
ŞAHİN ÇELİK SAÇ EKİM KONUMUN LİNKİ : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37034.0

ibrahim0606

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 06 Şubat 2025, 20:37:10 »
Ön çizgiyi ve ortaları düzeltelim vertekse hiç ellemeyelim diyolar sizce mantıklı mı? Bana orası kel kaldığında kötü bir görüntü görüneceğini düşünüyorum. İkinci ekimi anca 4-5 yıl sonra düşünürüm sizce nasıl istemeliyim tabiki saç ekimcininde tavsiyesini dinleyerek

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2025, 21:54:36 »
Ön çizgiyi ve ortaları düzeltelim vertekse hiç ellemeyelim diyolar sizce mantıklı mı? Bana orası kel kaldığında kötü bir görüntü görüneceğini düşünüyorum. İkinci ekimi anca 4-5 yıl sonra düşünürüm sizce nasıl istemeliyim tabiki saç ekimcininde tavsiyesini dinleyerek
Hocam hangi merkez dedi bunu acaba çok merak ettim
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Agf-39 mezotetapi(forte) 10 seans

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2025, 00:31:28 »
1 ekime uygunsun
2 bu sorunun cevabı ektireceğin yere göre değişir hocam  kötü merkez senin saçlarına zarar verdiği gibi dökülmenide hızlandırabilir profesyonel merkez ise bu zararları vermediği gibi tam tersine ekimin verdiği kanlanma sayesinde kendi saçlarınında  güçlenmesini sağlayabilir  garip ama böyle şeylerde var hocam saç ekimi işinde.
ekim işi çok teferuatlı bir iş, bir sürü detay var bu detayları düzgün yapan yerlerde korkmana gerek yok.

ozan19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2025, 11:55:30 »

Vertex tamamen boş kalırsa seni çok rahatsız edecek. İkinci ekimi istemiyorsan kesinlikle az da olsa vertex’e birşeyler atılmasını isteyeceksin. Bence rahat 6000 greft çıkar o donör bölgeden. 2000 vertex’e atılırsa %100 doldurmaz ama hafif seyrek olur. Kalan 4000’in 3000’iyle ön çizgi düzeltilir, 1000 de orta kısma sıkılaştırma yapılsa tek seansda bitirebilirsiniz.

Facebook Twitter Instagram