Gönderen Konu: Dr. Hakan Clinic 4700 greft saç ekimi.  (Okunma sayısı 6954 defa)

Kayser Soze

• Hero Member
Ynt: Dr. Hakan Clinic 4700 greft saç ekimi.
« Yanıtla #31 : 21 Şubat 2025, 21:56:42 »
Kafanın ekim yapılan bölgesindeki hissizlik uyuşukluk ile alakalı olarak 1 ay civarı bir zamanda geçmesi beklenir sanırım. Bilgisi olan varsa teyid edelim.
Kolay gelsin.
Dostum çok daha uzun sürerse endişelenme. Sürdüğü konuları gördük.
Bakalım bizimkiler ne zaman geçecek.
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 21 Şubat 2025, 21:57:57 »
Şimdi fotoğraflar daha net dostum.
Görüntü güzel. Saçların yönleri ve kalınlıkları iyi.
Burası DHİ Ekim yapıyor sanırım, yanılıyor muyum
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2025, 22:05:34 Gönderen: Kayser Soze »
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 21 Şubat 2025, 22:44:10 »
Teşekkür ederim üstad. Yorumlarınız moral motivasyon oldu.
Klinik birden farklı FUE ekim yöntemininden uygun olan birini veya her ikisini aynı seansta hastaya uygulayabiliyor.

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 01 Mart 2025, 20:10:28 »
Merhabalar 18. gün bilgilendirmesi yapayım.
Sanırım şok dökülme evresindeyim. Yoğum bir dökülme yok ama elimi atıp okşadığımda elime saç telleri geliyor bir süredir. Epey seyrelme oldu zaten.
Dikkatlice bakıldığında saç yönleri biraz dik gibi, ve yönleri de birbirinden biraz farklı duruyor. Umarım bu durum şok dökülme sonrası çıkışlarda biraz daha düzelecektir.
Etrafımdan aldığım tepkiler şimdilik olumlu, başarılı bir sonuç alacak gibisin deniliyor genel olarak ama bakalım göreceğiz.

@Hintell hocam, saç yönleri şok dökülme sonrası çıkışlarda biraz daha düzeliyor mu genel olarak. Bir de ekim sıklığı konusundaki düşüncelerinizi almak istiyorum. İnce telli saçlarım olduğundan sanki epey seyrek bir görüntü olacak gibi geliyor bana.
Bilgi verirseniz sevinirim.
Kolay gelsin.

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 12 Mart 2025, 21:46:54 »
Selamlar 1. Ay güncellemesi yapayım.
Şok dökülmem devam ediyor.
Kafamda sivilceler çıkmaya başladı.

Bazı saç telleri ekimden bu yana 1 cm kadar uzamışken bazıları hiç uzamadı. Birere nokta gibi duruyorlar. Bu durum canımı sıkıyor.
Ekim merkezine de sordum, düzensizlikler normal dedi.
Bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 12 Mart 2025, 22:44:45 »

Bazı saç telleri ekimden bu yana 1 cm kadar uzamışken bazıları hiç uzamadı. Birere nokta gibi duruyorlar. Bu durum canımı sıkıyor.
Bende de aynı şekilde dostum.
Canını sıkma, ben sıkmıyorum.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

Kocadağ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 12 Mart 2025, 23:11:00 »
Durum iyi şuanlık sorun gözükmüyor.sıklık konusuda bende ektirdim sırma saçlı olmayı beklemiyorum donör ekim tekniğinin geldiği nokta vs. Hakan hocanın ekimleri sıkı ayrıca

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 13 Mart 2025, 02:55:03 »
Durum iyi şuanlık sorun gözükmüyor.sıklık konusuda bende ektirdim sırma saçlı olmayı beklemiyorum donör ekim tekniğinin geldiği nokta vs. Hakan hocanın ekimleri sıkı ayrıca

Merhaba teşekkür ederim. Sıklığı kabuk dökümü sonrası güzeldi özellikle ön kısım, orta kısmı biraz seyrek bırakmışlar doğal olarak. Bakalım önemli olan ekilenlerin ne kadarının çıkacağı eğer hepsi çıkarsa ekim merkezi zaten bana greftlerimin ağırlıklı olarak çoklu olduğunu söylemişti, iyi bir sonuç olur diye tahmin ediyoruz.
Yorum için teşekkür ederim. Bu arada sizde mi  Hakan Klinikte ektirdiniz.

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 13 Mart 2025, 02:57:20 »

Merhaba teşekkür ederim. Sıklığı kabuk dökümü sonrası güzeldi özellikle ön kısım, orta kısmı biraz seyrek bırakmışlar doğal olarak. Bakalım önemli olan ekilenlerin ne kadarının çıkacağı eğer hepsi çıkarsa ekim merkezi zaten bana greftlerimin ağırlıklı olarak çoklu olduğunu söylemişti, iyi bir sonuç olur diye tahmin ediyoruz.

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 13 Mart 2025, 02:59:10 »
Bende de aynı şekilde dostum.
Canını sıkma, ben sıkmıyorum.

Eyvallah üstad. Açıkçası sen cevap yazdığında ne hikmetse bir rahatlama alıyorum tecrübenden midir nedir bilemedim. Ayağına taş değmesin.

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #41 : 13 Mart 2025, 03:06:06 »

Dediğiniz durumu 3.aya kadar yaşadım.. Sonrasında o sakal gibi gözüken teller uzamaya başlayınca vatan gülüşü atıyorsunuz ayna karşısında 129.günden selamlar.

Bir diğer konu sivilce meselesi 4. aydayım hala sivilceler mevcut bazıları küçük bazıları beze gibi. Patlamamak içinden kök çıkmaması için en iyisi fakat çok zorluyorsa iğne ucu ile delip hafifçe iltihabı temiz bir bezle alabilirsiniz.
  • Ekim Tarihi: 04.11.2024
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #42 : 13 Mart 2025, 03:10:02 »
Kafanın ekim yapılan bölgesindeki hissizlik uyuşukluk ile alakalı olarak 1 ay civarı bir zamanda geçmesi beklenir sanırım. Bilgisi olan varsa teyid edelim.
Kolay gelsin.

Bu sorunun cevabı yaşandı / tecrübe edildi. Böyle ekim yapılan kısım muşamba gibi daha sert geliyor ve daha az his oluyor. Sanki orasının derisi kalınlaşmış gibi 😁 cevap : 45. günden sonra azalmaya başlıyor. 100.günlerde tamamen geçmiş olur muhtelen.
  • Ekim Tarihi: 04.11.2024
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Kocadağ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 13 Mart 2025, 09:00:13 »
evet bende dr hakan klinikte ektirdim. https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36755.0 açtığım konu burada.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 13 Mart 2025, 09:49:56 »
Eyvallah üstad. Açıkçası sen cevap yazdığında ne hikmetse bir rahatlama alıyorum tecrübenden midir nedir bilemedim. Ayağına taş değmesin.

Dostum, esasında bende panik ve evhamlı birisiyim. Ancak buradaki ekim yaptıran arkadaşların çoğunda bu gibi sorunların olduğunu ve zamanla da geçtiğini göre göre artık takmamaya başlıyosun. Rahat ol.
Ne ekim merkezlerinde ne ekim yaptırıp ne sorun yaşayan insanları gördük burada. Ama öyle yada böyle, uzun veya kısa, bir şekilde atlattılar.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

Facebook Twitter Instagram