Gönderen Konu: Dr. Hakan Clinic 4700 greft saç ekimi.  (Okunma sayısı 6977 defa)

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan Clinic 4700 greft saç ekimi.
« Yanıtla #46 : 22 Mart 2025, 16:54:30 »
güzel gidiyor son durumu bekleriz hocam.

Merhaba teşekkür ederim. Son durum olarak, 40. günümdeyim bugün ve şok dökülme ile saçlarımın büyük kısmını kaybettim kalanlar daha sağlam gibi ufak tefek sürtmeler neticesiyle ele gelmiyorlar. Ekim merkezi dökülmenin devam edeceğimi söyledi. Geçtiğimiz haftada kafamda büyüklü küçüklü üç beş tane sivilce çıkmıştı dokununca acıyordu, şu an sivilcelerin bazıları gitti ve kalanlarda küçüldü ve dokunmayla acımıyor. Ramazan bitiminde spora devam edeceğim yaklaşık normal hayata devam ediyorum. Sadece XPecia tablet kullanıyorum günlük 1 tablet olarak.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 22 Mart 2025, 22:21:40 »
Merhaba teşekkür ederim. Son durum olarak, 40. günümdeyim bugün ve şok dökülme ile saçlarımın büyük kısmını kaybettim kalanlar daha sağlam gibi ufak tefek sürtmeler neticesiyle ele gelmiyorlar. Ekim merkezi dökülmenin devam edeceğimi söyledi. Geçtiğimiz haftada kafamda büyüklü küçüklü üç beş tane sivilce çıkmıştı dokununca acıyordu, şu an sivilcelerin bazıları gitti ve kalanlarda küçüldü ve dokunmayla acımıyor. Ramazan bitiminde spora devam edeceğim yaklaşık normal hayata devam ediyorum. Sadece XPecia tablet kullanıyorum günlük 1 tablet olarak.
Dostum şok dökülmeyi bitirmişsin.
Bundan sonra normal hayatına dön.
3. ayda bir paylaşım yapki kararmalar başlamış mı görelim.

Bende sadece xpecia kullanıyorum.
Senin de benim de süreçlerimizin diğerlerine göre biraz uzun olabilir. Yani, 3. Ayda diğerlerinin kararmaları başlıyor, 4. Ayda baya artıyor ve 5. Ayda bildiğin taramaya başlıyorlar. Bizim mi biraz daha gecikebilir. Bence önemli olan işin sonu tabi.
İnşallah güzel sonuçlar alırız. En azından tatmin oluruz
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 23 Mart 2025, 03:06:02 »
Tamam usta 3 ayda bir paylaşırım.
İnşallah dediğiniz gibi olur.
Geçmiş olsun tekrardan.

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 13 Mayıs 2025, 23:23:02 »
Merhabalar. 3. ayı geride bıraktık. Durum nedir ben pek algılayamıyorum her şey pek yavaş gerçekleştiği için.
Tecrübeli arkadaşlar yorum bırakabilirse sevinirim.

Arka taraf sanki hiç ellenmemiş gibi duruyor. İkinci ekimde de epey bir saç verecek gibi. Ama üst kısımlar hakkında bir fikrim yok, genel olarak iyi yorumlar alıyorum ancak XPecia tabletin de etkisiyle sanki kafamda zaten bulunan minyatür saçların da harekete geçmesi sanki bundan bir etmen gibi. İlüzyon mudur nedir bilemedim.

Teşekkürler.

sacekim123

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 13 Mayıs 2025, 23:36:35 »
İlk fotoğraflarda kafa niye turuncu, tendürdiyot sürülmüş gibi. Parayı elden almaları da garip. O kadar parayı elden nasıl getirsin millet. yanlar biraz geride bırakılmış gibi geldi bana.

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 14 Mayıs 2025, 11:43:11 »
İlk fotoğraflarda kafa niye turuncu, tendürdiyot sürülmüş gibi. Parayı elden almaları da garip. O kadar parayı elden nasıl getirsin millet. yanlar biraz geride bırakılmış gibi geldi bana.

Parayı elden alma olayına katılıyorum. Bu konuda ben de zorluk yaşamıştım.
Çizgi olayına gelince Hakan Hocanın kendine has bir doğal görünüm tasarlama şekli var. Ben de pek memnun olduğumu söyleyemem. Sanki köşeler bir santim kadar daha aşağıdan olmalıydı gibi düşünüyorum. Ama napalım belki ikinci ekimde revize ederiz.

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 15 Mayıs 2025, 19:24:01 »
Dostum bu o kadar da üstüne düşülecek bir şey değil. Takılmamak lazım. Saç ekimi maliyetli bir şey ama paradan çok daha zor hususları var. Örneğin eski saçlarım için milyonlar verirdim ama böyle bir şansım yok. Çıkışlar çok az. Ve üstelik ikinci ekimi yaptırıp tepeyi kapatmak için en az 5 ay daha beklemek zorundayım.

Muhasebeci misiniz?

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 07 Haziran 2025, 03:27:54 »
Yaklaşık 4 ay geride kaldı. (3 ay 26 gün.)
Son güncel durumu paylaşayım. Yorum yapıp bilgilendiren arkadaşlar olursa çok memnun olurum.
Kendi görüşüme göre biraz yavaş ilerlediğini ve pek memnun olmadığımı söylemek istiyorum.

Bu arada bir sefer yaklaşık 20 gün kadar önce makineyle ekim bölgesini düzene sokmak adına uçlardan kırpmıştım. Eşitlemek adına.
Teşekkürler.

arslann

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 07 Haziran 2025, 10:15:28 »
Hakan hoca seviyeyi arşa çıkarmış, 4 ayda şu görüntü sonrası memnun değilim diyebiliyor insanlar :)

Hocam neye göre memnun değilsin? 4 ayda şu yoğunluk harika bence üstelik kısa traşlı haliyle. Doğallık kısmına değinmiyorum bile artık o Hakan hocanın standardı oldu

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 07 Haziran 2025, 16:05:32 »
Arşa mı çıkarmış?
Gelişim biraz geride bunun sebebi illa Hakan hoca değil. Bakım ve tedaniz nedir ne kullanıyorsunuz ?
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 07 Haziran 2025, 17:12:58 »
İki farklı arkadaştan iki farklı düşünce gelmiş. İyi düşünen arkadaştan başlayım doğallık konusunda sözüm yok fakat arş marş o kadar da bir şey yok maalesef. Bakalım 5. ayın sonunda her şey ortaya çıkar.

Öteki arkadaşa gelince günde sadece bir kez Xpecia tablet kullanıyorum, onun dışında düzenli olarak masaj yapıyorum.
Asıl olan şeyin ekim olduğunu, şampuandır, serumdur, bunların para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 07 Haziran 2025, 17:44:42 »
İki farklı arkadaştan iki farklı düşünce gelmiş. İyi düşünen arkadaştan başlayım doğallık konusunda sözüm yok fakat arş marş o kadar da bir şey yok maalesef. Bakalım 5. ayın sonunda her şey ortaya çıkar.

Öteki arkadaşa gelince günde sadece bir kez Xpecia tablet kullanıyorum, onun dışında düzenli olarak masaj yapıyorum.
Asıl olan şeyin ekim olduğunu, şampuandır, serumdur, bunların para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
[/quot

Para tuzağı değil ama mucizevi etki imkansız. Hatta yüksek oranda etki de beklememelisiniz. Lakin ihtiyacınız var bakıma bu da gerçek. Bakım ve yan tedaviler destektir ana savaşçılar değildir. Örneğin Serkan Aygın ısrarla herkese finasterid diye ikaz ederken bir yandan kişiye göre Prp, mezoterapi uygun şamğuan veya Xpecia gibi şeyler öneriyordu benim ekim zamanımda.
Bence araştırın doktorlarla görüşün uygun evde yapılan tedavilerle destek olun kendinize toparlayacaktır saçınız epey.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 08 Haziran 2025, 15:53:50 »
Ben gayet iyi gördüm gelişimi 4 ay için .
İki aya kadar netleşir gidişat.

arslann

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 08 Haziran 2025, 17:35:16 »

Bu arada yanlis anlasilmasin, ben sizin sonucun arsa cikmis filan demedim. Hakan hocanin ekimlerinde genelde 4. ayda o kadar iyi goruntulet oluyor ki normal seyreden ekimlerde insanlar mutsuz olabiliyor demek istedim.

Bana gore sizin ekiminiz normal seyrinde ilerliyor. 2-3 ay icinde cok farkli bir tablo olur bence ama tecrubeli arkadaslar da yorumlasinlar tabi

Facebook Twitter Instagram