Gönderen Konu: Dr. Hakan Clinic 4700 greft saç ekimi.  (Okunma sayısı 6961 defa)

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan Clinic 4700 greft saç ekimi.
« Yanıtla #61 : 13 Temmuz 2025, 03:04:58 »
Merhaba 6.aya girdim. Bir güncelleme gönderelim. Ekim merkezi %35 - %40 kadar bir gürleşme daha bekliyoruz dedi. Olur mu olmaz mı bilmiyorum. Şimdilik tatmin olmuş değilim ama görüntüde de memnun sayılırım.

Yorum yaparsanız sevinirim. Bu arada saçlarımı sürekli olarak 5 numara traş ediyorum. 

XPecia günde 2 kez.
Saç fırçasıyla masaj günde birkaç kez.
Ekim günü ve ekimden 3 ay sonra birer kez PRP aldım.

Kolay gelsin.

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #62 : 13 Temmuz 2025, 14:18:34 »
Merhaba 6.aya girdim. Bir güncelleme gönderelim. Ekim merkezi %35 - %40 kadar bir gürleşme daha bekliyoruz dedi. Olur mu olmaz mı bilmiyorum. Şimdilik tatmin olmuş değilim ama görüntüde de memnun sayılırım.

Yorum yaparsanız sevinirim. Bu arada saçlarımı sürekli olarak 5 numara traş ediyorum. 

XPecia günde 2 kez.
Saç fırçasıyla masaj günde birkaç kez.
Ekim günü ve ekimden 3 ay sonra birer kez PRP aldım.

Kolay gelsin.

Biraz daha seyreklik var hocam ama zaten 4-6 ay arası atak yapiyor çoğunlukla saçlar.
30-40% daha gürlesirse sonuç baya tatmin eder gibi.

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 15 Temmuz 2025, 00:50:20 »
İnşallah hocam. Benim ki ancak 7. bitiminden falan adam olur. Teşekkür ederim.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 15 Temmuz 2025, 12:56:45 »
Dostum, durumumuz neredeyse aynı.

Gölge de veya normal ışık altında iyi duruyor. Tabi bir de tam ışık altında görmek gerekiyor.
Keza seninki de benimki gibi tam ışık altında baya seyrek görünüyor.
Durumumuz aynı. Şuan başarılı diyemeyiz ancak süreçlerimiz tam bitmedi. Az takviye kullanımından kaynaklı biraz geç çıkacak diye ümit ediyorum. İnşallah ikimizinki de ilerleyen süreçlerde daha iyi olur
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 15 Temmuz 2025, 21:45:22 »
İnşallah üstad. Bakımları artıralım bari.

yusufff.1990

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 16 Temmuz 2025, 07:51:08 »
Şu an için kötü değil ama bence endişelenecek bir durum yok. Daha süreç devam ediyor. Süreç bittiğinde istediğin sonuca ulaşırsın inşallah Hocam

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 16 Temmuz 2025, 22:00:35 »
Kafada öncesinde çok sayıda minyatürleşmiş saç olduğu için özellikle zor bir ekimmiş .Bu tarz ekimlerde hem ekilenler tutmuyor hemde minyatürler dökülüyor çoğu ekimde ama sizin ekiminizin maşallahı var ekilenlerin çoğunluğu tutmuş ve var olanlarda zarar görmemiş .
Zamanla çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum özellikle 7 ve 8 aylarda.
Ve birde hocam ekim saçını kısa tutmak pek iyi bir şey değil kapatıcılık açısından biraz daha uzun kullanmanızı tavsiye ederim.

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 18 Temmuz 2025, 20:47:14 »
merhaba hocam teşekkür ederim. İnşallah neticede 8.ayda bir şeyler olacaktır böyle kalmasında varsın 9.ayda olsun.
Zorluk kısmını bilmiyorum aslında o minyatür saçlar olmasa kafa bomboş gözükecekti. Orta kısıma zaten çok az ekildi ekilenlerinden büyük çoğunluğu henüz çıkmadı. Sanırım ya dediğiniz  gibi tutmaz diye ya da o minyatürler kalınlaşır finas. kullanınca zaten diye.

Yarından itibaren bakımları artırmayı düşünüyorum. Şampuan + Serum + Dermaroller öneriniz var mı? Ayrıca her ay PRP yaptıracağım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 19 Temmuz 2025, 15:02:37 »
Güzel devam etmiş şimdiye kadar saç ekimi sürecin biraz daha gelişince süper olur saçların sürecin henüz yarısındasın
Global Moderator

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 20 Temmuz 2025, 00:13:20 »
İnşallah hocam. Teşekkür ederim.

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 06 Eylül 2025, 14:16:15 »
Merhabalar 7. Ayı devirmeme çok az kaldı ancak durum pek iç açıcı durmuyor. Son birkaç aydır hiç bir ilerleme almadım.
Ekim merkezi %20 kadar daha gelişebilir diyor ama herhangi bir garanti de veremiyorlar tabi doğal olarak.

Siz ne düşünüyorsunuz 4700 greftin nereden baksanız 10000+ saç teli eder, hakkı bu değildi sanırım.

Lütfen yok şöyle güzel aman böyle doğal falan demeyin, ön bölgede bile saç dipleri çok belli oluyor, olması gerekenden çok daha düşük kaldığını Ekim merkezi de biliyor zaten. 

Önerisi olan var mı?

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #72 : 06 Eylül 2025, 15:21:50 »
Merhabalar 7. Ayı devirmeme çok az kaldı ancak durum pek iç açıcı durmuyor. Son birkaç aydır hiç bir ilerleme almadım.
Ekim merkezi %20 kadar daha gelişebilir diyor ama herhangi bir garanti de veremiyorlar tabi doğal olarak.

Siz ne düşünüyorsunuz 4700 greftin nereden baksanız 10000+ saç teli eder, hakkı bu değildi sanırım.

Lütfen yok şöyle güzel aman böyle doğal falan demeyin, ön bölgede bile saç dipleri çok belli oluyor, olması gerekenden çok daha düşük kaldığını Ekim merkezi de biliyor zaten. 

Önerisi olan var mı?

Hepsi çıkmamış gibi duruyor haklısınız. Bence ekimden ziyada sac kalınlığıda çok fark ettiriyor. Saclar ince telli gibi gözüküyor. Doğru mu?

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 06 Eylül 2025, 15:40:27 »
Doğru kardeşim. Saçlarım ince telli Finasterid de kullanmadım. Ancak gene de olması gerekenden az. Ön kısma çok yüksek miktarda greft transfer edildi. İlk resimlere bakarsanız anlarsınız. Ön-orta kısımda zaten minyatür saçlar da var olduğu için ve 7 aydır günde 2 tablet XPecia tablet kullandığım için oralar çok dikkat çekmiyor gibi ancak oralara ön bölgeye ekilenin yarısı bile ekilmedi. Kendi minyatürlerim olmasa kim bilir orası nasıl durur.

İsterseniz ekteki resme dikkatli bir bakın. En azından ön kısımdan umutluydum. Medeks gibi bir ekim merkezi 5700 greft ile tüm kafayı kapatabilirken ve 60 bin TL ücret alırken bu arkadaşların 100 bi TL ye kafanın yarısını kapatamamış olması biraz üzücü.

Resimde gördüğünüz gibi ön kısma belki tüm ekim bölgesine ekilen toplam greftin yarısını transfer ettiler ancak ön bölge de yetersiz kaldı. 8. 10. ve 12. aylarda da en çok %10 kadar daha bir ilerleme alınabilir ki o hali bile beklentinin çok altında kalacak gibi.
İkinci resim ise benim ekimden önceki halim. Gördüğünüz gibi bir çok minyatür saçım mevcut. Onlar gittiğinde geriye ekimden hiç bir şey kalmayacağına da eminim.

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #74 : 06 Eylül 2025, 16:07:16 »
Doğru kardeşim. Saçlarım ince telli Finasterid de kullanmadım. Ancak gene de olması gerekenden az. Ön kısma çok yüksek miktarda greft transfer edildi. İlk resimlere bakarsanız anlarsınız. Ön-orta kısımda zaten minyatür saçlar da var olduğu için ve 7 aydır günde 2 tablet XPecia tablet kullandığım için oralar çok dikkat çekmiyor gibi ancak oralara ön bölgeye ekilenin yarısı bile ekilmedi. Kendi minyatürlerim olmasa kim bilir orası nasıl durur.

İsterseniz ekteki resme dikkatli bir bakın. En azından ön kısımdan umutluydum. Medeks gibi bir ekim merkezi 5700 greft ile tüm kafayı kapatabilirken ve 60 bin TL ücret alırken bu arkadaşların 100 bi TL ye kafanın yarısını kapatamamış olması biraz üzücü.

Resimde gördüğünüz gibi ön kısma belki tüm ekim bölgesine ekilen toplam greftin yarısını transfer ettiler ancak ön bölge de yetersiz kaldı. 8. 10. ve 12. aylarda da en çok %10 kadar daha bir ilerleme alınabilir ki o hali bile beklentinin çok altında kalacak gibi.
İkinci resim ise benim ekimden önceki halim. Gördüğünüz gibi bir çok minyatür saçım mevcut. Onlar gittiğinde geriye ekimden hiç bir şey kalmayacağına da eminim.

Evet görüyorum. Mevcut saçlar 1-2 yıla gidici gibi gözüküyor maalesef. Zaten ilk yazdığım gibi bütün saçlar çıkmamış haklısınız.
Mesela saçlar kalın telli olsa çok farklı bir sonuç olurmuş. Bende yakında ekim yaptıracağım o yüzden fin kullanmaya karar verdim. En azından ekim sürecinde çıkışları hızlandırır diye düşünüyorum.

Facebook Twitter Instagram