Gönderen Konu: Agresif Saç dökülmesi yardım  (Okunma sayısı 257 defa)

eness4

• Yeni üye
  • *
Agresif Saç dökülmesi yardım
« : 20 Mart 2025, 01:49:25 »
Merhaba yaşım 23. Yaklaşık 3 yıldır saç dökülmesi yaşıyorum fakat son 1 yıldır inanılmaz bir boyuta geldi. İlk olarak geçen sene nisan ayında minoxil kullanmaya başladım. Ağustos ayına kadar çok güzel sonuçlar aldım sonrasında sanırım döngüye girdim bir türlü çıkmak bilmedim. Saçım eski haline geldi minoxil uygularken tomar tomar saçlar geliyordu elime. Eylül Ekim Kasım Aralık derken artık minoxili kullanırken daha fazla dökülme yaşadığım için Aralık ayında bıraktım. 3 aydır her hangi bişey kullanmıyorum. Sorun o ki bıraktıktan sonra daha da beterledi. Saç tellerim gittikçe inceliyor ve duş almak moralimi bozmaya başladı çünkü duşta o kadar fazla dökülüyor gideri bile tıkıyor Ve minoxili kullandığım dönem saçlarımda fazla kaşıntı ve normalden fazla yağlanma meydana geldi. Halen devam ediyor.  Bazen duşta kafa derimi kazıyıp atacak gibi oluyordum o derece.  Sanırım seboreik dermatit oldum
Araştırdığım kadarıyla son çare finasterid kullanmak. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir gerçekten moral olarak çok kötü etkiliyor acil yardımcı olmanızı çok istiyorum

Noone35

• Full Member
Ynt: Agresif Saç dökülmesi yardım
« Yanıtla #1 : 22 Mart 2025, 18:15:33 »
Finans genetik dökülmede tek çare maalesef hormon testi yaptör önce kafana yatarsa kullan. Yan etki görürsen bırakırsın başka bi çözüm yok maalesef

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Agresif Saç dökülmesi yardım
« Yanıtla #2 : 07 Nisan 2025, 16:23:12 »
Minoxil saç dökülmesini hızlandırabilir minox bırak açıklık çok ise saç ekimi düşün
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram