Gönderen Konu: Minoxil forte + Dermaroller uyguladığım alanların daha fazla açılması ?  (Okunma sayısı 141 defa)

ekostros

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese selam 10-12 gün kadar önce Minoxil + Dermaroller + Proscar + Çinko + Biotin + D vitamini sürecine başladım. Bariz bir kellik veya dökülme sürecim yok ama yaşım 36 yaşın getirdiği bölgesel açılmalar var şakaklarda ve tepede seyreklik. Bu bölgelere önce Dermaroller arkasına Minoxil sürmeye başladım ama 10-12 gün gibi kısa bir sürede uygulama yaptığım bu bölgelerde bir anda bariz bir açılma meydana geldi bu da beni epey endişelendirdi. Minoxil veya dermaroller'dan birinin etkisi olsa gerek. Bu normal bir durum mu ? Herkes de böyle mi yoksa anormal mi ? İkisini de bırakmalı sadece proscar ve diğer vitamin takviyeleri ile devam mı etmeliyim ?

Lauri

• Hero Member
Minoxil in başlangıçta biraz dökülme yapması normal. Öznel ifade ettiğin için anormal mi normal mi anlamamız zor. Ama ilk kullanımda dökülmeyi arttırır, bu bir gerçek.

Hasan Kara

• Yeni üye
  • *
Herkese selam 10-12 gün kadar önce Minoxil + Dermaroller + Proscar + Çinko + Biotin + D vitamini sürecine başladım. Bariz bir kellik veya dökülme sürecim yok ama yaşım 36 yaşın getirdiği bölgesel açılmalar var şakaklarda ve tepede seyreklik. Bu bölgelere önce Dermaroller arkasına Minoxil sürmeye başladım ama 10-12 gün gibi kısa bir sürede uygulama yaptığım bu bölgelerde bir anda bariz bir açılma meydana geldi bu da beni epey endişelendirdi. Minoxil veya dermaroller'dan birinin etkisi olsa gerek. Bu normal bir durum mu ? Herkes de böyle mi yoksa anormal mi ? İkisini de bırakmalı sadece proscar ve diğer vitamin takviyeleri ile devam mı etmeliyim ?
Dermaroleeri dikkatli kullan minoxila beraber ödem yapabiliyor sakkalarima kullanıyorum 15. Gün oldu bariz kıl artışı var deli gibi her gün saçımı sakalimi kontrol eden biri olarak rahatlıkla saçıma sıktıgım yerlerde kalınlaşma yaptı bu kadar kısa sürede mi diceksiniz evet bu kadar kısa sürede çünkü kafadan rahatsız olduğum için her gün yarım saat saçımı kontrol eden biri olarak söylüyorum farkı hemen hissetim ayrıca dökülme yapar dökülen saçlar ztn onümüzdeki aylar içinde dökülecek olan saçları döküyor sağlam kökleri dökmüyor bende kellik falan yok sadece daha kalın bir saça ve sakala sahip olabilmek için böyle birşey deniyorum.

ekostros

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yanıtlar için teşekkürler öyleyse pek endişe etmeden aynı şekilde devam edeyim. Dermaroller canımı yakmayacak ama tatlı bir acı verecek şiddette uyguluyorum şakaklara uygularken bazen gözyaşı geliyor. Tek bölgeye yatay, dikey ve çapraz olarak ileri geri hareketi 1 sayarak totalde 7-8 kere ileri geri yapıyorum. Şimdiye kadar ödem oluşmadı hiç.

Facebook Twitter Instagram