Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar . Aranızda yeniyim arastırmalarım sonucu yolum buraya düştü , buradaki arkaşların samimiyetine ve ön görülerine inandığım için benim için çok önemli olan bilgilerinizi almak istiyorum .
Yaşım ekim ayı itibariyle 38 olcak . Saç ekimini de kasım ayı gibi planlamaktayım . Fotografdada görceksiniz benim donor alanımda ve üst bölgemde hiç bir sorunum yok . Yasımın da ilerlemesiyle ön çizgim sakaklarım geriye doğru gitti ve hacimi düştü bu görüntü beni rahatsız ediyor ve saçlarımı ektirmek istiyorum .
Ama benim için en önemli sey ön sac cizgisi ve öne ekilecek sacların arkadaki yogunlugu yakalaması . Serkan aygın (dhi- 2500 €) , cinik ( dhi - 2850 € ) , muttalip keser ( graft - 4 € ) , bernahair ( 50.000 tl) gibi kliniklerle görüştüm . Genel olarak diger 3 klinik 2000-2500 greft sayısı ön görürken , bernahair 4000 greft ekimi yapacağını söyledi . Çünkü zaten sacım oldugunu 2000 -2500 greftlerin beni mutlu etmeyeceğini belirtti . Düşününce söylediğide cokda mantıksız gelmedi .
Ayrıca serkan aygın ve cinik gibi kliniklerde favrikasyon bir ekim oldugu için açıkcası biraz ön yargılıyım. Daha cok butik ve doktorun ekime kendi girdigi klinikleri tercih etmem daha dogru olur gibi düşünüyorum.
Bu konuda cok hassas oldugum için aynı zamanda bir kere yapılacak birsey oldugu için hata yapmak istemiyorum .
Lütfen bütün samimiyetinizle bu konuda bana fikir verebilirseniz çok memnun olurum .
Türkiye geneli bütün fikirlere açığım. Kendimde konyada ikamet ediyorum . Şimdiden herkese çok tesekkürler .