Gönderen Konu: Saç ekim merkezi tavsiye !!!  (Okunma sayısı 161 defa)

burakkbzrc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekim merkezi tavsiye !!!
« : 03 Mayıs 2025, 15:03:05 »
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar . Aranızda yeniyim arastırmalarım sonucu yolum buraya düştü , buradaki arkaşların samimiyetine ve ön görülerine inandığım için benim için çok önemli olan bilgilerinizi almak istiyorum .

Yaşım ekim ayı itibariyle 38 olcak . Saç ekimini de kasım ayı gibi planlamaktayım . Fotografdada görceksiniz benim donor alanımda ve üst bölgemde hiç bir sorunum yok . Yasımın da ilerlemesiyle ön çizgim sakaklarım geriye doğru gitti ve hacimi düştü bu görüntü beni rahatsız ediyor ve saçlarımı ektirmek istiyorum .

Ama benim için en önemli sey ön sac cizgisi ve öne ekilecek sacların arkadaki yogunlugu yakalaması . Serkan aygın (dhi- 2500 €) , cinik ( dhi - 2850 € ) , muttalip keser ( graft - 4 € ) , bernahair ( 50.000 tl) gibi kliniklerle görüştüm . Genel olarak diger 3 klinik 2000-2500 greft sayısı ön görürken , bernahair 4000 greft ekimi yapacağını söyledi . Çünkü zaten sacım oldugunu 2000 -2500 greftlerin beni mutlu etmeyeceğini belirtti . Düşününce söylediğide cokda mantıksız gelmedi .

Ayrıca serkan aygın ve cinik gibi kliniklerde favrikasyon bir ekim oldugu için açıkcası biraz ön yargılıyım. Daha cok butik ve doktorun ekime kendi girdigi klinikleri tercih etmem daha dogru olur gibi düşünüyorum.
Bu konuda cok hassas oldugum için aynı zamanda bir kere yapılacak birsey oldugu için hata yapmak istemiyorum .
Lütfen bütün samimiyetinizle bu konuda bana fikir verebilirseniz çok memnun olurum .
 Türkiye geneli bütün fikirlere açığım. Kendimde konyada ikamet ediyorum . Şimdiden herkese çok tesekkürler .

burakkbzrc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekim merkezi tavsiye !!!
« Yanıtla #1 : 03 Mayıs 2025, 15:06:09 »
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar . Aranızda yeniyim arastırmalarım sonucu yolum buraya düştü , buradaki arkaşların samimiyetine ve ön görülerine inandığım için benim için çok önemli olan bilgilerinizi almak istiyorum .

Yaşım ekim ayı itibariyle 38 olcak . Saç ekimini de kasım ayı gibi planlamaktayım . Fotografdada görceksiniz benim donor alanımda ve üst bölgemde hiç bir sorunum yok . Yasımın da ilerlemesiyle ön çizgim sakaklarım geriye doğru gitti ve hacimi düştü bu görüntü beni rahatsız ediyor ve saçlarımı ektirmek istiyorum .

Ama benim için en önemli sey ön sac cizgisi ve öne ekilecek sacların arkadaki yogunlugu yakalaması . Serkan aygın (dhi- 2500 €) , cinik ( dhi - 2850 € ) , muttalip keser ( graft - 4 € ) , bernahair ( 50.000 tl) gibi kliniklerle görüştüm . Genel olarak diger 3 klinik 2000-2500 greft sayısı ön görürken , bernahair 4000 greft ekimi yapacağını söyledi . Çünkü zaten sacım oldugunu 2000 -2500 greftlerin beni mutlu etmeyeceğini belirtti . Düşününce söylediğide cokda mantıksız gelmedi .

Ayrıca serkan aygın ve cinik gibi kliniklerde favrikasyon bir ekim oldugu için açıkcası biraz ön yargılıyım. Daha cok butik ve doktorun ekime kendi girdigi klinikleri tercih etmem daha dogru olur gibi düşünüyorum.
Bu konuda cok hassas oldugum için aynı zamanda bir kere yapılacak birsey oldugu için hata yapmak istemiyorum .
Lütfen bütün samimiyetinizle bu konuda bana fikir verebilirseniz çok memnun olurum .
 Türkiye geneli bütün fikirlere açığım. Kendimde konyada ikamet ediyorum . Şimdiden herkese çok tesekkürler .

Ayrıda hangi yöntemi sececeğim konusundada kafam cok karısık , kimisi dhi önerirken kimisi fue diyor kimisi safir fue diyor . Bu konudada bilgi verirseniz mutlu olurum
  • Yaşınız 37

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Mayıs 2025, 02:29:36 »
4000 diyen kliniği direk eleyin hocam  bu açıklık için  çok fazla söylenmiş bir rakam .bu tarz açıklığa nazaran yüksek greft çalışan çoğu ekim merkezinin malesef işleride aynı oranda  kötü sonuçlanan yerler oluyor ,buna özellikle dikkat edin.sizin sadece ön bölgenin yeniden şekillenmesi gerekiyor ve bunun için max 2500 greft yeterli olur. saç kaliteniz yüksek görünüyor yaşınızda ilerde dökülme az olacağı için kalıcı bir sonuç için gayet uygun . ekimi doğal ve sık yapabilen ve saç çıkartma oranı yüksek olan kliniklerden birini tercih edin.

burakkbzrc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Mayıs 2025, 02:33:36 »
4000 diyen kliniği direk eleyin bu açıklığa çok fazla söylenmiş bir rakam .bu tarz açıklığa nazaran yüksek greft çalışan çoğu ekim merkezinin malesef işleride aynı oranda  kötü sonuçlanan yerler oluyor ,buna özellikle dikkat edin.sizin sadece ön bölgenin yeniden şekillenmesi gerekiyor ve bunun için max 2500 greft yeterli olur. saç kaliteniz yüksek görünüyor yaşınızda ilerde dökülme az olacağı için kalıcı bir sonuç için gayet uygun . ekimi doğal ve sık yapabilen ve saç çıkartma oranı yüksek olan kliniklerden birini tercih edin.
iste bu konuda kafam cok karisiyor cok fazla secenek var , buradaki yorumlari okuyunca dahada karisti kimi tercih edecegini bilemiyor insan. Ayrıca hangi tip ekim yapilacagi konusundada kararsizim
  • Yaşınız 37

brezilya98

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Mayıs 2025, 14:40:43 »
Hocam ekim yöntemini ve diğer konuları tamamen ekim merkezine bırak derim. Tek yapman gereken iyi bir merkez seçmen. Bütçen yetiyorsa Muttalip Keserden başkasını araştırma derim. Beni aşar dersen de, Bekir Bek hocamızı bir araştırabilirsin

CONTRA

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Mayıs 2025, 15:18:27 »
Ers clinic araştırmanı öneririm bende burada ektirdim ekim kaliteleri fiyatlarına göre çok uygun alıyor yakında 70-80 k bandına çıkar
Senin işini her türlü çözerler açıklığın çok değil ve donöründe iyi güzel sonuç alırsın
  • Ekim Tarihi: 7 Mart 2024
  • Ekim Merkezi ismi Ers Clinic
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Bakım seti 6 aylık

sonerone

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Mayıs 2025, 19:36:12 »
Ers clinic nokta atışı olur

burakkbzrc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Mayıs 2025, 19:41:54 »
Ers clinic nokta atışı olur

Neden ers klinik peki ? İlk defa duyuyorum acıkcası , 2 nizde aynı seyi söylediniz . Benim de aklıma dr.hakan clinic biraz yattı , baya acıklamalı anlattılar ekimlerini inceledim baya dogaldı . Varmı hakan clinic hakkında yorum yapmak isteyen arkadaslar ?
  • Yaşınız 37

burakkbzrc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Mayıs 2025, 19:45:30 »
Hocam ekim yöntemini ve diğer konuları tamamen ekim merkezine bırak derim. Tek yapman gereken iyi bir merkez seçmen. Bütçen yetiyorsa Muttalip Keserden başkasını araştırma derim. Beni aşar dersen de, Bekir Bek hocamızı bir araştırabilirsin

Hocam muttalip hoca gercekten iyi ama rakam cok yüksek , 2000 greft öngördü ve greft bası 4 euro , yani anlayacağınız 8.000 euro tutuyor benim kafa. Ayrıca ekimide 3 günde yapıyor . Birde onun maliyeti var . Bu rakam benim için cok ama cok yüksek malesef .
  • Yaşınız 37

Adem Ocak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 05 Mayıs 2025, 19:59:21 »
Kardeşim bende bu ay dr haksn clinice ektircem. 29 mayısdı 22 sine çektim. Benim saçlarda senin gibi önden biraz açılmış ön çizgiyi en iyi ve en doğal o yaptığını gördüm tabi bakalım 22 sinde ektircez sonuçlar inşallah güzel olur😊

burakkbzrc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 05 Mayıs 2025, 20:02:55 »
Kardeşim bende bu ay dr haksn clinice ektircem. 29 mayısdı 22 sine çektim. Benim saçlarda senin gibi önden biraz açılmış ön çizgiyi en iyi ve en doğal o yaptığını gördüm tabi bakalım 22 sinde ektircez sonuçlar inşallah güzel olur😊
Whatsapdan görüştüm ama baya acıklamalı ve güzel bir sekilde anlattılar . Ekimleri inceledim gayet doğaldı . Acıkcası biraz o tarafa kaydım . Benim ekim zamanına var , ekim kasım gibi düşünüyorum, senin ekimi görmek isterim kardeşim. Birde ne kadar bi greft ve kaç tl ye ektiriyorsun?
  • Yaşınız 37

Adem Ocak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 05 Mayıs 2025, 20:04:23 »
2500 civarı greft 100 k şefim

burakkbzrc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 05 Mayıs 2025, 20:08:10 »
2500 civarı greft 100 k şefim

Banada aynı rakamı verdiler sanırım acıklıklarımız aynı greft sayıda yaklasık seninki kadar. Serkan aygınla biraz arasında kalmıstım . Ama burda doktorun kendi operasyona girmesi beni daha cok ikna etti .
  • Yaşınız 37

Adem Ocak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 05 Mayıs 2025, 20:13:04 »
Evet benimde ondan dolayı Ön çizgiyi o yapıyormuş  ekimin başında duruyormuş birde whatsa grunu kurdular 7-24 soru sorabiliyoz o çok iyi. Serkan aygında çok iyi ama ektirdikten sonra takip etmiyorlarmış. Birde dediğin gibi ekime o girmiyormuş genelde

burakkbzrc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 05 Mayıs 2025, 20:18:05 »
Umarım gönlüne göre olur ekim fotolarını ve gelişmeleri aktarırsan çok sevinirim. Ekim kasım gibide ben düşünüyorum. Sana göre hareket edeceğim .
  • Yaşınız 37

Facebook Twitter Instagram