Gönderen Konu: Şahin Çelik - Lifehair Ankara 4400 greft 01.02.2025  (Okunma sayısı 5916 defa)

Dr.hair

• Hero Member
Ynt: Şahin Çelik - Lifehair Ankara 4400 greft 01.02.2025
« Yanıtla #76 : 10 Eylül 2025, 12:11:09 »
daha da gelişir zamanla saçlar devam fotolarınızı bekleriz hocam.
  İnşallah 🙏🙏 bu hali bile bana yeter dostum . Gelirse tabiki mutlu olurum.

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 11 Eylül 2025, 00:38:07 »
200 günden selamlar . Görevden dolayı uzun zamandır fotoğraf yükleyemedim
   Kızımla artık saçları tarayıp  toka takıyoruz . 2. Fotoğraf flaşlı . Sadece yara izimin orada hafif seyreklik var . 25 kuruşluk bir alan  dikkatli bakmayınca anlaşılmıyor . 

Süreçten memnunum. Saçlarım ince telli ve seyrekti . Daha iyisi olacağını düşünmüyorum .şahin beyin ve  Tüm ekibin eline sağlık . 1. Yıla kadar  fırsat bulursam paylaşmayı düşünüyorum

toka yakışmış hocam  :) tebrikler gayet güzel sonuç.

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 11 Eylül 2025, 01:35:29 »
   Kesinlikle aynı kanıdayım .  Donör alanı sağlıklı ise sonuç mükemmel oluyor . Önemli olan zayıf saçtan mükemmel olmasa da tatmin edecek sonuç almak

Merhaba saç ekiminden önce veya sonra finasterid xpecia alopecia procapil minoxidil  gibi ilaçlar kullandınız mı ? Bende 2  klinik ile gorustugumde kulak arkası tüylerin zayıf olduğunu söylediler saç kazınmış haldeydi 1 cm felan bugün başka bir klinik ile görüştüm  donor yeterli dedi. Sizin saçlarda zayıf ilaç kullanıyor musunuz ekimden önce veya sonra merak ettim.

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 11 Eylül 2025, 15:05:20 »
Merhaba saç ekiminden önce veya sonra finasterid xpecia alopecia procapil minoxidil  gibi ilaçlar kullandınız mı ? Bende 2  klinik ile gorustugumde kulak arkası tüylerin zayıf olduğunu söylediler saç kazınmış haldeydi 1 cm felan bugün başka bir klinik ile görüştüm  donor yeterli dedi. Sizin saçlarda zayıf ilaç kullanıyor musunuz ekimden önce veya sonra merak ettim.
  Şahin bey Finasteriti çok sevmiyor. Minoxilden bahsederken bile yüzündeki ifade değişiyor . Minıoxil mi Finasterit mi diye sorunca Finasterit daha masum dedi . Ben hiçbirini yaptmadım .  Saçlarım ince telli oldııg için viteminlere baktırdı D  Feritin ve B 12 balşladık  Eksiklik  vardı .  Saçlarım biraz olsun topladı . Ekstra  da biotin kullandım 2 ay . Ekimden sonra 5 ay biotin 1 ay procapil kullandım .  Ekim yapılacak. Derim çok deforme oldııgu için eksosom yapıldı .  Şahin bey ile yüz yüze görüşmenizi tavsiye ederim . Umut satmıyor . Tüm gerçekleri yüzünüze vuruyor 😂😂

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 11 Eylül 2025, 15:05:43 »
toka yakışmış hocam  :) tebrikler gayet güzel sonuç.
   Teşekkürler kardeşim

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 11 Eylül 2025, 16:02:10 »
  Şahin bey Finasteriti çok sevmiyor. Minoxilden bahsederken bile yüzündeki ifade değişiyor . Minıoxil mi Finasterit mi diye sorunca Finasterit daha masum dedi . Ben hiçbirini yaptmadım .  Saçlarım ince telli oldııg için viteminlere baktırdı D  Feritin ve B 12 balşladık  Eksiklik  vardı .  Saçlarım biraz olsun topladı . Ekstra  da biotin kullandım 2 ay . Ekimden sonra 5 ay biotin 1 ay procapil kullandım .  Ekim yapılacak. Derim çok deforme oldııgu için eksosom yapıldı .  Şahin bey ile yüz yüze görüşmenizi tavsiye ederim . Umut satmıyor . Tüm gerçekleri yüzünüze vuruyor 😂😂

Cevabınız için teşekkürler. Ben 6 aydır Solgar biotin redoxon 3 lu etki bioxcin keratin kullaniyorum yeni finasterid ve xpecia minoxil alopecia procapil yenibaşladım. Bende ankaraliyim Şahin beyle de görüşmeyi düşünüyorum sizin tavsiyeniz uzerine saolun

Facebook Twitter Instagram