Saç Ekimi Sonuçları
süper devam ediyor maşallah
daha da gelişir zamanla saçlar devam fotolarınızı bekleriz hocam.
200 günden selamlar . Görevden dolayı uzun zamandır fotoğraf yükleyemedim Kızımla artık saçları tarayıp toka takıyoruz . 2. Fotoğraf flaşlı . Sadece yara izimin orada hafif seyreklik var . 25 kuruşluk bir alan dikkatli bakmayınca anlaşılmıyor . Süreçten memnunum. Saçlarım ince telli ve seyrekti . Daha iyisi olacağını düşünmüyorum .şahin beyin ve Tüm ekibin eline sağlık . 1. Yıla kadar fırsat bulursam paylaşmayı düşünüyorum
Kesinlikle aynı kanıdayım . Donör alanı sağlıklı ise sonuç mükemmel oluyor . Önemli olan zayıf saçtan mükemmel olmasa da tatmin edecek sonuç almak
Merhaba saç ekiminden önce veya sonra finasterid xpecia alopecia procapil minoxidil gibi ilaçlar kullandınız mı ? Bende 2 klinik ile gorustugumde kulak arkası tüylerin zayıf olduğunu söylediler saç kazınmış haldeydi 1 cm felan bugün başka bir klinik ile görüştüm donor yeterli dedi. Sizin saçlarda zayıf ilaç kullanıyor musunuz ekimden önce veya sonra merak ettim.
toka yakışmış hocam tebrikler gayet güzel sonuç.
Şahin bey Finasteriti çok sevmiyor. Minoxilden bahsederken bile yüzündeki ifade değişiyor . Minıoxil mi Finasterit mi diye sorunca Finasterit daha masum dedi . Ben hiçbirini yaptmadım . Saçlarım ince telli oldııg için viteminlere baktırdı D Feritin ve B 12 balşladık Eksiklik vardı . Saçlarım biraz olsun topladı . Ekstra da biotin kullandım 2 ay . Ekimden sonra 5 ay biotin 1 ay procapil kullandım . Ekim yapılacak. Derim çok deforme oldııgu için eksosom yapıldı . Şahin bey ile yüz yüze görüşmenizi tavsiye ederim . Umut satmıyor . Tüm gerçekleri yüzünüze vuruyor 😂😂