Gönderen Konu: Yaş 28 saç ektirebilir miyim veya tedaviyle düzelir mi  (Okunma sayısı 1689 defa)

Kocadağ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaş 28 saç ektirebilir miyim veya tedaviyle düzelir mi
« Yanıtla #15 : 29 Mayıs 2025, 16:36:56 »
yaş kaynaklı dökülmen devem edecek ve ön hat geriye doğru çıkacak bu çekilmenin ne kadar olacağını aile bireylerinin saç yapılarına bakarak aşağı yukarı tahmin edebilirsin.saçının bu hali medikal tedavi ile iyileşmez ön çizgi ve şakaklar geriye çekilmiş.prp mezoterapi veya diğer tüm saç çıkardığı iddaa edilen yöntemlerin hepsi medikal işlemlerdir ve kesin sonuç vereni daha bulunamadı.gençlik yıllarımı daha iyi bir görüntü ile geçirmek istiyorum diyorsan tek yöntem saç ekimi.ancak ön çizgi ve şakak ekimi olacağı için kaliteli bir ekim merkezi tercih etmelisin.saç ön çizgisinde en iyi iki klinik var asmed ve drhakan klinik.

keremcolak97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 29 Mayıs 2025, 17:41:46 »
yaş kaynaklı dökülmen devem edecek ve ön hat geriye doğru çıkacak bu çekilmenin ne kadar olacağını aile bireylerinin saç yapılarına bakarak aşağı yukarı tahmin edebilirsin.saçının bu hali medikal tedavi ile iyileşmez ön çizgi ve şakaklar geriye çekilmiş.prp mezoterapi veya diğer tüm saç çıkardığı iddaa edilen yöntemlerin hepsi medikal işlemlerdir ve kesin sonuç vereni daha bulunamadı.gençlik yıllarımı daha iyi bir görüntü ile geçirmek istiyorum diyorsan tek yöntem saç ekimi.ancak ön çizgi ve şakak ekimi olacağı için kaliteli bir ekim merkezi tercih etmelisin.saç ön çizgisinde en iyi iki klinik var asmed ve drhakan klinik.
asuman haire bakıyodum ekimlerini beğeniyorum ama kendi saçlarıma zarar vericek diye de korkuyorum bi yandan bi ekimle saç olayını kapatmak istiyorum

keremcolak97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 03 Haziran 2025, 11:31:40 »
asuman haire bakıyodum ekimlerini beğeniyorum ama kendi saçlarıma zarar vericek diye de korkuyorum bi yandan bi ekimle saç olayını kapatmak istiyorum
başka yorum yapıcak olan yok mu?

kelarus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 05 Haziran 2025, 03:53:14 »
hocam bence saçların şu an çok iyi biraz daha ileride çizgi geri ilerleyince düşün ektirmiş biri olarak psikolojik olarak zor ve uzun bir süreç.

keremcolak97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 05 Haziran 2025, 21:56:27 »
hocam bence saçların şu an çok iyi biraz daha ileride çizgi geri ilerleyince düşün ektirmiş biri olarak psikolojik olarak zor ve uzun bir süreç.
kendi saçlarımın zarar görmesinden ve operasyon sırasındaki acı eşiğinden korkuyorum yoksa düşünmeden hemen yaptırırım

keremcolak97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 29 Temmuz 2025, 15:46:00 »
Arkadaşlar saçın her yerinde incelme ve seyrelme var yardımcı olabilir misiniz ekim yaptırsam mı acaba?

keremcolak97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 29 Temmuz 2025, 15:47:06 »
.

keremcolak97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 05 Ağustos 2025, 18:25:39 »
Arkadaşlar yorum yapıcak birisi yok mu?saçlarım gündem güne incelip açılmalar mevcut yaklaşık 2 haftadan beri xpecia kullanmaktayım günde 2 defa ya da başka bir tedaviye başvursam mı?en son çare ekimden başka bişey düşünmicem

keremcolak97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 07 Ağustos 2025, 18:14:14 »
Cevap vericek kimse yok mu?

keremcolak97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 07 Ağustos 2025, 18:34:23 »
.

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #25 : 07 Ağustos 2025, 20:14:13 »
.

Finasterid kullanmalısın bence yoksa tepede saçlar gidici gibi gözüküyor maalesef.

keremcolak97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 07 Ağustos 2025, 21:42:18 »
Finasterid kullanmalısın bence yoksa tepede saçlar gidici gibi gözüküyor maalesef.
hocam öndede var açılma kullandığımda etkisini görürmüym acaba

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #27 : 07 Ağustos 2025, 22:34:45 »
hocam öndede var açılma kullandığımda etkisini görürmüym acaba

Vallah bende çok uzun süre düşündüm. 1 ay sonra ekim yaptıracağım ve fin kullanmaya karar verdim. Yan etki yapmadığı sürece kesinlikle faydasını görürsün bence.

keremcolak97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 07 Ağustos 2025, 23:44:16 »
Vallah bende çok uzun süre düşündüm. 1 ay sonra ekim yaptıracağım ve fin kullanmaya karar verdim. Yan etki yapmadığı sürece kesinlikle faydasını görürsün bence.
kullanımı nasıl acaba ne şekilde kullanıyoruz ve ne kadar sürede

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #29 : 08 Ağustos 2025, 00:08:37 »
kullanımı nasıl acaba ne şekilde kullanıyoruz ve ne kadar sürede

Proscar'ı alıp dörde bölmek en mantıklısı. Böylece her parça 1.25 mg oluyor ve fiyat olarak uyguna gelir . Ben haftada 3 kez başlamayı düşünüyorum: Pazartesi, Çarşamba ve Cuma. Yan etki yapmazsa saçlarını rahatlıkla kurtarır. Tabii etkisi hemen görülmez, farkı 1 yıl içinde anlarsın. Büyük ihtimalle dökülme durur ama.

Dediğim gibi, denemekten zarar gelmez. Yabancı forumlarda da, burada da yıllarca kullanıp hiçbir yan etki görmeyenler var. Ama sadece 1 ay kullanıp yan etki yaşayanlar da oluyor. Bırakınca ama yan etkiler geçiyor.

Facebook Twitter Instagram