Saç Ekimi Sonuçları
Keşke yaşınıda yazsaydın yaş önemli.Bana göre en iyi ekim merkezi asuman hair ,standartı bu kadar yüksek bir klinik o kadar araştırmama rağmen görmedim .çok şansız biri değilsen eğer o standardı yakalar ve sonuçtan memnun kalırsın .onun dışında doktor serkan aygın var onunda belli bir standardı var genelde kötü sonuç oranı yok denecek kadar az .ahmet tosun da araştırabilirsin .son dönemlerde hakanklinik iyi sonuçları ile göze batan bir klinik dhi ekim yapıyorlar ve birde bütçen sınırlı ise ers klinikte fena değil .vaktim yok dediğin için bu klinikler ile sınırlı tutuyorum önerileri.
Bütçen ne kadar abi açıklık çok fazla donör fazla iyi degil
Butce sinorom.yok
Medeks pişmanlıktır. Hiç ektirme daha iyi. Sıfır ilgi alaka.
Keşke yaşınıda yazsaydın yaş önemli.Bana göre en iyi ekim merkezi asuman hair ,standartı bu kadar yüksek bir klinik o kadar araştırmama rağmen görmedim .çok şansız biri değilsen eğer o standardı yakalar ve sonuçtan memnun kalırsın .onun dışında doktor serkan aygın var onunda belli bir standardı var genelde kötü sonuç oranı yok denecek kadar az .ahmet tosun da araştırabilirsin .son dönemlerde hakanklinik iyi sonuçları ile göze batan bir klinik dhi ekim yapıyorlar ve birde bütçen sınırlı ise ers klinikte fena değil .vaktim yok dediğin için bu klinikler ile sınırlı tutuyorum önerileri.Serkan Aygınin mi kötü sonucu yok denecek kadar az?