Gönderen Konu: oral minoksidil  (Okunma sayısı 684 defa)

aguy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
oral minoksidil
« : 14 Haziran 2025, 21:05:08 »
Türkiyede fahiş fiyat eczaneler hariç alıcağımız bir online site var mı oral minoksidil için yurt dışında mesela 5 mg oral minoksidil 1 mg finasterid tek hapta satılıyor böyle bulacabileceğimiz veya sadece oral minoksidil sipariş verebileceğimiz bir site yok mu? Türkiye veya Yurt dışı farketmez

johnblack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: oral minoksidil
« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2025, 17:47:28 »
Iyi gunler hocam

Sen nereden temin ediyorsun bana bi yazabilir misin. Fahiş mahiş alacaz artik...

aguy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Haziran 2025, 18:19:30 »
cerrahpaşa nur eczanesi varmış orası galiba ben almadım hiç ama gereksiz pahalı bence

johnblack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 21 Haziran 2025, 20:35:28 »
cerrahpaşa nur eczanesi varmış orası galiba ben almadım hiç ama gereksiz pahalı bence

Hocam zaten 2.5mgx30 hap gunluk 1.25ten 60 gunluk boyle hesap edilirse bi nebze daha uygun gibi. Yine de pahali bulunabilir bi sey diyemem 

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 22 Haziran 2025, 17:25:31 »
Trendyol'da bazı satıcılar topikalleri yurtdışından getirtip üstüne kar marjını koyup sitede satıyor ama her zaman denk gelmiyor. Trendyola ara sıra bakmanı tavsiye ederim.
Oraller için de hangi siteden alırsan al bir tanıdığın getirmezse eğer gümrüğe takılıyor hocam maalesef. Şuan İstanbuldaki eczane tek seçenek gibi duruyor.

johnblack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Haziran 2025, 17:46:14 »
Trendyol'da bazı satıcılar topikalleri yurtdışından getirtip üstüne kar marjını koyup sitede satıyor ama her zaman denk gelmiyor. Trendyola ara sıra bakmanı tavsiye ederim.
Oraller için de hangi siteden alırsan al bir tanıdığın getirmezse eğer gümrüğe takılıyor hocam maalesef. Şuan İstanbuldaki eczane tek seçenek gibi duruyor.

Eyw hocam ben arada trendyola da bakarim. Saolasin

Manifold

• manifold
  • Sr. Member
« Yanıtla #6 : 04 Temmuz 2025, 19:37:11 »
Oral minox kullanmayın arkadaslar.sonuclari ağır olabilir
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi %0,1 finansteride+adinesine+%1 cetirizine+kafein+l-arginin karışımı losyon, GHK-cu losyon.hergun2 saw Palmetto %45 yağ asidi tablet.hergun 1 magnezyum tablet.hergun 10 dk masaj.omega 3. Oral çörek otu yagi

johnblack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Temmuz 2025, 19:45:51 »
Oral minox kullanmayın arkadaslar.sonuclari ağır olabilir

Ben gunluk 2.5 mg aliyorum 2 haftadir. Ilk gun biraz carpinti yasadim sonra bana misin demedi. Spor yapinca vucut kendini kolay adapte ediyor sanirim.

aguy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Ağustos 2025, 02:33:02 »
dostum dökülmeler ne durumda vellus saçlar var mı

aguy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 15 Ağustos 2025, 02:33:47 »
Ben gunluk 2.5 mg aliyorum 2 haftadir. Ilk gun biraz carpinti yasadim sonra bana misin demedi. Spor yapinca vucut kendini kolay adapte ediyor sanirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Ağustos 2025, 02:36:20 »
Oral minoksidil, aslında bir tansiyon ilacı olarak geliştirilmiş ve saç dökülmesi için  off-label yani resmi olmayan bir kullanım alanı olan bir ilaçtır. Bu nedenle kullanımı dikkat gerektirir

ral Minoksidil ve Riskleri

Oral minoksidil, damar genişletici bir ilaçtır ve tansiyon düşürücü etkisi vardır.

Bu etkisi nedeniyle kalp üzerinde yük oluşturabilir, özellikle kalp çarpıntısı, taşikardi (hızlı kalp atışı), ödem gibi yan etkilere yol açabilir.

Tansiyon problemi olanlar, kalp hastalığı olanlar veya bu tür risk faktörleri taşıyan kişilerde kullanımı genellikle önerilmez veya çok sıkı doktor takibi gerektirir

Topikal Minoksidil ile Farkı

Saç dökülmesinde en çok tercih edilen topikal (saça sürülen) minoksidildir.

Topikal form, doğrudan saçlı deriye uygulandığı için sistemik yan etkileri (kalp çarpıntısı gibi) oral forme göre çok daha azdır.

Ancak yine de bazı kişilerde lokal tahriş veya hafif yan etkiler olabilir
Global Moderator

johnblack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 15 Ağustos 2025, 03:57:07 »
valla şakalarda velluslar goruyorum. Cok bi gelisim olmadi bi kac ayda lakkm 1 sene beklemem lazim diyorlar. Onun disinda klasik kaslarimin dis kenarlarinda killanma artsi gordum. Sanirim etki ediyor.

aguy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Ağustos 2025, 04:02:26 »
valla şakalarda velluslar goruyorum. Cok bi gelisim olmadi bi kac ayda lakkm 1 sene beklemem lazim diyorlar. Onun disinda klasik kaslarimin dis kenarlarinda killanma artsi gordum. Sanirim etki ediyor.
hocam nur eczanesinden mi aldınız 2.5 mg minoksu? dökülme süreci oldumu başlangıçta? bide başka bir şeyler kullanıyor musunuz?

johnblack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 15 Ağustos 2025, 04:08:39 »
hocam nur eczanesinden mi aldınız 2.5 mg minoksu? dökülme süreci oldumu başlangıçta? bide başka bir şeyler kullanıyor musunuz?

Aynen hocam nur eczanesinden aldim. Yoo ben yasamadim sahsen. Su an minox tb 5 mga ciktim cunku vucudum yan etkileri guzel tolore ediyordu. Sonra dut .5mg gunluk aliyorum. Basta sertlesme sorunlari vardi ama o da duzeldi cok sukur. Sonra minoxidil topikal suruyorum bi de iste mikroneedling var.

Cok folikul kaybi yasadigimdan asla ilk hali gibi olamayacak ama norwood 2.5 tan 1.5'a gectim.

Sonra sac ektiririz iste. O zaman norwood 1 +diffuse thining olabilirim.

aguy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 15 Ağustos 2025, 04:13:07 »
Aynen hocam nur eczanesinden aldim. Yoo ben yasamadim sahsen. Su an minox tb 5 mga ciktim cunku vucudum yan etkileri guzel tolore ediyordu. Sonra dut .5mg gunluk aliyorum. Basta sertlesme sorunlari vardi ama o da duzeldi cok sukur. Sonra minoxidil topikal suruyorum bi de iste mikroneedling var.

Cok folikul kaybi yasadigimdan asla ilk hali gibi olamayacak ama norwood 2.5 tan 1.5'a gectim.

Sonra sac ektiririz iste. O zaman norwood 1 +diffuse thining olabilirim.
sabah 2.5 mg akşam 2.5 mg olarak mı kullanıyorsunuz,topikal her gün mü kullanıyorsunuz bide norwood 2.5 dan 1.5 geçinizde oral minoksidilin faydası oluyor mu sizce

Facebook Twitter Instagram