Saç Ekimi Sonuçları
Min saçı canlandırır, fin dökülmesini engeller olay bu
min boş iş, anca zor durumda kalınınca kullanılması gerekli aksi takdirde çıkarıp güçlendireceği saç yapay saçtır
Haklısın, kullanmasam zaten olmayacaktı o yapay saç da Benim açıklığı fin kurtaramaz malesef
Hafif bir kaşıntı oluyor sanırım min kaynaklıNe yapabilirim bunun için ketoral şampuan mı kullanmam gerek
İlerlemen harika görünüyor ve cok kisa zamanda etki görmüşsün
Ben saci her gün yikiyordum zamaninda. Simdi minox ve halen her gün sac yokiyorum. Minox gercekten kasinti yapiyordu ve cözüm olarak ben o zamanlar bask da cözpm bulamadim. Sac yikama her gün iyi mi o tartisilir. Ket belli bir zaman sonra 2 hafta bire düsürmen lazim. Sürekli kullanma sansin yok.
Ben her sabah keto kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim ?
Ket sampuan mi her gün kullaniyorsun? Bence bir kullanım kılavuzuna bak derim. Sampuanin icinde olan maddeler cok da saca iyi gelmez her gün kullanirsan. Saci döktü bile yaziyor. Ben öyle hatirliyorum.Krem baska onda sampuan da olan maddeler yok.
Keto saçıma o kadar iyi geliyor ki başka şampuan bilmiyorum onun yerine koyabileceğim. Gündelik olarak bunun ayarında kullanabileceğim şampuan var mı saçın hacmini koruyacak.