Gönderen Konu: Proscar 1 haftalık kullanım  (Okunma sayısı 428 defa)

Süleyman Doğan

• Yeni üye
  • *
Proscar 1 haftalık kullanım
« : 20 Haziran 2025, 12:45:38 »
1 haftadır felan eczaneden proscar aldım zaten direk kendisi kesilmiş günde 1 tane biotin ile düzenli kullandım ama  daha ilk 3 günden istek azalmış gibiydi psikolojik mi diye düşündüm ama az önce  meni gelmediğini farkettim sizce bırakmalımıyım kalıcı bir sorun olmasın sonra diye korkuyorum başka bir ilaç kullanamaz mıyız

Hardy99

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Proscar 1 haftalık kullanım
« Yanıtla #1 : 20 Haziran 2025, 15:52:09 »
Meni gelmedi derken masturbasyon sırasında mi bu kadar erken etki etmesi zor bence benim düşüncem bu insan psikolojisi beyni inanılmaz fazla düşünmemeye çalış günde kaç mg aliyordun 1 mg alıyorsan belki seni rahatlamak için 0.5 mg de alabilirsin

Fjorn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Haziran 2025, 22:08:28 »
1 haftadır felan eczaneden proscar aldım zaten direk kendisi kesilmiş günde 1 tane biotin ile düzenli kullandım ama  daha ilk 3 günden istek azalmış gibiydi psikolojik mi diye düşündüm ama az önce  meni gelmediğini farkettim sizce bırakmalımıyım kalıcı bir sorun olmasın sonra diye korkuyorum başka bir ilaç kullanamaz mıyız
hapın fotoğrafını atar mısın ?

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 22 Haziran 2025, 17:28:44 »
İlk 2 hafta bu etkiler görülebiliyor asıl sıkıntı 2 haftadan sonra da eğer devam ediyorsa o zaman sıkıntı. Eğer devam ederse dozu düşürün yine devam ederse bu sefer topikal finasterid kullanın.

Hardy99

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Haziran 2025, 18:40:48 »
İlk 2 hafta bu etkiler görülebiliyor asıl sıkıntı 2 haftadan sonra da eğer devam ediyorsa o zaman sıkıntı. Eğer devam ederse dozu düşürün yine devam ederse bu sefer topikal finasterid kullanın.
Alper topikal finasteride için bjr yüzden var mı ortalama bi dozaj fazla açıklık olmayan ama bozuk paranın buraz daha geniş hali seyrelme için açıklık değil tepe bölgesi için misal hiç anlamıyorum benim ozurum galiba 0.05 finasteride 1ml uygulamada kac oral mg denk geliyor
Birde içine cafein vs tavsiye eder misin

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 22 Haziran 2025, 20:07:04 »
Alper topikal finasteride için bjr yüzden var mı ortalama bi dozaj fazla açıklık olmayan ama bozuk paranın buraz daha geniş hali seyrelme için açıklık değil tepe bölgesi için misal hiç anlamıyorum benim ozurum galiba 0.05 finasteride 1ml uygulamada kac oral mg denk geliyor
Birde içine cafein vs tavsiye eder misin
0.5mg oral fin'e denk gelir ve evet kafeinde ekleyebilirsin yardımcı olur saç gelişimine.

Hardy99

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Haziran 2025, 21:16:57 »
0.5mg oral fin'e denk gelir ve evet kafeinde ekleyebilirsin yardımcı olur saç gelişimine.
Eyw hocam

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 23 Haziran 2025, 02:16:33 »
Eyw hocam
kardesim topikal fin benden sorulr 60 ml çözeltinin içine 30 mg katacaksın %0,05 elde edeceksin bunu 0,2 ml bir fısta %40-%50 dht baskısı olur saçında  ve alperin dediği gibi kafein eklersen muazzam etkileri olur minoxidile bulaşmamanı önermiş gibi olmuş ve güzel tavsiye
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39178.0

Facebook Twitter Instagram