Jiletle filan alakası yok doku küsmesi olmuş 4/5 aya sorun kalmaz minoxil sık hızlı toparlar diyorlar bak sana uyguluyormusun ?
Jileti makine ile alımdan sonra kısaltmak için kullanır merkezler. Jilet nesine zarar verecek verecek olsa paramparça yapar keser atar.. insanları da burada onun bunun adamı diye saçma sapan suçlama millet sana yardım ediyor panik yapma diye. Ekimin güzel olmuş donör alanda böyle bir durum yaşamak tabiki hoş değil ama 100 kişiden 1 kişiye denk geliyor düzelecek zaten kökler belli yakında harekete geçer.
Hadi jilet kullandı.Aslında çok açık yazıyorum ,jiletin sıkıntısı şu;ucu açık jiletle 10-15 defa herhangi bir tahrişi önleyici madde kullanmadan kazıma yapılmaz.Bunu herkes bilir.Bunlarda hiç mi öngörü yok ki böyle tahriş edici bir işlem yapılıyorlar .Sorun bu.
İkinci sorun ,ekim yerinin ekimin arkasında durmaması.Minoksil kullanımına gelince ,minoksil bir mucize değildir.Bundan 10 yıl önce kullanmıştım .4-5 ay sonunda ne fayda verdi ne zarar sonra bırakmıştım.Minoksilin bilirsin deriye nüfüs etmesi için deriyi aşındırır.Zaten benim saç derime zarar verdiler.Onu sık kullanmam daha fazla zarar verebilir.İyileşekse zaten iyileşir.Ha ne olur çok sık olmamak kaydıyla kullanıp belki destek verebilir.
Ben fotoğraflarla deliller sundukça ağzından salyalarla saldıran oluyor.Onları dikkate almıyorum.Zaten burayı okuyan kişiler o kadar iyi anlıyor ki neyin ne olduğunu.Fotoğraflarla delil sundukça öfkelerinden kuduruyorlar.Bir kez daha söylüyorum,bu ekim merkezi çok ama çok merdiven altı denilen yerlerde bile görülmeyen adeta bodrum altı iş yaptı net.