Gönderen Konu: Ahmet Tosun 29/07/2025 5000 gref yaş 42 (Süreç İçin Yardım)  (Okunma sayısı 2786 defa)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ahmet Tosun 29/07/2025 5000 gref yaş 42 (Süreç İçin Yardım)
« Yanıtla #61 : 01 Eylül 2025, 01:32:42 »
Özensiz alımlarda doku küsmesi olabiliyor ama bu ensenin toparlamayacağı ve mevcut görüntünün kalıcı olacağı anlamına gelmez. Vitamin takviyelerini kullanmaya devam et. 2 ay sonra toparlamaya başlar.

nitsuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 01 Eylül 2025, 02:00:32 »
Benimki de bire bir aynı durumda malesef, fotoğrafları paylaştım bakabilirsin.
  • Ekim Merkezi ismi Medeks

Chn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 01 Eylül 2025, 03:13:02 »
4-5 yaşlarında iken ,köyde oyun oynarken ayağım takılıp,budanmış bir çalı parçasının üzerine düştüm.O çalı parçası saçımda çok küçük bir sıyrık oluşturdu.O kadarcık sıyrıkta bile deri hasar aldığı için orada asla saç çıkmadı.Üstelik gelişim döneminin en zirve zamanları olmasına rağmen.Demem o ki şu an vücüt tüm gücüyle  deriyi onarmaya çalışıyor.Ama hasar o kadar büyük ki buna gücü yetmiyor.Kafadaki ateş rengi kızarıklıklar hala çok aktif çünkü oraya sürekli kan pompalıyor.Evet minoksil kan akışı bakımından katkı sağlayabilir.Zaten sürdüm de ama şu anda gözle gözülür bir gelişme yok.
Saç ekimine hep mesafeliydim.Var olan saçlarımın mahvolacağından hep endişe etmişimdir.Yakın çevremde olsun etrafta olsun yaptıranlara sordum.Her biri çok farklı yerlerde yaptırmış ama bir sorunla karşılaşmamışlardı.Hatta bazılarının gittiği yer akrabaların toplanıp kurduğu saç ekim yerleriydi.Onlar bile bir sorun yaşamadı.Bir cesaret bu yıl yaptırayım dedim.O kadar kombinasyon arasında böyle başarısız bir ekibe denk geleceğimi asla tahmin edemezdim.Bana şu an ki durumun 10 da 1 ni gösterseler ,saç ekiminin yanına uğramazdım.Saç ekimi yaptırıp kel kalmakta büyük başarı.
Resim, saç  ekimden 20 gün öncesine ait.

Donor alanın toparlayacak böyle kalmayacak merak etme sadece böyle durumlarda biraz sabretmek gerekiyor bir yola girip bir karar verdin keşke demek sonucu değiştirmez önüne bakman lazım
Rahat ol geçecek bu alan geçmişte yaşadığın olay gibi değil tamamı alınmadı o bölgenin doku küsmesi olmuş 1-3 ay gibi sürede iyileşecek

İbrahmzturk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba son durum nedir düzledimi donör

İbrahmzturk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dayı milletin iletisine yorum yapıyorsun burda soru soruyorlar merak ediyorlar cevap vermiyorsun ?

Sacekimsonucu

• Saç Ekim Konum 06.12.2023
  • Jr. Member
  • **
    • .
Bu şaka mı ? Çok geçmiş olsun kardeşim çok üzüldüm. Ben de aynı merkezde ektirdim ekim kötü oldu diye üzülüyordum meğer dua etsem yeriymiş iyi kurtulmuşum.
  • Ekim Tarihi: 06.12.2023
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun The Hair Clinic
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Coraspin Günde 1 Defa

Uygarrr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
 Boyle olan cok var. Donörr küsmesi  yaz bir suru sac ekimi durumu gorebilirsin yani sikinti etme :)

Facebook Twitter Instagram