Saç Ekimi Sonuçları
4-5 yaşlarında iken ,köyde oyun oynarken ayağım takılıp,budanmış bir çalı parçasının üzerine düştüm.O çalı parçası saçımda çok küçük bir sıyrık oluşturdu.O kadarcık sıyrıkta bile deri hasar aldığı için orada asla saç çıkmadı.Üstelik gelişim döneminin en zirve zamanları olmasına rağmen.Demem o ki şu an vücüt tüm gücüyle deriyi onarmaya çalışıyor.Ama hasar o kadar büyük ki buna gücü yetmiyor.Kafadaki ateş rengi kızarıklıklar hala çok aktif çünkü oraya sürekli kan pompalıyor.Evet minoksil kan akışı bakımından katkı sağlayabilir.Zaten sürdüm de ama şu anda gözle gözülür bir gelişme yok.Saç ekimine hep mesafeliydim.Var olan saçlarımın mahvolacağından hep endişe etmişimdir.Yakın çevremde olsun etrafta olsun yaptıranlara sordum.Her biri çok farklı yerlerde yaptırmış ama bir sorunla karşılaşmamışlardı.Hatta bazılarının gittiği yer akrabaların toplanıp kurduğu saç ekim yerleriydi.Onlar bile bir sorun yaşamadı.Bir cesaret bu yıl yaptırayım dedim.O kadar kombinasyon arasında böyle başarısız bir ekibe denk geleceğimi asla tahmin edemezdim.Bana şu an ki durumun 10 da 1 ni gösterseler ,saç ekiminin yanına uğramazdım.Saç ekimi yaptırıp kel kalmakta büyük başarı. Resim, saç ekimden 20 gün öncesine ait.