Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun . Forum sitesinde beğendiğim biridir Asuman hanım . İstanbul da olsaydım tek geçerdim . Saç planlaman ve sıklığı güzel olmuş . Geleceği düşünürek aralara sıklaştırma yapmışlar . Sonuç güzel olacaktır . Bundan sonrası sabır artık . Tekrardan hayırlı olsun
Çok başarılı bir saç ekimi olmuş güzel sonuç almanızı dilerim
Süreç gayet güzel ilerliyor Hocam. Ter temiz. Bir kaç güne kabuklar da dökülür. Daha rahat edersin sonra
merhaba. Hayırlı olsun ekiminiz.Gayet de güzel görünüyor maşallah.Ben, kan değerleri durumuyla ilgili bilgilenmeye çalışıyorum.Sizin ; vitamin D, folat, ferritin, B12 ve çinko değerleriniz kaç seviyesinde idi?Teşekkürler.
Çok güzel bir ekim olmuş. Hayırlı olsun. Kabuklar döküldükten sonraki görüntü ayrı bir güzel. Sonuç da güzel olur kanaatindeyim
Hayırlı olsun, güzel bir ekim olmuş.
proscarın ekime desteği olmaz o uydurulmuş bir mit bilimsel gerçekliğide yok ama dersenki olan saçımı korumak ve güçlendirmek için kullanıyorum amenna.
Benim kafama takılan ekimden sonra 1 yıl daha bu ilacı kullandık peki 1 yıl sonunda bırakınca bu saçlar 2-3 sene sonra tekrar dökülüyor mu ? Eğer dökülüyorsa cinsel yönden bu riske girmeye gerek var mı ?