Gönderen Konu: Ahd clinic dr.Hakan Doğanay  (Okunma sayısı 1300 defa)

Ahmet börekci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ahd clinic dr.Hakan Doğanay
« : 12 Eylül 2025, 15:00:08 »
Merhaba,
Daha önce AHD Klinik’te saç ekimi yaptıran arkadaşlarımın sonuçlarını birebir gördüm. Ekimlerin doğallığı ve başarısı beni çok etkiledi ve ben de saç ekimi yaptırmaya karar verdim.

8–9 Eylül tarihlerinde Antalya’daki AHD Klinik’te saç ekimim gerçekleşti. Sürecin en başından itibaren organizasyonu düzenleyen, ön görüşmemi sağlayan Didem Hanım’ın planlamadaki titizliği ve tecrübesi sayesinde bu adımı güvenle attım.

Beni terminalden karşılayıp kliniğe getiren, sabahları otelden alıp akşamları geri bırakan, 3. gün yıkama işleminden sonra da terminale ulaştıran kişi ise Fatih Bey’di. Yolculuk boyunca hoş sohbeti, bilgisi ve Antalya’yı hissettiren yaklaşımı bana kendimi çok iyi hissettirdi.

Klinik sahibi ve kurucusu Dr. Ahmet Hakan Doğanay’ın samimiyeti, içtenliği ve beni müşteri değil misafir gibi ağırlaması gerçekten çok değerliydi. Kliniğin steril, disiplinli ve koordineli yapısı ile uzman ekibin tecrübesi de güven verdi.

Saç ekimi süreci iki güne yayıldı. İlk gün inceleme, tespit ve hazırlıkla birlikte 1700 greft, ikinci gün ise 2675 greft ekildi. Her iki gün de sabah 9’dan akşam 16’ya kadar sürdü. Buradaki amaç işlemi aceleye getirmeden, hastayı yormadan ve ekimi dikkatle sürdürmekti. Onların önceliği çok sayıda hasta almak değil, yapılan ekimin en doğal ve en kaliteli şekilde sonuçlanmasıydı.

Özellikle Aygün Hanım’a teşekkür etmek isterim. Saçımı hazırlayıp alınacak ve ekilecek bölgeleri titizlikle belirledi. Ekim sırasında ise her bir milimetreyi hesaplayarak benim isteğimle kendi tecrübesini harmanladı ve çok başarılı bir ekim gerçekleştirdi.

Greftlerin alımında Melike Hanım’ın tecrübesi ve dikkati kritik rol oynadı. Alım yapılan bölgede iz kalmaması için gösterdiği özen ve fazla miktarda çiftli greft seçmesi, ekimin kalitesini yükselten en önemli detaylardandı.

Ekibin diğer özverili üyeleri Nihal ve Ayşe Hanım ise greftleri tek tek sayıp seçerek özenle kaleme yerleştirdiler. Onların bu dikkatli çalışmasını gördükçe insan “İyi ki böyle çalışkan, güçlü ve özverili Türk kadınları var” demekten kendini alamıyor.

İsmini bilmediğim diğer çalışanların da samimiyeti, yemeklerin lezzeti ve sürekli ihtiyaçlarımı sormaları sürece ayrı bir güzellik kattı.

Evet, saç ektirmek için bir müşteri olarak gittim. Çok araştırdım, yorumları inceledim. Ama geriye dönüp baktığımda, bu deneyim sadece bir saç ekimi değil; Antalya’da bana çok güzel hisler bırakan tatlı bir anı oldu.

Müşterilerin çoğunun Rus ve İngiliz olduğunu gördüm. Ancak bana kalırsa, saç ekimi düşünen her Türk vatandaşının da bu kaliteli merkezin tecrübesinden mutlaka faydalanması gerekir.

Başta bu sistemi kuran ve oturtan Dr. Ahmet Hakan Doğanay’a, organizasyonu başarıyla yöneten Didem Hanım’a ve emeği geçen tüm ekibe gönülden teşekkür ederim.

Brabra

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ahd clinic dr.Hakan Doğanay
« Yanıtla #1 : 13 Eylül 2025, 18:56:47 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Fotoğraflarla desteklerseniz daha iyi olur.

Birde fiyat olarak ne ödediniz özel değilse paylaşabilir misiniz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Ahd clinic dr.Hakan Doğanay
« Yanıtla #2 : 15 Eylül 2025, 13:50:17 »
Hayırlı olsun fotograflar ?
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram