Gönderen Konu: Hangi kliniğe gideceğimi artık bilemedim  (Okunma sayısı 643 defa)

eddygodo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hangi kliniğe gideceğimi artık bilemedim
« : 18 Ekim 2025, 12:57:09 »
Selam,
yaklaşık bir senedir araştırıyorum ama hâlâ hangi kliniğe gideceğime karar veremedim.

Şu an bu kliniklere bakıyorum:

- Aestepool Clinic
- Asuman Hair
- Hair Center of Turkey
- Cosmedica

Bunlardan hangisine güvenilir sizce? Hair Center of Turkey hakkında İngilizce forumlarda “hair-mill” yazıyorlar, o yüzden emin olamadım. Aestepool ve Asuman hakkında da pek bilgi bulamadım o forumda.

Bu kliniklerde işlemi doktor mu yapıyor, yoksa tamamen teknisyenler mi ilgileniyor?
Benim amacım ön saç çizgisini biraz daha aşağı ve düz çekmek.

Bu kliniklerde ektiren var mi? Hangisini tavsiye edersiniz?

Miraç Batur

• Full Member
Ynt: Hangi kliniğe gideceğimi artık bilemedim
« Yanıtla #1 : 20 Ekim 2025, 16:11:41 »
Hair center of turkey de agf mezoterapisi yaptırdım yani şöyle söylim her hafta hemşire değiştiren bi klinik bunu kendim tecrübe ettim her gittiğimde farklı biri karşılıyordu herhalde çalışanlar açısından bi dikiş tuturamadılar ben pek güven alamadığım için ortamdan agf mi bitirdikten sonra da hiç sormadıkları ve takip etmedikleri için süreci orda ektirmek istemedim ve başka yerlere bakıyorum diğer klinklier hakkında bilgisi olan arkadaşları yorumlarını beklerim
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Agf-39 mezotetapi(forte) 10 seans

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 07 Kasım 2025, 07:32:10 »
Asuman hair
Hakan klinik
Global Moderator

eddygodo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Kasım 2025, 04:14:54 »
Aslında Dr. Bekir Bek'i tercih edecektim ama fiyatı çok yüksek. Şimdi Asuman Hair'e gitmeyi düşünüyorum ama biraz çekiniyorum, çünkü sanırım kendisi doktor değil ve İngiliz forumlarında klinik hakkında pek bilgi bulamıyorum. Günlük kaç operasyon yapılıyor? Sizce Asuman Hanım, Dr. Bekir Bek kadar güvenli bir tercih midir?

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Kasım 2025, 08:44:32 »
Artık bu işi manavlar bile yapar oldu kardeşim paranın kokusunu alan anında atlıyor. İşin içinde olan doktorlar da gereksiz fazla para istiyor. Tr de gerçekten hiçbi şeyin ayarı, orta yolu yok
Artık klinik seçmek çok zorlaştı umarım iyi bi yer bulursun

eddygodo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 21 Kasım 2025, 03:10:34 »
Slm arkadaşlar, ön çizgiyi dümdüz eken merkezler var mı? Şu anki halimi ve sonucun nasıl olacağını düşündüğümü gösteren fotoğrafları yükledim.

Ercan1907

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 22 Kasım 2025, 10:01:01 »
Asmed
Medeks
Asuman hair

Facebook Twitter Instagram