Gönderen Konu: Ahmet Tosun – The Hair Clinic - Yaş 32 – 21.10.2025 – 5300 Greft FUE Sapphire  (Okunma sayısı 2294 defa)

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bu forumu takip eden biri olarak kendi deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim.

The Hair Clinic ve Ahmet Tosun hocamı seçme sebebim, uzun yıllardır forumdaki ekim sonuçlarını incelemem ve Ahmet Tosun’un işlerini başarılı bulmam oldu. İlk görüşmemizden sonra güven duydum ve 21 ekim için anlaştık, ekim günü de sabah 8’de kliniğe gittim.

Operasyon Süreci:
Önce saç çizgisi belirlendi, saç tıraşı yapıldı ve kan alındı. Biraz heyecan vardı ama çok değil, sadece bir an önce başlasın bitsin istedim. Saat 9-9:30 gibi ekim başladı. İlk etapta iğneler hafif bir acı verse de, lokal anestezi sonrası hiçbir ağrı hissetmedim.

5300 greft alındığı için süreç biraz uzadı. Ahmet Tosun bizzat greftleri topladı, safir uçla kanalları açtı. Ekimin son aşamasında ekim için ekip devreye girdi, ama Ahmet Bey de sürekli kontrol etti. Ekibe özellikle Beyza, İsmail ve Aleynur’a da buradan teşekkür etmek isterim gerçekten çok iyi bir ekip ekim süreci çok keyifli bol sohbetli geçti :) Akşam saat 20:00-21:00 gibi süreç tamamlandı ve ayrıldım.

Şuan ilaç olarak antibiyotik, kan sulandırıcı, ödem atıcı ilaçlar verildi. Ayrıca 6 ay kullanacağım mossi bakım setini aldım fakat 20. günden itibaren başlayacağım.

Şu anda sabah antibiyotik ve biotin, öğlen 1/4 oranında finasterid, akşam magnezyum, çinko, bromelain ve D vitamini alıyorum. Ödem için yeşillik “maydanoz, salatalık”, yeşil çay ve ananas tüketiyorum.

Genel olarak memnun kaldım. Süreç rahat ve konforluydu, sadece ilk 10-15 gün iyileşme dönemi biraz dikkat istiyor. Biraz konfor eksikliği ve ağrı oluyor, bence ekim sürecinde en can yakıcı ve zor kısmı ekimi takip eden ilk 10 gün.

Bir de dördüncü gün şakakta hafif bir şişlik oldu, onu da Ahmet Tosun’a ilettim ve takip ediyoruz. Fotoğrafını ekleyeceğim yorumlarınızı bekliyorum.

Umarım bu deneyim yazısı benim gibi düşünenlere rehber olur. Sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım.

Süreç ile ilgili günlük fotoğraf atmaya çalışacağım. Sizlerde yorumlarınızı yazarsanız süreç içerisinde bana destek olmuş olursunuz.

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim süreci ve sonu.

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
1. Gün ilk yıkama sonrası.

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2. Gün

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Karşılaştırmalı fotoğraflar be sonuncusu 3. Günde durum

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
6. Gün son durum.

İlave olarak solda şişen kısmı da atıyorum yorumlarınızı beklerim.

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sol kısım.

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
7. Gün kabuk dökülmeleri devam ediyor.

Sadece sol tarafta kısmı iltihaplanma var.

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İltihaplı kısım

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun. Donor alani sanki fazla yormuslar gibi. İnşallah ekilenler ve donor alan güzel sonuç alırsınız

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim, biraz öyle gibi görünüyor ama greft sayısından dolayı normaldir diye düşündüm.

Şuan hızlı toparlıyor gibi 1 aya toparlamış olur diye düşünüyorum. Homojen alındığı için iz çok kalmaz muhtemelen

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekiminiz
Güzel planlama olmuş ve sık bir saç ekimi
Kendi saçakarınızı ve ekilenleride güçlendirecek adımlar atarsanız xpecia ve finasterid kullanarak çok iyi olur tabi kullanacaksanız araştırıp kendiniz karar vermelisiniz ön çizginizde güzel olmuş

Yan şakak üstünde şişen alana eczaneden antibiotik krem alıp sürersen hemen normale döner
Global Moderator

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim Hintell yorumların için.

Şuan finasterid kullanıyorum proscarın 1/4 onaında, ilave olarak biotin/çinko/magnezyum alıyorum. 20 si itibarı ile de mossinin takviyesine başlayacağım elimde bunlar çok olduğu için xpecia almadım.

Yara işe ilgili Ahmet hocam konuyu yakından takip ediyor antibiyotiğe başladık. Bugün harici olarak ben de dermatoloğa gittim. Siğil olduğunu ve enfeksiyon olduğu söyledi Asiviral hap ve Bacodern krem verdi onlara başladım bugün.

Bugün 8. Gün son durum.

ugurg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
9. Gün

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Acikliginiz yok gibi...mükemmel olur bu saçlar.

Facebook Twitter Instagram