Öncelikle bütün herkese selamlar bugün ers clinicte 4900 greft ortalama aşağı yukarı saç ekim işlemim oldu otele geçip buraya konu açmak istedim uzun süredir forumu takip ediyorum vesile olduğu için başta forumdaki arkadaşlara teşekkür ederim.
Benim dökülme hikayem ve geldiğimiz noktada düşündüğümden çok daha iyi bir ekim olduğu kanaatindeyim. Başta Ersan bey olmak üzere ekiminde dönör ve kanal açma işlemini yapan Talip beye anestezi ve greftleri yerleştiren Necla hanıma Aleyna hanıma teşekkürlerimi iletiyorum. Ersan bey ve Talip bey incelemeyi yaptı önceliğimiz görsel olarak seni ön profilden tatmin edecek realist bir çalışma olacak yetmezse sakaldan gireriz tepe için dedi ama sakala gerek kalmadı 4900 küsür greft geldi çoğu ikili ve tekli imiş greftlerin bu arada üçlü dörtlüde vardı ama dikkate değer değildi.
Sabah 8 gibi başladık öğlen 4 gibi bitirdik hatta biraz uyumuşum çok rahat geçti.
Saç yapım ince ve seyrek dökülmem fazla idi ön çizgiyi ben eski fotoğraflarıma bakarak biraz aşağıda istedim Ersan bey ve Talip bey yaş ilerledikçe çizginin kendiliğinden değiştiğini fazla eskilere takılmamak gerektiği konusunda beni aydınlattı sağolsun 10 sene önceki fotoğrafa göre ben kafamda çizgi belirlemiştim şimdi daha iyi anlıyorum ekimden sonra