ekimle birlikte finas, minox kullanıp sonuç çok başarılı oldu diyenler o kullandıklarını bıraktıktan birkaç sene sonra büyük bir şok yaşayacak maalesef.
Ekim iyi yapılmış olsa bile ekimden sonra kullanılan takviyelerle saçlar kalın ve canlı duruyor. Sonraki süreçte ekilen alandaki eski kalan ince saçlar dökülüyor, ekilenlerde inceliyor, sonrası malum senaryo.
Ekim öncesi finasteriddi eksik vitaminlerdi saç gunclendiriliyor ekim bittikten sonra mevcut saçların korunması icin finasterid öneriliyor kullanmazsan o mevcut on bölgede dokulmeyen saçlar dökülüyor topu sana atıyorlar suç sende finasterid kullanmalıydin diye ama işte keşke yan etki yapmasa insan korkuyor hani biotin deseler doğal vitaminler deseler fayda etse yine hergun kullanılır ama erkeklik hormonu baskılayıcı bir ilaç ömür boyuda çekilmez ki bu durum
Benim asıl bu konuyu açarken dikkatini çekmek istediğim şey saç ekim merkezleri dürüst olmalı bak ben buraya ekerim ama mevcut dokulmeyen saçlarin ilerde dökülecek demesi ve ona göre doğru saç ekimi planlaması yapilip greftler doğru planlama ile ekilmeli ileriye yönelik
Finasterid kullanmadın hata sen de demek olmaz herkes kullanmak ister ama hormon ilacı olması korkutuyor insanı.
He finasterid kullananlar zaten bu riski göze alıyordur birşey diyemem ama kullanıp saçları dökülenler de oluyor okuyorum forumda konulari