Evet 19 yaşımdaydım da şunu anlamadım ekim merkezi köklerin enseden alındığını ensedeki saçlarım kanser vs.olduğu durumda döküleceği bu yüzden ekilen saçların dökülmeyeceğini söylüyordu herkes de der zaten ekilen saçlar dökülmez diye. Ben de şu anda kestiremiyorum ekilenler mi döküldü yoksa kendi kalan saçlarım döküldüğü için mi saçım seyrek duruyor. Ekim yapılırken demişlerdi yaşın genç vertex bölgendeki saçlar ilerde dökülebilir tekrar 2. Ekim yaptırırsın diye ben de sorun olarak görmemiştim vertex boş kalsa da olur diyordum ama şimdi önden de kötü duruyor. Şu anda donör bölgem 2-3 bin greft çıkartır tahminimce, daha önceden bir doktor öyle demişti diye hatırlıyorum donör bölgemi sorun olarak görmemin sebebi o tek kurşunum olarak görüyorum. Şu anda ektirilen yerde dökülmem baya azaldı zaten saç kalmadı ne yapsam bilmiyorum topik kullanıyorum yaklaşık bir yıldır, çok yoruldum her gün saçımı yıkamaktan topik de zarar veriyor saçıma kullanmak istemiyorum, saç similasyonu baktım kimse memnun değil, protez baktım yine aynı herkes 1 yıl kullanıp bırakmış, ekim yaptırsam tekrar döküleceğinden endişeliyim parasında da değilim bilsem düzelceğini 1 yıl çalışıp ödeyim yine kabülüm de yok işte, aşırı gür hacimli saç da istemiyorum, önden tepeden normal gözükeyim çevremdekiler demesin saçlar gitmiş yeter de artar bana.