Gönderen Konu: EKİM ÖNERİLERİ İSTANBUL  (Okunma sayısı 395 defa)

Bbb12

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
EKİM ÖNERİLERİ İSTANBUL
« : 19 Kasım 2025, 13:58:02 »
Merhaba arkadaşlar. Yaş 30 yaklaşık 10 yılda saçlarım bu hale geldi. Öncesinde çok iyi saçlarım vardı muhtemelen hepinizin de öncesinde çok iyi saçları vardı.

Buraya fotoğraflarımı bırakıyorum. Burada tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Saç ekiminde başarılı sonuca ulaşırmıyım lütfen yorumlayın.

En kısa zamanda saçlarımı ektireceğim. Şuanda kafamdaki ekim merkezleri Asuman Hair, Hair Of İstanbul ve Asmed ancak tecrübeli arkadaşlardan farklı kliniklerden öneri de alabilirim.                                                             

Kaptan123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EKİM ÖNERİLERİ İSTANBUL
« Yanıtla #1 : 19 Kasım 2025, 14:39:47 »
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2025, 14:25:13 Gönderen: Kaptan123 »

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Kasım 2025, 02:01:50 »
norwood 6 ve 7 arasında bir yerdesin dostum .muhtemelen yanlar çok açılmaz bu saatten sonra .donör gayet iyi ama iki ekim daha sağlıklı olur .özellikle donörü iyi kullanan ve saççıkartma yüzdesi yüksek yerlere karar verirsen iyi olur ve birde tabiki ön çizgide doğallıkta çok önemli.

Bbb12

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Kasım 2025, 23:35:22 »
Çok sağol kral. Doğru diyorsun 2.nci ekim çok daha sağlıklı olur. Zaten dökülmelerim yaklaşık 1 yıldır durdu o yüzden yanların daha da açılmayacağını bende düşünüyorum.

Bbb12

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Kasım 2025, 23:36:08 »
ı

caputodeoro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 23 Kasım 2025, 01:06:15 »
Merhaba arkadaşlar. Yaş 30 yaklaşık 10 yılda saçlarım bu hale geldi. Öncesinde çok iyi saçlarım vardı muhtemelen hepinizin de öncesinde çok iyi saçları vardı.

Buraya fotoğraflarımı bırakıyorum. Burada tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Saç ekiminde başarılı sonuca ulaşırmıyım lütfen yorumlayın.

En kısa zamanda saçlarımı ektireceğim. Şuanda kafamdaki ekim merkezleri Asuman Hair, Hair Of İstanbul ve Asmed ancak tecrübeli arkadaşlardan farklı kliniklerden öneri de alabilirim.                                                             
dr mutallip keser,dr zekeriya kul,dr Serkan Aygın,dr şahin çelik,medeks,dr hakan doğanay, murat makasçı

donor area çok kuvvetli her türlü ekim kaldırır bu saç  zorlasalar 7-8 bin greft alınır
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

Bbb12

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 23 Kasım 2025, 01:40:35 »
Öneriler için çok teşekkür ederim. Söylediğin yerleri tek tek araşrıtacam. Donör bölgesinin iyi olması beni bir nebze sevindridi.

caputodeoro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 23 Kasım 2025, 01:42:45 »
Öneriler için çok teşekkür ederim. Söylediğin yerleri tek tek araşrıtacam. Donör bölgesinin iyi olması beni bir nebze sevindridi.
özellikle medeks senin gibi norwood 6 kafada çok harikalar çıkarıyor
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Topical Finasteride

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2025, 01:48:19 »
medeks

Bbb12

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 23 Kasım 2025, 01:49:38 »
Medeksi duymuşluğum var ama detaylı hiç bakmadım. detaylı bakacam çok sağolun

caputodeoro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 23 Kasım 2025, 01:53:04 »
Medeksi duymuşluğum var ama detaylı hiç bakmadım. detaylı bakacam çok sağolun
eğer tepeye ekim düşünüyorsanız sakallarınız gür ise sakaldan ekim çok sağlıklı çıkıyor tabi finasterid kullanıyorsanız sakallardan aldırmanızı önermem, normalde donor areadan alınan saç telleri tepeye zor tutunuyor minoxidil falan kullandırıyolar çıkmaları için, ekim başarası çok iyi olmuyor bunuda not edin derim

Topical Finasteride

Bbb12

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 23 Kasım 2025, 01:59:25 »
Elbette tepeye de ekim düşünüyorum. Sakallarım çok gür değil maalesef ama normal diyebilirim. finasterid veya herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Sakallarımdan alabilirlerse tepeye eksinler bence de çünkü tepe bölgesinin zor tutuğunu bende çok duydum. yada tepe bölgesini 2.ci bir ekime planlarım.

caputodeoro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 23 Kasım 2025, 02:01:42 »
Elbette tepeye de ekim düşünüyorum. Sakallarım çok gür değil maalesef ama normal diyebilirim. finasterid veya herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Sakallarımdan alabilirlerse tepeye eksinler bence de çünkü tepe bölgesinin zor tutuğunu bende çok duydum. yada tepe bölgesini 2.ci bir ekime planlarım.
ekimden 2 ay sonra tepeye minoxidil kullanıp üstüne prp ve mezoterapi yaptırırsanız o bölgenin çıkma ihtimali yoğun biçimde artar
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2025, 02:08:31 Gönderen: caputodeoro »

Topical Finasteride

Bbb12

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 23 Kasım 2025, 02:11:56 »
minoxidilin bir yan etkisi varmıdır acaba yada bıraktığımızda etkisini gösterdiği saçlarda tekrar bir zayıflama söz konusu olur mu?
Ayrıca prp gerçekten de işe yarıyor mu?

caputodeoro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 23 Kasım 2025, 02:15:12 »
minoxidilin bir yan etkisi varmıdır acaba yada bıraktığımızda etkisini gösterdiği saçlarda tekrar bir zayıflama söz konusu olur mu?
Ayrıca prp gerçekten de işe yarıyor mu?
bizim burda amacımız minoxidille saçları gürleştirmek değil ekilen saçların sağlıklı beslenebilmesi güçlü tutunabilmesi  çıkarken tereddüt etmemesi için ve dediğiniz gibi bıraktığınızda gürleşen zayıflar fakat bizim amacımız farklı burda ilk dokunuşları yapıp kendi haline bırakacağız ondan sonra kendisi otomatiğe bağlayacak

prp mezoterapi işe yarar saç derisine o kadar kan vitamin mineral giriyor

Topical Finasteride

Facebook Twitter Instagram